Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μια μπουγάτσουλα φάγαμε και μεις σαν άνθρωποι και μας φάγανε!! Τώρα πάλι σε ασπραδια είμαστε Φώτης, αν φάω σαβούρα πάω πανεύκολα στα 100 κιλά σε ένα μήνα!! Γενικότερα στη ζωή μου σε ότι έχει να κάνει με φαΐ, για στέρηση μιλάμε όχι αστεία.. Δεν ξερω πως το κανεις εσυ εγω δεν ειμαι ετσι, περναω φασεις οπως τωρα που τρωω τα @@ μου ξυρισμενα κιολας και για μενα ειναι εξαιρετικα δυσκολο που το κανω ,αλλα και φασεις που τρωω οτι τρωνε κατι μπουχεσες σαπιοι. Φυσικα παντα γυμναζομαι . Ομως μια ζωη αυστηρη διατροφη οχι δεν μπορω, θεωρω το φαγητο απολαυση και το ποιοτικο φαγητο ηδονη .Αν δεν ειχα παρει αυτη την κατευθυνση στην ζωη μου με εντονες δραστηριοτητες και αν δεν ειχα πολυ μεγαλη αυτοεκτιμηση σιγουρα θα ημουν 150 κιλα ... 3
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 το ιδιο ακριβώς λεμε φίλε , επίσης συμφωνώ με 1000 για την αυτοεκτίμηση είναι ο λόγος που είμαι συν-πλην 2 κιλά εδώ και 20 χρόνια ! και δεν ειναι και οτι πιο εύκολο ειδικά οσο μεγαλώνεις ... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 handmade by me για τα γενέθλια της μητέρας.... Ηδονή και συ να μασάς τσίχλα όντως ο Φώτης έχει δίκιο, δεν μπορείς μια ζωή να είσαι στην απαγόρευση...Χρειάζονται και τα σάπια γεύματα!! ζηλεύω όσους κάνουν IF πραγματικά ... 4
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 IF i had this diet protocol that you can eat everything everywhere anytime
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Με σκοπο να κανω 2-3 φορες τη βδομαδα cardio προπονηση στο σπιτι, κατεληξα οτι η πιο καλη λυση ειναι ενα ποδηλατο+προπονητηριο. Τα κλασσικα στατικα ποδηλατα δεν ειναι για HIIT προπονηση και τα αξιοπρεπη spinning ποδηλατα κινουνται απο 500 € και πανω. Eχετε να προτεινετε καποιο φτηνο ποδηλατο για χρηση (σχεδον) αποκλειστικα σε προπονητηριο? Tο μεγεθος του σκελετου ειναι xl και τα πιο φτηνα αξιοπρεπη κινουνται λιγο κατω απο τα 300 (ideal energetic, energy enigma). Στα μεταχειρισμενα, δεν ξερω αν αυτα που βρισκω σε καλη τιμη( πχ http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/6896191/)θα ειναι οκ για τη χρηση που τα θελω. Αναλόγως τι θες να κάνεις. ΗΙΙΤ μπορείς να κάνεις και χωρίς καθόλου όργανα χρησιμοποιώντας ως βασική άσκηση τα jumping jacks. Εναλλακτικά επιτόπιο τροχάδην ή άλματα. Επίσης, με ένα ποδήλατο των 150€ είμαι καταευχαριστημένος. Σχεδόν αθόρυβο και με αρκετές σκάλες για αύξηση δυσκολίας. Τέλος, αν θες κλασσική αεροβική κι όχι ΗΙΙΤ, ψάξε για το ΤΑΕ ΒΟ, πλάκα έχει. Υ.Γ. Φώτη, ξυρισμένα @@; Δεν έχεις τρελή φαγούρα; Μια φορά μου τα ξύρισαν στο νοσοκομείο για εγχείρηση κήλης, δεν παλεύετε η φαγούρα. 1
thomasG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είν το IF? Intermittent Fasting http://www.nerdfitness.com/blog/2013/08/06/a-beginners-guide-to-intermittent-fasting/ ------- Για πείτε πόσο βγάζετε (χωρίς να ρουφιέστε ) http://www.health-calc.com/body-composition/waist-to-height-ratio Εγώ έχω ακόμα χώρο για βελτίωση 0.48 είμαι 1
παπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεί που έκανα 3 σετ των 10 κουβάδων και ψωφαγα στο πόνο. Τώρα κάνω 7 των 10 και είμαι καλά. Α και ο Κούβας από μισογεμάτος, τώρα φουλ. 1
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 46 καλός ειμαι -------- παπι βάλε και κανα άπλυτο μέσα για δισετ
Expertr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Intermittent Fasting http://www.nerdfitness.com/blog/2013/08/06/a-beginners-guide-to-intermittent-fasting/ ------- Για πείτε πόσο βγάζετε (χωρίς να ρουφιέστε ) http://www.health-calc.com/body-composition/waist-to-height-ratio Εγώ έχω ακόμα χώρο για βελτίωση 0.48 είμαι Μετα απο απο ενα στεγνωμα που εκανα για φετος το καλοκαιρι εχω 15 μερες σε bulk mode...Παρολα αυτα ειμαι στο 0.44 (ακομα)
razkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αναλόγως τι θες να κάνεις. ΗΙΙΤ μπορείς να κάνεις και χωρίς καθόλου όργανα χρησιμοποιώντας ως βασική άσκηση τα jumping jacks. Εναλλακτικά επιτόπιο τροχάδην ή άλματα. Επίσης, με ένα ποδήλατο των 150€ είμαι καταευχαριστημένος. Σχεδόν αθόρυβο και με αρκετές σκάλες για αύξηση δυσκολίας. Με 150 € δεν παίζει τίποτα καινούργιο δυστυχώς. Στα 180 έχω βρει ένα sector αλλά οι πιο πολλοί λένε μακριά από τη μαρκα.
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πρέπει να πάρω λίγα κιλά το έχεσα. Πάραυτα νομίζω έχω φτάσει somewhat fit Βγαλε γαντια, αλλη αισθηση στο πιασιμο. Τα παππουτσια τωρα που αρχισες να κανεις σκουοτ νιωθεις να καθονται;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μετα απο καιρο πηγα για δυναμη στα ποδια,χωρις φαγητο χωρις τιποτα δεν περιμενα τετοια νουμερα 73 κιλα ειμαι εβγαλα 3 χ 140.Το pr μου ειναι 1χ160.Πιστευω πολυ ευκολα φετος τα 1χ 180 4
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με 150 € δεν παίζει τίποτα καινούργιο δυστυχώς. Στα 180 έχω βρει ένα sector αλλά οι πιο πολλοί λένε μακριά από τη μαρκα. Αυτό έχω εγώ. μια γρήγορη ματιά που έριξα στο σκρουτζ, σε επιβεβαιώνει. Έχει πάντως ένα παρόμοιο με 169€. Α, 0.44 στο τεστακι του Θωμά. Γλύκα.
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με 150 € δεν παίζει τίποτα καινούργιο δυστυχώς. Στα 180 έχω βρει ένα sector αλλά οι πιο πολλοί λένε μακριά από τη μαρκα. Μισό για να καταλάβω: Το Sector είναι στατικό ποδήλατο ή "κανονικό"; Στο ποσό που ανέφερες στο πρώτο σου post, υπολογίζεις και την αγορά του προπονητηρίου; Διότι, ειδικά στα προπονητήρια, οι τιμές ξεκινούν από "normal" (τρόπος του λέγειν) και φτάνουν σε "αστρονομικά" ύψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις