Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλεύω ρε μλκ Φώτη, ο χειρότερος μήνας είναι τουτος, όλη η χρονιά μου σε 4 βδομάδες κρίνετε.

Άλλο που καλοπερνάω. Και στη δουλειά καλοπερνάω. Και στην καθημερινότητά μου καλοπερνάω. Κι όταν είμαι χάλια καλοπερνάω. Όταν συνειδητοποίησα ότι μόνο αυτό αξίζει στη ζωή, δεν αφήνω μέρα να πάει χαμένη.

Υ.Γ. Συμφωνώ με το Λίβε. Τι βάφλες και μερέντες, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ!

Πες μου λίγο τώρα μετά από leg day με τέτοιο πιάσιμο, καλοπερνάς με το να σιχτιρίζεις την αναθεματισμένη ώρα που πρέπει να σηκωθείς και να πας για κατούρημα; άντε εσύ κατουράς και όρθιος ΕΓΩ που πρέπει να κάτσω;;; 

ππφφφφ εγώ καλοπερνάω όταν με χαστουκίζω λεκτικά κατά τις squat και dl εκτελέσεις μου ... σαδομαζώ όσο δεν πάει άλλο 

Και αύριο ξημερώνει leg day... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πες μου λίγο τώρα μετά από leg day με τέτοιο πιάσιμο, καλοπερνάς με το να σιχτιρίζεις την αναθεματισμένη ώρα που πρέπει να σηκωθείς και να πας για κατούρημα; άντε εσύ κατουράς και όρθιος ΕΓΩ που πρέπει να κάτσω;;; 

ππφφφφ εγώ καλοπερνάω όταν με χαστουκίζω λεκτικά κατά τις squat και dl εκτελέσεις μου ... σαδομαζώ όσο δεν πάει άλλο 

Και αύριο ξημερώνει leg day... 

Όταν έχεις leg dayαλλάζει το πράγμα  B)

Δεν θέλω υδρογονάνθρακες; Όπως έλεγε μια ψυχή...

To πολύ απο καμιά βρώμη και απο φρούτα και λαχανικά, αρκεί. Δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο ποσοστό υδατανθράκων. Εκτός άμα κάνεις 2ωρη προπόνηση και τρέχεις καθημερινά 10 χλμ.

• Like 1

Μια μπουγάτσουλα φάγαμε και μεις σαν άνθρωποι και μας φάγανε!! :-)

Τώρα πάλι σε ασπραδια είμαστε Φώτης, αν φάω σαβούρα πάω πανεύκολα στα 100 κιλά σε ένα μήνα!!

Γενικότερα στη ζωή μου σε ότι έχει να κάνει με φαΐ, για στέρηση μιλάμε όχι αστεία..

• Like 1

Δήμητρα, με 3 θηλυκά διαβιώ ==> κατουράω καθιστός εδώ και χρόνια. Είναι και πιο βολικό, ασυζητητί.

Δεν θέλω υδρογονάνθρακες; Όπως έλεγε μια ψυχή...

idrogonanthrakes.jpg

• Like 3

Με σκοπο να κανω 2-3 φορες τη βδομαδα cardio προπονηση στο σπιτι, κατεληξα οτι η πιο καλη λυση ειναι ενα ποδηλατο+προπονητηριο. Τα κλασσικα στατικα ποδηλατα δεν ειναι για HIIT προπονηση και τα αξιοπρεπη spinning ποδηλατα κινουνται απο 500 € και πανω.

Eχετε να προτεινετε καποιο φτηνο ποδηλατο για χρηση (σχεδον) αποκλειστικα σε προπονητηριο? Tο μεγεθος του σκελετου ειναι xl και τα πιο φτηνα αξιοπρεπη κινουνται λιγο κατω απο τα 300 (ideal energetic, energy enigma). Στα μεταχειρισμενα, δεν ξερω αν αυτα που βρισκω σε καλη τιμη( πχ http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/6896191/)θα ειναι οκ για τη χρηση που τα θελω.

Εντάξει δεν ξανατρωω 1 μπαλιτσα παγωτό, θα τρώω 4+!

Και τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει λιγουρα στα γλυκά. Τι δεν θα έδινα για τριγωνα από ελενιδη λολ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...