yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Aν και συμφωνώ για τους αλτήρες, εγώ έχω 2 ζευγάρια, στα οποία έχω τα κιλά που παίζω στις περισσότερες ασκήσεις, οπότε απλά αλλάζω ζευγάρι ή αν πρέπει να αλλάξω κιλά, χρησιμοποιώ το ζευγάρι που είναι πιο κοντά, σίγουρα είναι σπαστικό αλλά δεν έχεις πολλές επιλογές αν γυμνάζεσαι σπίτι. Τα λάστιχα γιατί δε σε βόλεψαν; Ίσα ίσα που σου δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις το ασκησιολόγιό σου αν δεν έχεις μπάρα στο σπίτι, κάτι που οι περισσότεροι δεν έχουν ενώ σου δίνει ακόμα και τη δυνατότητα για γυμναστική στο κρεβάτι... Γούστα είναι αυτά. Το πρόβλημα είναι ότι βαριέμαι εύκολα και καμιά φορά κρίνω βιαστικά. Με τα λάστιχα ένιωθα ότι δεν έπαιρνα το boost που παίρνω με μπάρα/αλτήρες. Μπορεί σε μερικές βδομάδες να βαρεθώ μπάρα/αλτήρες, να ξαναπιάσω λάστιχα και να πω τι γαμάτα που είναι. Σιγά μην είναι η 1η φορά που θα το κάνω. Κι επειδή από ψευδαισθήσεις κι αυτό-αρνήσεις έχω ξεμπερδέψει εδώ και καιρό και ξέρω τι ανισόρροπος είμαι, έχω 4 ζευγάρια αλτήρες σταθερού βάρους και άλλα 2 που παίρνουν δίσκους και μπορώ να αυξομειώνω τα κιλά, 1 μπάρα σταθερού βάρους και άλλη μία όπου προσθέτω δίσκους, 1 πάγκο, βάσεις για μπάρα για να κάνω σκουοτ, μονόζυγο, σάκο του μποξ+επίδεσμους+γάντια και 4 ζεύγη λάστιχα διαφορετικής σκληρότητας. Όταν βαριέμαι το ένα πρόγραμμα, πιάνω το άλλο ώστε και το σώμα να αντιμετωπίζει διαφορετικά ερεθίσματα αλλά και να αντιμετωπίζω την ανία. Μη νομίζεις πάντως ότι έδωσα καμιά περιουσία για να τα αποκτήσω. Άλλα τα είχα απο πιτσιρικάς, άλλα είναι ελεεινά φθηνά και άλλα φτιαγμένα από μένα. --------------------------- Ρε σεις, τι ωραία είναι να ανεβαίνει η ζυγαριά χωρίς να ανεβαίνει η κοιλιά. Τόσο απλό είναι τελικά να αποκτήσεις μυική μάζα; Ούτε 2 χρόνια δε χρειάστηκαν για να το συνειδητοποιήσω και να το εφαρμόσω (πιο ηλίθιος μπαίνεις σε ίδρυμα ). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αποτυχία τα ωμά ασπράδια αυγών. Δεν πίνεται με τίποτα αυτή η αηδία όπως και να τα αναμίξω. Καινούργια πατέντα βρήκα με τον λιναρόσπορο. Απίστευτη διατροφική αξία. Ανά 100 γρ. Θερμίδες : 450 Πρωτεΐνες : 26 γρ. Λιπαρά : 35 γρ. Ω-3 λιπαρά : 21 γρ. Yδατάνθρακες : 32,5 γρ. Φυτικές ίνες : 17 γρ. Mαγνήσιο : 38 mg Aσβέστιο : 210 mg Φυλλικό οξύ : 278 μg Οι απόψεις διίστανται για τα γραμμάρια πρωτεΐνης. Άλλοι λένε για 18,5 γρ. Όπως και να έχει τα ασπράδια αυγών έχουν το υποπολλαπλάσιο ποσοστό με τα 11 γρ πρώτ. ανα 100. Άσε που ο λιναρόσπορος είναι πεντανόστιμος. Στο blender τώρα. Πορτοκάλι,μπανάνα,μήλο,βρώμη,λιναρόσπορο,τριμμένο πάγο. Θεϊκός!!!! Τον τελειώνω και πάω προπόνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε σεις, τι ωραία είναι να ανεβαίνει η ζυγαριά χωρίς να ανεβαίνει η κοιλιά. Τόσο απλό είναι τελικά να αποκτήσεις μυική μάζα; Ούτε 2 χρόνια δε χρειάστηκαν για να το συνειδητοποιήσω και να το εφαρμόσω (πιο ηλίθιος μπαίνεις σε ίδρυμα ). Ε αφου σου πήρε χρόνια να παρατήσεις το σανό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αποτυχία τα ωμά ασπράδια αυγών. Δεν πίνεται με τίποτα αυτή η αηδία όπως και να τα αναμίξω. Καινούργια πατέντα βρήκα με τον λιναρόσπορο. παρε αλευρι βρωμης ή νιφαδες ανακετεψε το ασπραδι με τη βρωμη και φτιαξε πιτακια εχει αγορασει κανεις απο το Myprotein? Μαλλον θα κανουμε μια παραγγελια με ενα παιδι απο δω και θελω να ακουσω γνωμη! Το προζις δεν στελνει Εσθονια τη πα##(*&$(#^ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω πάρει μια φορά σπεκτ. Θα σε πρότεινα για πρώτη παραγγελία να πάρεις μόνο δείγματα (5-6 διαφορετικές γεύσεις) για να μην φορτωθεις έστω και 2 κιλά σκόνης που δεν σου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εμείς τελικά αγορές από εξωτερικό κάνουμε; έχετε δοκιμάσει να πάρετε κάτι από έξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αποτυχία τα ωμά ασπράδια αυγών. Δεν πίνεται με τίποτα αυτή η αηδία όπως και να τα αναμίξω. Καινούργια πατέντα βρήκα με τον λιναρόσπορο. Απίστευτη διατροφική αξία. Ανά 100 γρ. Θερμίδες : 450 Πρωτεΐνες : 26 γρ. Λιπαρά : 35 γρ. Ω-3 λιπαρά : 21 γρ. Yδατάνθρακες : 32,5 γρ. Φυτικές ίνες : 17 γρ. Mαγνήσιο : 38 mg Aσβέστιο : 210 mg Φυλλικό οξύ : 278 μg Οι απόψεις διίστανται για τα γραμμάρια πρωτεΐνης. Άλλοι λένε για 18,5 γρ. Όπως και να έχει τα ασπράδια αυγών έχουν το υποπολλαπλάσιο ποσοστό με τα 11 γρ πρώτ. ανα 100. Άσε που ο λιναρόσπορος είναι πεντανόστιμος. Στο blender τώρα. Πορτοκάλι,μπανάνα,μήλο,βρώμη,λιναρόσπορο,τριμμένο πάγο. Θεϊκός!!!! Τον τελειώνω και πάω προπόνηση Πάρε κανονικό αβγουλάκι και άσε τα ωμά ασπράδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω πάρει μια φορά σπεκτ. Θα σε πρότεινα για πρώτη παραγγελία να πάρεις μόνο δείγματα (5-6 διαφορετικές γεύσεις) για να μην φορτωθεις έστω και 2 κιλά σκόνης που δεν σου αρέσει. Μια θα πάρω και μεγάλη δεν είμαι να παραγγέλνω κάθε λίγο. Από γεύση διαλυτότητα κτλ πως ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εμείς τελικά αγορές από εξωτερικό κάνουμε; έχετε δοκιμάσει να πάρετε κάτι από έξω; Δωρο κατι καλο ...Μην λεμε και τα αυτονοητα ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μια θα πάρω και μεγάλη δεν είμαι να παραγγέλνω κάθε λίγο. Από γεύση διαλυτότητα κτλ πως ήταν; Γι αυτό σου λέω ρε συ...αν δεν σου αρέσει ? Πάντως εμένα μου άρεσε η smooth chocolate και από γεύση και από διαλυτότητα. Από γεύση είναι αρκετά αραιή...δεν είναι ότι λιγώνεσαι αλλά γούστα είναι αυτά. Και η unflavored πάντως καλή ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Παντως εαν θελει κανεις να του σπρωξω κανα δικιλο πρωτεινης win που ειχα παρει σε τιμη αγορας κανενα προβλημα..</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Παντως εαν θελει κανεις να του σπρωξω κανα δικιλο πρωτεινης win που ειχα παρει σε τιμη αγορας κανενα προβλημα..</p> Τιμη αγορας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> <br /> Παντως εαν θελει κανεις να του σπρωξω κανα δικιλο πρωτεινης win που ειχα παρει σε τιμη αγορας κανενα προβλημα..<br /> Τιμη αγορας; <br />Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μηνυμα να του δειξω ακριβως στο site της εταιριας ποια ειναι και τιμη που εχει το prozis.</p> <p> <br /> <br />Συγνωμη αλλα η κοιλια του Kai στην σκηνη καθε φορα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 piano.jpg Δεν μπορω να πω, γελασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις