viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 που να δεις και στα video του piana στο yt "you need to eat big to get big, come on" Ας δω τπτ απο asylum καλυτερα, παρα αυτο. =] και λουλουδατος! δεν ειναι το "das tattoo" thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σπεκτ πόσες κολομπες θα τον έχουν παίξει με την πάρτη σου να ξερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 και λουλουδατος! Θα έκανα right click και google image search αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ αφού δεν φοράει βρακί α-ναι το tatoo σου μου αρέσει πολύ, αλλά σε βλέπω άνετα σε 5-6 χρόνια να είσαι full σε όλο το σώμα και αυτό δεν το γουστάρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έκανα right click και google image search αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ αφού δεν φοράει βρακί α-ναι το tatoo σου μου αρέσει πολύ, αλλά σε βλέπω άνετα σε 5-6 χρόνια να είσαι full σε όλο το σώμα και αυτό δεν το γουστάρω. φοραω ρε φαινεται στο αριστερο ποδι! ολο το σωμα οχι αλλα αρκετο ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 αν εχεις κανενα αλλο μαγαζι πες Σου έστειλα PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς άντεξες ρε μλκ Στεφ τόσες ώρες χτύπημα. Χαρά στο κουράγιο σου. Πάντως είναι ο 1ος κώλος που βλέπω και μου θυμίζει πίνακα ζωγραφικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βρε δεν είπα οτι τον θαυμάζω σαν αθλητή , απλά μου αρέσει σαν χαρακτήρας όσο για κοιλιές χμμμ phil heath , ο κύριος μαλώνω με 15χρονα απο το internet άλλη μια και μια πρόσφατη πριν λίγες μέρες @ 1:57 παμ παρακάτω coleman πάμε άλλη μια J cutler και θα μπορούσα να ποστάρω για σελίδες αλλα δεν λέει κάτι , με ένα googlάρισμα ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι παίζει. όλοι αυτοί έχουν πάρει τίτλους mr Olympia, αυτό κάτι λέει , απ τη μια sad γιατι θεωρώ ξεφτίλα το freakshow με τις τεράστιες κοιλιές απ την άλλη δεν θα μπορούσε να είναι λόγος να φάει άκυρο ο kai, ιδικά με την παρακάτω φόρμα μια εβδομάδα πριν μακάρι κάποια στιγμή το BB να γυρίσει στην Arnold era και εκτός απο μάζες να υπάρχει και το aesthetic στοιχείο , αλλα αυτό είναι ποιο χλωμό κ απο πεθαμένο που να δεις και στα video του piana στο yt Προφανως και εχουν ολοι κοιλια..Ειδικα στις ποζες που τους εχουν πιασει οι καμερες που ειναι χαλαροι κτλ...Αλλα μιλαμε για ατομα που πατανε κοιλιακους και παλι εχουν τουρλα κοιλια...Το οτι εχει χαθει το v shape και εχει γινει bottle shape ειναι προφανες και οι λογοι ειναι οτι οσο ανεβαινουν τα κιλα στο olympia κτλ ειναι αναγκαιο κακο..Ο arnold κατεβαινε 20-25 κιλα κατω απο τους σημερινους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς άντεξες ρε μλκ Στεφ τόσες ώρες χτύπημα. Χαρά στο κουράγιο σου. Πάντως είναι ο 1ος κώλος που βλέπω και μου θυμίζει πίνακα ζωγραφικής αφου ειναι εργο τεχνης απο ολες της αποψης το κωλομερι μου ρε γιαννη! 50-55 ωρες ηταν! νταξει πονεσα γαματα αλλα ετσι ειναι αυτα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 μια ακυρη ερωτηση Πως γινετε ενω ειμαι κατω απο 10% ,οταν γυμναζομαι να ιδρωνω τοσο πολυ?Μιλαμε κοκκινιζει ολοκληρο το προσωπο μου και σταζω ολοκληρος και ειμαι κομματια,ενω αλλοι πχ αρκετοι χοντροι ,δεν ιδρωνουν ουτε λιγο.