dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλεύω ρε μλκ Φώτη, ο χειρότερος μήνας είναι τουτος, όλη η χρονιά μου σε 4 βδομάδες κρίνετε. Άλλο που καλοπερνάω. Και στη δουλειά καλοπερνάω. Και στην καθημερινότητά μου καλοπερνάω. Κι όταν είμαι χάλια καλοπερνάω. Όταν συνειδητοποίησα ότι μόνο αυτό αξίζει στη ζωή, δεν αφήνω μέρα να πάει χαμένη. Υ.Γ. Συμφωνώ με το Λίβε. Τι βάφλες και μερέντες, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ! Πες μου λίγο τώρα μετά από leg day με τέτοιο πιάσιμο, καλοπερνάς με το να σιχτιρίζεις την αναθεματισμένη ώρα που πρέπει να σηκωθείς και να πας για κατούρημα; άντε εσύ κατουράς και όρθιος ΕΓΩ που πρέπει να κάτσω;;; ππφφφφ εγώ καλοπερνάω όταν με χαστουκίζω λεκτικά κατά τις squat και dl εκτελέσεις μου ... σαδομαζώ όσο δεν πάει άλλο Και αύριο ξημερώνει leg day... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πες μου λίγο τώρα μετά από leg day με τέτοιο πιάσιμο, καλοπερνάς με το να σιχτιρίζεις την αναθεματισμένη ώρα που πρέπει να σηκωθείς και να πας για κατούρημα; άντε εσύ κατουράς και όρθιος ΕΓΩ που πρέπει να κάτσω;;; ππφφφφ εγώ καλοπερνάω όταν με χαστουκίζω λεκτικά κατά τις squat και dl εκτελέσεις μου ... σαδομαζώ όσο δεν πάει άλλο Και αύριο ξημερώνει leg day... Όταν έχεις leg days αλλάζει το πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τραγικοί ρε μλκες. Ποιος σας εμποδίζει να φάτε γαμημενα μπιφτέκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κανεις ...καθε μερα τρωμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πέτα το ρύζι και είσαι κομπλέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θέλω υδρογονάνθρακες; Όπως έλεγε μια ψυχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θέλω υδρογονάνθρακες; Όπως έλεγε μια ψυχή... To πολύ απο καμιά βρώμη και απο φρούτα και λαχανικά, αρκεί. Δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο ποσοστό υδατανθράκων. Εκτός άμα κάνεις 2ωρη προπόνηση και τρέχεις καθημερινά 10 χλμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μια μπουγάτσουλα φάγαμε και μεις σαν άνθρωποι και μας φάγανε!! Τώρα πάλι σε ασπραδια είμαστε Φώτης, αν φάω σαβούρα πάω πανεύκολα στα 100 κιλά σε ένα μήνα!! Γενικότερα στη ζωή μου σε ότι έχει να κάνει με φαΐ, για στέρηση μιλάμε όχι αστεία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Να στερεισε αλλα καπου χρειαζεται και το ξεμπουκωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δήμητρα, με 3 θηλυκά διαβιώ ==> κατουράω καθιστός εδώ και χρόνια. Είναι και πιο βολικό, ασυζητητί. Δεν θέλω υδρογονάνθρακες; Όπως έλεγε μια ψυχή... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Με σκοπο να κανω 2-3 φορες τη βδομαδα cardio προπονηση στο σπιτι, κατεληξα οτι η πιο καλη λυση ειναι ενα ποδηλατο+προπονητηριο. Τα κλασσικα στατικα ποδηλατα δεν ειναι για HIIT προπονηση και τα αξιοπρεπη spinning ποδηλατα κινουνται απο 500 € και πανω. Eχετε να προτεινετε καποιο φτηνο ποδηλατο για χρηση (σχεδον) αποκλειστικα σε προπονητηριο? Tο μεγεθος του σκελετου ειναι xl και τα πιο φτηνα αξιοπρεπη κινουνται λιγο κατω απο τα 300 (ideal energetic, energy enigma). Στα μεταχειρισμενα, δεν ξερω αν αυτα που βρισκω σε καλη τιμη( πχ http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/6896191/)θα ειναι οκ για τη χρηση που τα θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πρέπει να πάρω λίγα κιλά το έχεσα. Πάραυτα νομίζω έχω φτάσει somewhat fit 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ε αν τρως βάφλα με μια μπαλίτσα τότε τι περιμένεις ;;;; πέθανε το το insulin spike, μόνο κερδισμένος θα βγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει δεν ξανατρωω 1 μπαλιτσα παγωτό, θα τρώω 4+! Και τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει λιγουρα στα γλυκά. Τι δεν θα έδινα για τριγωνα από ελενιδη λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις