Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το χεις, φουλ σκουοτ... κανε και 5*10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το χεις, φουλ σκουοτ... κανε και 5*10 το χω το χω, φέτος καλύτερα αποτελέσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δε με λέτε, ποσά κιλά βαρακια να πάρω; Για ένα χέρι. Και ποσά να πάρω; 1-2 είμαι 74 κιλά ( από 84 γαμω Τάνα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν κοιτάς λάστιχα καλύτερα που με 30 ευρώ καθαρίζεις για πολλά επίπεδα (που θα ανεβεις) ακόμα. Επίσης μπορείς να κάνεις περισσότερες ασκησεις. Αν επιμένεις στα βαράκια και μόλις άρχισες πάρε δύο 10κιλα αλλά ρυθμιζόμενα στα 5, 7,5 10. Σε κάνα μήνα θα προσθέσεις δίσκους να τα κάνεις 12.5 κοκ Εφόσον το συνεχίζεις το πραμα και δεν θες να γραφτείς σε γυμναστηριο, κάνε τουλάχιστον και καποιο συγκεκριμένο home workout. Θα δεις αποτέλεσμα. Α και δώσε και 10 ευρώ για μονόζυγο πορτας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Λάστιχο; Δεν μου πέρασε από το μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι τέτοιο εννοώ. Ρυθμίζεται η αντίσταση και κραταει καιρό. Μετρανε τα λάστιχα το λέω εκ πείρας. Αν δώσεις κάνα 70ρι παίρνεις αντιστάσεις που κρατάνε έφορος ζωης (Ακόμα και για όταν γίνεις τούμπανο και μικρύνει το πουλί σου) http://www.bbclub.gr/el/gfpgym-gofit-ultimate-pro-gym-3-power-tubes-dvd.html Ψάξε κάνα skroutz θα βρεις καλύτερες τιμές ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για το μονόζυγο, οπωσδήποτε να πάρεις ένα. Εγώ έκανα την πρώτη διαλειμματική χθες, 10χ400 @~1:30 για να μπει καλά το φθινόπωρο και είμαι περίπου σαν την Δήμητρα μετά από leg day ΑΚΑ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 αν χοντρύνεις θα φαίνεται μικρότερο , αν βάλεις μυς-χάσεις λίπος θα φαίνεται καλύτερο σαν σύνολο. Να "παραφουσκώσεις" ούτε για πλάκα μη το λες , αν ήταν τόσο εύκολο θα είμαστε όλοι τούμπανοι . Το μικρό πιτσιφόκι στον κόσμο των γυμναστηρίων ή το έχεις απο την φτιάξη σου ή το αποκτάς μετά απο κούρα με deca αν δεν τρέξεις pct ή failάρεις μέσα στον κύκλο σου (deca only cycle = deca dick) πχ απλά googlαρε deca dick να καταλάβεις. Όλα τα άλλα είναι παπάτζες απο κομπλεξικούς που προσπαθούν να μειώσουν όποιον γυμνάζεται και έχει καλύτερο σώμα απο αυτούς για να μην νιώθουν λίγοι. Πάντως προσωπικά αν έχω μια εποχή αυξημένη πίεση αίματος και φλεβικότητα γενικά, τότε παρατηρώ όπως είναι λογικό και αυξημένη φλεβικότητα κ στον τέτοιο μου , μέχρι και τα αγγεία βλέπω και νιώθω περήφανος Το εργαλειο οτι και να γινει να μικρυνει ΔΕΝ γινεται..Εαν σηκωθει και κατεβει εκει το αιμα τοσο θα ειναι παντα ...Το προβλημα που λες δεν αφορα μονο την deca-νανδρολονη....Αφορα οποιοδηποτε φαρμακο που συνηθως μειωνει την ενδογενη παραγωγη τεστοστερονης και αν δεν πρεσαρεις στον κυκλο εξτρα τεστο εχεις σαν αποτελεσμα το να μην σου κανει κουκου τοσο ευκολα και γενικα να μην εχεις και τοσο ορεξη...Οπως και να εχει ομως σε εναν κυκλο θα εχεις ΠΑΝΤΑ μικρα balls ....Αλλα οχι αναγκαστηκα και εργαλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι τέτοιο εννοώ. Ρυθμίζεται η αντίσταση και κραταει καιρό. Μετρανε τα λάστιχα το λέω εκ πείρας. Αν δώσεις κάνα 70ρι παίρνεις αντιστάσεις που κρατάνε έφορος ζωης (Ακόμα και για όταν γίνεις τούμπανο και μικρύνει το πουλί σου) http://www.bbclub.gr/el/gfpgym-gofit-ultimate-pro-gym-3-power-tubes-dvd.html Ψάξε κάνα skroutz θα βρεις καλύτερες τιμές ισως Αν είναι για λάστιχα, θα πρότεινα αυτά http://www.amazon.co.uk/Bodylastics-Stackable-components-instructions-exercises/dp/B00281YAJG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1442361662&sr=8-3&keywords=bodylastics Πολύ ποιοτικά και φτάνουν μέχρι 120 κιλά αντίστασης, φυσικά υπάρχουν και πιο οικονομικά με λιγότερα κιλά αντίστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ τα bodylastics θα πρότεινα αλλά παραγγελία μόνο από έξω. Δεν παίζουν Ελλάδα. Στο bbclub έχει "φτιαξτο μόνος σου" σετ που παίρνεις ότι θες αλλά θα βγει πιο ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για το παπί που πιο πολύ μαλακίζεται -no offense- στο φόρουμ παρά γυμνάζεται στα σοβαρά, του ταιριάζουν κάτι ωραιότατα λάστιχα με γύρω στα 10€ το ένα. Πήρα κι εγώ όταν ήθελα να δοκιμάσω αυτό τον τρόπο εκγύμνασης χωρίς να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά αν τελικά δε μου αρέσει -που πράγματι δε μου πολυάρεσε και τα έχω σε ένα κουτί σε κωματώδη κατάσταση. Ένα πορτοκαλί με πολύ μικρή αντίσταση, ένα μπλε με λίγο πιο ισχυρή κι ένα μαύρο αρκετά σκληρό. 30€ αρκούν και για ένα αρχάριο που όμως θέλει να γυμναστεί θα τον καλύψουν για μήνες. Αλτήρες για εκγύμναση στο σπίτι για μένα είναι λάθος επιλογή. 1ον γιατί διαρκώς θα χρειάζεται να αποκτάς καινούργιους δίσκους -άρα διαρκής οικονομική αιμορραγία- όσο το σώμα θα δυναμώνει και 2ον είναι ελεεινά σπαστικό να χρειάζεται διαρκώς να αλλάζεις βάρος αφού κάθε άσκηση έχει διαφορετικές απαιτήσεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για το παπί που πιο πολύ μαλακίζεται -no offense- στο φόρουμ παρά γυμνάζεται στα σοβαρά, του ταιριάζουν κάτι ωραιότατα λάστιχα με γύρω στα 10€ το ένα. Πήρα κι εγώ όταν ήθελα να δοκιμάσω αυτό τον τρόπο εκγύμνασης χωρίς να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά αν τελικά δε μου αρέσει -που πράγματι δε μου πολυάρεσε και τα έχω σε ένα κουτί σε κωματώδη κατάσταση. Ένα πορτοκαλί με πολύ μικρή αντίσταση, ένα μπλε με λίγο πιο ισχυρή κι ένα μαύρο αρκετά σκληρό. 30€ αρκούν και για ένα αρχάριο που όμως θέλει να γυμναστεί θα τον καλύψουν για μήνες. Αλτήρες για εκγύμναση στο σπίτι για μένα είναι λάθος επιλογή. 1ον γιατί διαρκώς θα χρειάζεται να αποκτάς καινούργιους δίσκους -άρα διαρκής οικονομική αιμορραγία- όσο το σώμα θα δυναμώνει και 2ον είναι ελεεινά σπαστικό να χρειάζεται διαρκώς να αλλάζεις βάρος αφού κάθε άσκηση έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Aν και συμφωνώ για τους αλτήρες, εγώ έχω 2 ζευγάρια, στα οποία έχω τα κιλά που παίζω στις περισσότερες ασκήσεις, οπότε απλά αλλάζω ζευγάρι ή αν πρέπει να αλλάξω κιλά, χρησιμοποιώ το ζευγάρι που είναι πιο κοντά, σίγουρα είναι σπαστικό αλλά δεν έχεις πολλές επιλογές αν γυμνάζεσαι σπίτι. Τα λάστιχα γιατί δε σε βόλεψαν; Ίσα ίσα που σου δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις το ασκησιολόγιό σου αν δεν έχεις μπάρα στο σπίτι, κάτι που οι περισσότεροι δεν έχουν ενώ σου δίνει ακόμα και τη δυνατότητα για γυμναστική στο κρεβάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα ο παπι σε μια εβδομαδα ποσα κιλα θα θελει. αν θελει να το δει διαφορετικα θα πρεπει να παρει αλτηρες χωρις τσιγκουνιες και μια μπαρα. Καθε μηνα να αυξανει τα κιλα κατα δεκα κιλα. Να μην του φαινονται πολλα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 https://connect.garmin.com/activity/900261744# 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το εργαλειο οτι και να γινει να μικρυνει ΔΕΝ γινεται..Εαν σηκωθει και κατεβει εκει το αιμα τοσο θα ειναι παντα ...Το προβλημα που λες δεν αφορα μονο την deca-νανδρολονη....Αφορα οποιοδηποτε φαρμακο που συνηθως μειωνει την ενδογενη παραγωγη τεστοστερονης και αν δεν πρεσαρεις στον κυκλο εξτρα τεστο εχεις σαν αποτελεσμα το να μην σου κανει κουκου τοσο ευκολα και γενικα να μην εχεις και τοσο ορεξη...Οπως και να εχει ομως σε εναν κυκλο θα εχεις ΠΑΝΤΑ μικρα balls ....Αλλα οχι αναγκαστηκα και εργαλειο δεν είπα οτι μικραίνει , είπα οτι φαίνεται μικρότερο. δεν υπάρχει ανδροιδές που να μην προκαλεί shutdown στην testo .Το deca dick είναι ποιο γνωστό για την deca γιατι πολύ απλά πριν κάποιες εποχές τρέχανε deca only cycles. Όσο για τα μικρά balls, αν τρέχεις γοναδοτροπίνη @ 250-500 iu κάθε δεύτερη μέρα δεν έχεις πρόβλημα , δεν θα γίνουν μικρότερες οι μπάλες σου , ίσως ελάχιστα σε σημείο να μην το καταλαβαίνεις καν. συμπέρασμα επειδή είμαι στη δουλειά κ δεν προλαβαίνω να γράψω όσα θέλω είναι πως αν ξέρεις τι κάνεις και δεν πας yolo τότε δεν έχεις τέτοια θέματα. περισότερα l8r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις