Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και γω πειναω συνεχεια στο καλο.

Μαλλον επειδη μειωσα το τσιγαρο αποτομα.

εγώ το έχω κόψει 1,5 ή 2 χρόνια? ούτε που θυμάμαι , αλλα ήθελα να μου περίσσευαν λεφτά για πέταμα να πάρω καμια μαλακιούλα να μου κόψει την όρεξη γιατι στο θέμα cut δεν είναι οτι θα φάω , απλά γίνεται δύσκολο να κοντρολάρω τα νεύρα μου και τελευταία συμβαίνουν πολλά που μου τα τσιτώνουν.

Σκέψου το ποιο απλό που γεννάει τόσα προβλήματα και φαγούρες, το οικονομικό. Με έχουν απλήρωτο 3,5 μήνες και δεν ξέρω πότε στα κομμάτια θα πληρωθώ(η καλύτερη περίπτωση είναι τέλος του μήνα) γιατι μας τα μασάνε , κάθε υπάλληλος λέει και άλλα και έχω ήδη μπει μέσα 400-450 euro σε έξοδα μετακίνησης.

πληρώνουμε για να δουλεύουμε    :mad: 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. είμαι καινούριος στη παρέα και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή για αλτηράκια. Τι πρέπει να προσέξω; Έχω βρει στον τσιγκούνη με 7-10 ευρώ το ένα αλλά θα ήθελα την άποψη σας για την ποιότητα σ'αυτό το range τιμών. Επίσης θα ήθελα να πάρω 2 οπότε να μη ξεφεύγουν πολύ σε τιμή. Τέλος, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που πουλάει δίσκους σε καλές τιμές;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! :) 

Δημοσ.

Nsfw

αν παραφουσκωσω, θα μικρύνει το πεονι μου;

Μπράβο ρε ινσομνια, βάλε με και πρώτη θέση....

αν χοντρύνεις θα φαίνεται μικρότερο , αν βάλεις μυς-χάσεις λίπος θα φαίνεται καλύτερο σαν σύνολο. Να "παραφουσκώσεις" ούτε για πλάκα μη το λες , αν ήταν τόσο εύκολο θα είμαστε όλοι τούμπανοι . Το μικρό πιτσιφόκι στον κόσμο των γυμναστηρίων ή το έχεις απο την φτιάξη σου ή το αποκτάς μετά απο κούρα με deca αν δεν τρέξεις pct ή failάρεις μέσα στον κύκλο σου (deca only cycle = deca dick) πχ απλά googlαρε deca dick να καταλάβεις. 

Όλα τα άλλα είναι παπάτζες απο κομπλεξικούς που προσπαθούν να μειώσουν όποιον γυμνάζεται και έχει καλύτερο σώμα απο αυτούς για να μην νιώθουν λίγοι.

Πάντως προσωπικά αν έχω μια εποχή αυξημένη πίεση αίματος και φλεβικότητα γενικά, τότε παρατηρώ όπως είναι λογικό και αυξημένη φλεβικότητα κ στον τέτοιο μου , μέχρι και τα αγγεία βλέπω και νιώθω περήφανος 

• Like 2
Δημοσ.

Συμβιβάζομαι και ας το βλέπω να λιπώνει... αναγκαίο καλό

Λιβε, τα βυζάκια μας είναι από λίπος και λεμφαδένες...οπότε...πνίγω τον πόνο μου στον άνω θωρακικό να σφίξει να μου κρατάει ακόμα καλύτερα το εναπομείναν στήθος μου

Δημοσ.

Συμβιβάζομαι και ας το βλέπω να λιπώνει... αναγκαίο καλό

Λιβε, τα βυζάκια μας είναι από λίπος και λεμφαδένες...οπότε...πνίγω τον πόνο μου στον άνω θωρακικό να σφίξει να μου κρατάει ακόμα καλύτερα το εναπομείναν στήθος μου

Ε δεν θα πεθανουμε κιολας... καλο μετοπισθεν και τα μυαλα στα καγκελα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...