Μιλαμε σταζω,δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο ,αλλα μετα απο 1 ασκηση εχω γινει μουσκεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 μια ακυρη ερωτηση Πως γινετε ενω ειμαι κατω απο 10% ,οταν γυμναζομαι να ιδρωνω τοσο πολυ?Μιλαμε κοκκινιζει ολοκληρο το προσωπο μου και σταζω ολοκληρος και ειμαι κομματια,ενω αλλοι πχ αρκετοι χοντροι ,δεν ιδρωνουν ουτε λιγο.Μιλαμε σταζω,δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο ,αλλα μετα απο 1 ασκηση εχω γινει μουσκεμα. ο ιδρωτας εχει να κανει με την θερμοκρασια του σωματος. Ειναι αμυνα του οργανισμου μας στην αυξηση της θερμοκρασιας. Δεν εχει να κανει τοσο με το αν εχεις λιπος η οχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Και οι αλλοι δεν ανεβαζουν θερμοκρασια?Μονο εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Και οι αλλοι δεν ανεβαζουν θερμοκρασια?Μονο εγω? εγώ ιδρώνω σε λογικά πλαίσια, όμως δεν στάζει ο ιδρώτας ... ο ιατρός μου το θεώρησε φυσιολογικό μια και έχω πολυουρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως και εχουν ολοι κοιλια..Ειδικα στις ποζες που τους εχουν πιασει οι καμερες που ειναι χαλαροι κτλ...Αλλα μιλαμε για ατομα που πατανε κοιλιακους και παλι εχουν τουρλα κοιλια...Το οτι εχει χαθει το v shape και εχει γινει bottle shape ειναι προφανες και οι λογοι ειναι οτι οσο ανεβαινουν τα κιλα στο olympia κτλ ειναι αναγκαιο κακο..Ο arnold κατεβαινε 20-25 κιλα κατω απο τους σημερινους... δεν είναι θέμα κιλών ρε man , κατάχρηση αυξητικής παίζει δηλαδή αυτό το τυπάκι το κόβεις να είναι σε κιλά olympia ? checkαρε καβούκι χελώνας και κοιλιακοί "τούβλα" ....... και για να καταλάβεις πόσο μούφα παίζει δες stats Arnold σε αγωνιστική φόρμα 1,87 @ 106kg 34cm μέση και για να το δεις καλύτερα phil heath αγωνιστική φόρμα φέτος 1,75 @ 113.3 kg , 29cm μέση περσινή φωτό όμως αν δεις απο το 2010 έχει κ άλλες 29cm μέση!!!! προφανώς εννοεί 29cm χωρίς να έχει φάει 2 μέρες και ρουφώντας την κοιλιά , φαντάσου τι τεράστια κοιλιά έχει για να πετάει τόσο μπροστά απο το στήθος που είναι τούμπανο , μάζες όχι μαλακίες. εντομεταξύ check μια το 1999 , η μέρα με τη νύχτα κρίμα που έχουν γ@μησει το bb σε τέτοιο βαθμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι!τόσο αστείο,!χαχαχα κοιλιά με φέτες χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 δεν είναι θέμα κιλών ρε man , κατάχρηση αυξητικής παίζει δηλαδή αυτό το τυπάκι το κόβεις να είναι σε κιλά olympia ? checkαρε καβούκι χελώνας και κοιλιακοί "τούβλα" ....... και για να καταλάβεις πόσο μούφα παίζει δες stats Arnold σε αγωνιστική φόρμα 1,87 @ 106kg 34cm μέση και για να το δεις καλύτερα phil heath αγωνιστική φόρμα φέτος 1,75 @ 113.3 kg , 29cm μέση περσινή φωτό όμως αν δεις απο το 2010 έχει κ άλλες 29cm μέση!!!! προφανώς εννοεί 29cm χωρίς να έχει φάει 2 μέρες και ρουφώντας την κοιλιά , φαντάσου τι τεράστια κοιλιά έχει για να πετάει τόσο μπροστά απο το στήθος που είναι τούμπανο , μάζες όχι μαλακίες. εντομεταξύ check μια το 1999 , η μέρα με τη νύχτα κρίμα που έχουν γ@μησει το bb σε τέτοιο βαθμό Ειναι και καταχρηση ινσουλινης επισης... Εκει ξεχωριζει ο σωστος και δουλεμενος bodybuilder απο τον "ερασιτεχνη" .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις