Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.

Δήμητρα, δε μου αρέσει ο τρόπος που αναφέρεσαι στο σώμα σου. Μιας και σε έχω γνωρίσει, έχεις εξαιρετικό σώμα αλλά πολύ αδύνατο και το να βάλεις μερικά κιλά θα σε κάνει ακόμα καλύτερη. Εσείς οι γυναίκες κάτι πρέπει να κάνετε με την αυτοεικόνα σας, σας καταστρέφει.

just my 2 cents

έχεις δίκιο, πρέπει να αποδεχτώ ότι για να μπει το καλό κρεατάκι πρέπει να λιπώσω. Μου καλό άρεσε η εικόνα των κοιλιακών και την αποχωρίζομαι μετά κόπων και βασάνων

κάπως έτσι, όταν βλέπω empty gym 

https://www.facebook.com/staceyalxndr/videos/10207487029636822/

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

προσοχή όταν βγαίνετε απ το ντους ε .. ξανα έφαγα γλύστρα. Πατάω στο πεζούλι της ντουζιέρας και φεύγω στον αέρα κ σκάω με την πλάτη . Δεν κατάλαβα τίποτα , οι άλλοι κατάλαβαν το γδούπο. Σηκώθηκα λες κ δεν είχα πέσει καν κλασικά , αλλα έχω το καλό ότι πέφτω με ανασηκωμένο κεφάλι πάντα χωρίς να το προσπαθήσω, αλλιώς θα την είχα φάει στο πεζούλι 
πως τα κατάφερα πέφτοντας να πετάξω μέσα στην ντουσιέρα ότι καθαριστικό είχε δίπλα απ το πλυντήριο η μάνα μου δεν ξέρω, 6 μπουκάλια xD 

10-Pin-Bowling-STRIKE-Hoodies.jpg

Ειναι και καταχρηση ινσουλινης επισης... Εκει ξεχωριζει ο σωστος και δουλεμενος bodybuilder απο τον "ερασιτεχνη" .... 

παίζουν πολλές καταχρήσεις για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα και γιαυτό κ ψοφάνε σαν τις μύγες ..

• Like 2
Δημοσ.

Και οι αλλοι δεν ανεβαζουν θερμοκρασια?Μονο εγω? :-(

Να χαίρεσαι που το σώμα σου εκτονώνεται έτσι. Το δικό μου αντί να εκτονώσει τη θερμοκρασία μέσω του ιδρώτα με πιάνει μια τρελή φαγούρα και καταλήγω να γυμνάζομαι ημίγυμνος ακόμα και με πολικές θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Να χαίρεσαι που το σώμα σου εκτονώνεται έτσι. Το δικό μου αντί να εκτονώσει τη θερμοκρασία μέσω του ιδρώτα με πιάνει μια τρελή φαγούρα και καταλήγω να γυμνάζομαι ημίγυμνος ακόμα και με πολικές θερμοκρασίες.

Ναι αλλα κανεις ακομα διακοπες ,μεχρι και τα  παιδακια σταματησαν ανοιξαν τα σχολεια :P

• Like 1
Δημοσ.

μια ακυρη ερωτηση

Πως γινετε ενω ειμαι κατω απο 10% ,οταν γυμναζομαι να ιδρωνω τοσο πολυ?Μιλαμε κοκκινιζει ολοκληρο το προσωπο μου και σταζω ολοκληρος και ειμαι κομματια,ενω αλλοι πχ αρκετοι χοντροι ,δεν ιδρωνουν ουτε λιγο.Μιλαμε σταζω,δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο ,αλλα μετα απο 1 ασκηση εχω γινει μουσκεμα.

φυσικά και ειναι καλό -

η δεύτερη που αλλάζω σημερα , σαν να έκανα μπάνιο  με την μπλούζα είναι  , παμε γερα να κάψουμε τις γαμωμπουγατσες 

αλεξ την επομενη μερα χτυπησα καπακι αλλη μια με μερεντα μεσα  ..

• Like 6
Δημοσ.

φυσικά και ειναι καλό -

η δεύτερη που αλλάζω σημερα , σαν να έκανα μπάνιο  με την μπλούζα είναι  , παμε γερα να κάψουμε τις γαμωμπουγατσες 

αλεξ την επομενη μερα χτυπησα καπακι αλλη μια με μερεντα μεσα  ..

attachicon.gif11992085_1492566841067051_1951801146_n.jpg

Έχω ξεχάσει τι γεύση έχει και η μπουγάτσα και η μερέντα, και οτιδήποτε άλλο..

• Like 5
Δημοσ.

Έχω ξεχάσει τι γεύση έχει και η μπουγάτσα και η μερέντα, και οτιδήποτε άλλο εκτος απο παγωτό που του αλλάζω(α) τον αδόξαστο  ..

:-D

Δημοσ.

Έχω ξεχάσει τι γεύση έχει και η μπουγάτσα και η μερέντα, και οτιδήποτε άλλο..

Πραγματικα και εμενα δεν με απασχολει σε αυτη την φαση το θεμα φαγητο .Απορω τι λυσανε μερικοι :P αλλα που θα παει θα περασει ο καιρος και θα κανονισω τρελο γαστρονομικο οργιο σε φαση  ο ορισμος της υπερβολης 

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπεις luiemarco εσύ σίγουρα :D

Πραγματικα και εμενα δεν με απασχολει σε αυτη την φαση το θεμα φαγητο .Απορω τι λυσανε μερικοι :P αλλα που θα παει θα περασει ο καιρος και θα κανονισω τρελο γαστρονομικο οργιο σε φαση ο ορισμος της υπερβολης

Να κανονισουμε meeting στην Αθήνα με παγωτά μπουγατσες βαφλες και μερεντες

• Like 3
Δημοσ.

Βλέπεις luiemarco εσύ σίγουρα :D

Να κανονισουμε meeting στην Αθήνα με παγωτά μπουγατσες βαφλες και μερεντες

Bαλε και κανα αλμυρο εκει παιζω εγω πιο πολυ  ,οτι γινει  σε μασα απο Φεβρουαριο και μετα οχι πριν .

• Like 1
Δημοσ.

Δουλεύω ρε μλκ Φώτη, ο χειρότερος μήνας είναι τουτος, όλη η χρονιά μου σε 4 βδομάδες κρίνετε.

Άλλο που καλοπερνάω. Και στη δουλειά καλοπερνάω. Και στην καθημερινότητά μου καλοπερνάω. Κι όταν είμαι χάλια καλοπερνάω. Όταν συνειδητοποίησα ότι μόνο αυτό αξίζει στη ζωή, δεν αφήνω μέρα να πάει χαμένη.

Υ.Γ. Συμφωνώ με το Λίβε. Τι βάφλες και μερέντες, ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...