Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μισό για να καταλάβω: Το Sector είναι στατικό ποδήλατο ή "κανονικό"; Στο ποσό που ανέφερες στο πρώτο σου post, υπολογίζεις και την αγορά του προπονητηρίου; Διότι, ειδικά στα προπονητήρια, οι τιμές ξεκινούν από "normal" (τρόπος του λέγειν) και φτάνουν σε "αστρονομικά" ύψη.

Το sector ειναι κανονικο ποδηλατο, τα εισαγει ο Γκατσουλης νομιζω. Επειδη η χρηση του θα ειναι για μες στο σπιτι, προτιμω να δωσω λιγα λεφτα για ενα value ποδηλατο και πιο πολλα για προπονητηριο (tacx vortex smart κοντα στα 300).
Σε κλασσικο στατικο ποδηλατο, ειδα χθες ενα kettler αλλα η αντισταση του δεν ειναι μεγαλη.
Εναλλακτικη επιλογη, ενα σπινινγκ ποδηλατο της diadora στα 350 (απο ιταλια). εδω το ιδιο μοντελο το εχουν 630... Το μονο που με προβληματιζει αν το φερω απο ιταλια ειναι να μην εχει καποιο κατασκευαστικο θεμα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ, πάμε ένα-ένα:

Εφόσον το ποδήλατο θα είναι για χρήση μόνο στο προπονητήριο, θεωρητικά δεν έχει μεγάλη σημασία. Απλά προσέχεις κάποια βασικά πράγματα, π.χ. να το λαδώνεις συχνά, πάνω από το stem του τιμονιού να βάλεις μια πετσέτα για να μαζεύει τον ιδρώτα σου και τέλος η σέλα και το τιμόνι να είναι ρυθμισμένα στο σώμα σου.

Μεγαλύτερη σημασία έχει το προπονητήριο, το οποίο, εάν ήμουν στη θέση σου, θα το έβλεπα ως μια επένδυση για το μέλλον. Βάσει των χαρακτηριστικών που διάβασα στο internet για το μοντέλο που παραθέτεις, ανταποκρίνεται στο σκεπτικό μου και η τιμή του είναι λογική.

Για το spinning δεν έχω άποψη - δυο φορές έχω κάνει στη ζωή μου, ΟΚ, καλή φάση, αλλά πέραν τούτου, ουδέν. Η αγορά από Ιταλία θα με προβλημάτιζε, κυρίως λόγω βάρους, μεταφορικού κόστους και τρόπου μεταφοράς. Αν είναι κάνε μια ερώτηση, διότι με μεταφορικά κτλ, μπορεί να σου στοιχίσει το ίδιο με το να το αγοράσεις από Ελλάδα.

Δεν ξερω πως το κανεις εσυ εγω δεν ειμαι ετσι, περναω φασεις  οπως τωρα που τρωω τα @@ μου  ξυρισμενα κιολας  και για μενα ειναι εξαιρετικα δυσκολο που το κανω ,αλλα και φασεις που τρωω οτι τρωνε κατι μπουχεσες  σαπιοι.  Φυσικα παντα γυμναζομαι .

Ομως μια ζωη αυστηρη διατροφη οχι δεν μπορω, θεωρω το φαγητο απολαυση  και το ποιοτικο φαγητο ηδονη .Αν δεν ειχα παρει αυτη την κατευθυνση στην ζωη μου με  εντονες δραστηριοτητες και αν δεν ειχα πολυ μεγαλη  αυτοεκτιμηση σιγουρα θα ημουν 150 κιλα ...

μια απ τα ίδια, γουστάρω τρελά το φαγητό και μάλιστα το νόστιμο φαγητό , αλλα επίσης γουστάρω να μην είμαι και σαν μπουχέσας , έχω περάσει απο περίοδο τέτοια και θα προτιμούσα μια σφαίρα στο κεφάλι απ το να γύριζα στα ίδια. Οπότε κάνω που και που τα διαλειμματάκια μου αλλα με μέτρο , όταν δω οτι πάω να ξεφύγω συμμαζεύομαι. Δεν είμαστε robot , ούτε μπορούμε να ζούμε χωρις απολαύσεις , ποιο το νόημα? . 

Οχι καθολου ,τρελο ε? :P

καθόλου τρελό , προσωπικά αν τα αφήσω αξύριστα και τραβηχτεί καμια τρίχα μου τη δίνει άσχημα , είπαμε δεν θα είμαστε σαν μετάξι, δεν είμαστε γκόμενες, αλλα η τρίχα η αρκουδίσια δε λέει , όσο κ αν βαριέμαι το ξύρισμα ...

To spinning εχει 350 μαζι με μεταφορικα (300 το ποδηλατο, 50 μεταφορικα).

Από τη στιγμή που στο προπονητηριο μπορεί να μπει θεωρητικά οποιοδήποτε ποδήλατο, δεν θα ήμουν οκ και με μια μεταχειρισμένη κούρσα από το car.gr,κοντά στα 150? Ή οι ταχύτητες στο λαιμό θα είναι πρόβλημα?

To spinning εχει 350 μαζι με μεταφορικα (300 το ποδηλατο, 50 μεταφορικα).

Από τη στιγμή που στο προπονητηριο μπορεί να μπει θεωρητικά οποιοδήποτε ποδήλατο, δεν θα ήμουν οκ και με μια μεταχειρισμένη κούρσα από το car.gr,κοντά στα 150? Ή οι ταχύτητες στο λαιμό θα είναι πρόβλημα?

H τιμή για το spinning είναι μια χαρά. Σκέψου το...

Οι ταχύτητες στο λαιμό θέλουν χρόνο για να τις συνηθίσεις - ειδικά εάν είχες εμπειρία σε "σύγχρονο" road bike. Εάν όχι, ΟΚ, απλά θα χρειαστείς λίγο χρόνο. Αν και, άποψή μου είναι ότι εφόσον το προπονητήριο έχει διαβαθμούμενη αντίσταση (εάν κατάλαβα καλά), αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις ένα συνδυασμό ταχυτήτων (π.χ. μικρός δίσκος μπροστά και 4-5 πίσω) στον οποίο να ποδηλατάς άνετα (= να μην "σκοτώνεσαι" για να κάνεις μια πεταλιά, αλλά ούτε και να είναι σαν να είσαι σε κατηφόρα) και ακολούθως να "παίζεις" με την αντίσταση του προπονητηρίου.

Για το ποδήλατο αυτό καθ' αυτό, σου είπα τι προέχει: Λειτουργική κατάσταση, το μέγεθός του να ανταποκρίνεται στο ύψος σου και να είναι ρυθμισμένο (κατά προσέγγιση) σωστά. Δεν θέλεις να ξεκινήσεις προπόνηση με το ποδήλατο και να καταλήξεις με προβλήματα/πόνους σε γόνατα/ισχία/μέση επειδή το ποδήλατο είναι μικρό/μεγάλο ή/και η σέλα και το τιμόνι δεν είναι ρυθμισμένα σωστά. Για τη ρύθμισή τους υπάρχουν αρκετά videos στο YouTube.

• Like 1

Σε λιγο θα πηγαινω τζιμ με αλλη ανεση, ερχεται Golfαρα λεμε :D

Εγω θα επελεγα κουρσα κ προπονητηριο, που θα μπορεις να τη βγαλεος κι εξω αν θες, ενω το στατικο περιοριζει περισσοτερο.

Αντε σημερα το βραδυ προπονηση , η δευτερη της βδομαδας :P

• Like 3

Σε λιγο θα πηγαινω τζιμ με αλλη ανεση, ερχεται Golfαρα λεμε :D

Εγω θα επελεγα κουρσα κ προπονητηριο, που θα μπορεις να τη βγαλεος κι εξω αν θες, ενω το στατικο περιοριζει περισσοτερο.

Αντε σημερα το βραδυ προπονηση , η δευτερη της βδομαδας :P

Το κλεισαμε εεεε?

Αντε καλοταξιδο !

• Like 1

Το κλεισαμε σαν μοντελο, κατεληξα και στον εμπορο χτες που εκανα ενα τουρ, και Δευτερα-Τριτη το παραγγελνουμε:)

Αλεξ κ εγω εχω ενα συμφοιτητη που ερχοταν με λευκο gti απ το πρωτο ερος. Εχει φαει πολλες καταρες :P

Και θα το πω γιατι ηταν απαραδεκτο..τρομερη εξυπηρετηση στη kosmocar στο μαρουσι. Δυο πωλητες στα γραφεια τους ο ενας μιλαγε στο τηλ , ο αλλος οχι. Καναμε ποσα λεπτα βολτα στην εκθεση κ οταν πηγαμε μπροστα απ το γραφειο του μας εγνεψε να μπουμε μεσα. Ουτε να δειξει το αμαξι ουτε τιποτα απλα εκτυπωσε τη τιμη και γεια σας. Δε σηκωθηκε καν απ το γραφειο του για χειραψια να χαιρετησει.

Ετσι λεω ε? απο σενα θα το παρω σιγουρα... (Κι ηταν και πιο ακριβοι)

Κατεληξα στον Φιλοσιδη που ειναι και κοντα μου. Και τη καλυτερη τιμη εκανε ο πωλητης και ηταν και εξυπηρετικος πολυ κ σωστος.

με γειά Μαργαρίτα :P

εγώ λέω να πάρω κανα σκούτερ, βρουμ βρουμ , να φτάσω κάποια στιγμή 90kg σε όγκο να έχω τεζάρει κ να κυκλοφορώ με το σκουτεράκι χαχαχααχχαχαα 

edit 

ρε κ εμένα ένας συμμαθητής όταν πήγαινα ΕΠΑΣ του οαεδ στα 16 είχε golf gti και όχι μόνο, ο αδερφός του έσκαγε μύτη με διαφορετικέ μηχανές κάθε τρεις κ λίγο , 18 να ήταν? έμαθα οτι έσπρωχνε κόκα κ τον χώσαν στη στενή 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...