Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα ασε...εγω εμαθα για εναν συμμαθητη μου οτι ειχε μπλεξει με τζογο αλκοολ τα παντα ολα.. Πηρε λεει μια bmw x5 μετα λεφτα που βγαζε, κ μετα απο ενα μηνα τη βρηκε καμμενη, φαντασου....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καλα ασε...εγω εμαθα για εναν συμμαθητη μου οτι ειχε μπλεξει με τζογο αλκοολ τα παντα ολα.. Πηρε λεει μια bmw x5 μετα λεφτα που βγαζε, κ μετα απο ενα μηνα τη βρηκε καμμενη, φαντασου....

Με παράνομα λεφτά δεν γίνεται τίποτα. Στην αρχή όλα καλά αλλά κάποια στιγμή θα την φας από κάποιον που ξεγελασες.

Καλοταξιδο μαργαρίτα να το χαρείς και πάντα ζώνες.

• Like 1

Καλοτάξιδο μαργαριτονι έπρεπε να κάνεις λίγο υπομονή, η άδεια να γράφει 16 και να μην πληρώσεις όλα τα τέλη για λίγες μέρες,  Ελπίζω να έγινε έτσι!

Άντε να πηγαίνεις καμιά βόλτα τον σπεκτ σε καμία καλή περιοχή και όχι να τον αφήνεις να σε πηγαίνει στους μαύρους στην ομόνοια :-) :-)

εντομεταξυ εχω πέσει σε τετοιο πωλητή και εγω πριν αρκετα χρονια μπαινω μεσα στην αντιπροσωπία  καπου στην συγκρου  , ο τυπος στην πενα πουκαμισάκι γραβάτα παντελονάκι , μιλαει στο τηλ  .. μπαινω συνεχίζει να μιλάει,  δεν λεω τιποτα να δω ποτε θα το κλείσει  και εκείνος συνεχιζει να μιλαει σαν να μην υπάρχω 10 λεπτα με ενα τεταρτο , οχι με πελατη αλλα με φιλο του , γελάκια χαχαχουχα κτλ ..

το κλείνει λοιπόν καποια στιγμη και μου λει παρακαλώ .. του απαντάω

''καντε δουλειά σας , παρτε κανα φιλο σας να μιλήσετε,  καμιά γκομενουλα , μην σας διακόπτω ..''

μου λέει συγνώμη που περιμένατε μπορω να σας εξυπηρετήσω  ??

του λεω τι να εξυπηρετήσεις ρε κακομοίρη , που υποτίθεται  οτι δουλεύεις και σε πληρώνουν κ ολας .. βλακα !

έφυγα και με κοιτούσε σαν χαμένος του κόπηκε η λαλια   ..

ειμαι ο πιο ευγενικός άνθρωπος του κοσμου μιλαω παντα στον πληθυντικό σε οποιονδήποτε άγνωστο . εχω ομως θεμα με τους βλακες  ..

• Like 2

Kαλοτάξιδο Μαργαρίτα,

Σήμερα leg day με γυναικεία κιλά

δεν δείχνω το βρακί μου για ευνόητους λόγους

12039210_10206485317544633_8926717592791

Μ αρεσει που τα λες κιολας... μπραβο ομως...

<p>

Kαλοτάξιδο Μαργαρίτα, 

Σήμερα leg day με γυναικεία κιλά 

δεν δείχνω το βρακί μου για ευνόητους λόγους 

<br />

__Εμφάνιση Spoiler__<br />

<br />

<br />

Αν δεν το δειξεις εγω δεν σε πιστευω...<br />

Ελπιζω να εχω και αλλους υποστηρικτες εδω..:Ρ</p>

Μ αρεσει που τα λες κιολας... μπραβο ομως...

χαχα το μπράβο που τα λέω ή που τα σηκώνω;;; 

σηκώνω όσο το βάρος μου στις σούμο, τώρα επέστρεψα στις κανονικές bsq και είμαι στη διαδικασία ενθύμησης της τεχνικής. 

Ο ιδρώτας δεν μου λέει τπτ, δεν έμεινα ικανοποιημένη από τη προπόνηση. άλλαξα και ωράριο, πήγα πρωί. για να δούμε next friday

Αυτο φταει.. αλλα εκανες καλυτερη και γω που πηγαινα πρωι ενιωθα καπως...

Μαργαριτα τρεναρετο οσο μπορεις γιατι αν κατι αλλαξει θα αλλαξει απο 1/1/2016 κριμα ειναι για λιγους μηνες να μην σε πιασει κατι ευνοικο

Αυτο φταει.. αλλα εκανες καλυτερη και γω που πηγαινα πρωι ενιωθα καπως...

Μαργαριτα τρεναρετο οσο μπορεις γιατι αν κατι αλλαξει θα αλλαξει απο 1/1/2016 κριμα ειναι για λιγους μηνες να μην σε πιασει κατι ευνοικο

Πήγα πρωί για να μην έχει κόσμο στο rack....έλεγα να πηγαίνω πρωί για τις προπονήσεις ποδιών και τις άλλες να τις αφήσω μεσημέρι 

Κι αμα αλλαξει προς το χειροτερο;;

Maus κι εγω δε το μπορω να μην ειναι ο αλλος οπως οφειλει. Δε ζηταω γελια και τετοια αλλα ρε φιλε να μη σηκωσεις το κωλο σου απο τη καρεκλα, παει πολυ

• Like 1

Εγώ τελείωσα τώρα την introductory βδομάδα και μπαίνω από Δευτέρα στο full πρόγραμμα. Οι πρώτες 3 βδομάδες έχουν στόχο να φορτώσω μυς και θα είναι κάπως έτσι:

Δευτέρα: Beltless squat: 3x8, beltless front squat: 2x6-8, pause bench press: 3x8, close grip bp: 2x6-8, beltless sumo deadlift: 15x1 (για σένα maus :-D), + αν έχω όρεξη για καμία βλακειούλα για ώμους-δικέφαλα

Τετάρτη: beltess pause squat: 4x4, 2-count pause bench press: 4x4, OHP: 3x4-6, + βλακειούλες για pump

Παρασκευή: Squat: 1 set conservatime max και μετά 4x5, bench press: το ίδιο με squat, conventional deadlift: 2x5

• Like 4

Κι αμα αλλαξει προς το χειροτερο;;

Maus κι εγω δε το μπορω να μην ειναι ο αλλος οπως οφειλει. Δε ζηταω γελια και τετοια αλλα ρε φιλε να μη σηκωσεις το κωλο σου απο τη καρεκλα, παει πολυ

Βγανουνε οφφ αλλα συντρεχουν πολλα, φορολογικη τελη ασφαλειες εκαστοτε φολορογικο, αλλοι πηρανε τελευταιους μηνες πριν την αλλαγη του νεων τελων και δεν τους βαζανε στον νομο απλα γιατι ηταν τελη του χρονου και οχι αρχες του νεου.

Μπος τρεις μερες κανεις ε;

Θυμαμαι που εκανα δυναμη ειχα

Σκουοτ 3*5 αρσεις μετα ξανα σκουοτ 5*10

Παρασκευη 1*5 αρσεις ξανα 5*10 μπροστινα η κανονικα σκουοτ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...