παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Nsfw αν παραφουσκωσω, θα μικρύνει το πεονι μου; Μπράβο ρε ινσομνια, βάλε με και πρώτη θέση....
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είσαι ρε για να φουσκώσεις; Μπαλόνι; 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι θα μπορεσεις να τον πατας κιολας 2
Vapir Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω πειναω συνεχεια στο καλο. Μαλλον επειδη μειωσα το τσιγαρο αποτομα. εγώ το έχω κόψει 1,5 ή 2 χρόνια? ούτε που θυμάμαι , αλλα ήθελα να μου περίσσευαν λεφτά για πέταμα να πάρω καμια μαλακιούλα να μου κόψει την όρεξη γιατι στο θέμα cut δεν είναι οτι θα φάω , απλά γίνεται δύσκολο να κοντρολάρω τα νεύρα μου και τελευταία συμβαίνουν πολλά που μου τα τσιτώνουν. Σκέψου το ποιο απλό που γεννάει τόσα προβλήματα και φαγούρες, το οικονομικό. Με έχουν απλήρωτο 3,5 μήνες και δεν ξέρω πότε στα κομμάτια θα πληρωθώ(η καλύτερη περίπτωση είναι τέλος του μήνα) γιατι μας τα μασάνε , κάθε υπάλληλος λέει και άλλα και έχω ήδη μπει μέσα 400-450 euro σε έξοδα μετακίνησης. πληρώνουμε για να δουλεύουμε
kraken92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. είμαι καινούριος στη παρέα και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή για αλτηράκια. Τι πρέπει να προσέξω; Έχω βρει στον τσιγκούνη με 7-10 ευρώ το ένα αλλά θα ήθελα την άποψη σας για την ποιότητα σ'αυτό το range τιμών. Επίσης θα ήθελα να πάρω 2 οπότε να μη ξεφεύγουν πολύ σε τιμή. Τέλος, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που πουλάει δίσκους σε καλές τιμές; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Vapir Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Nsfw αν παραφουσκωσω, θα μικρύνει το πεονι μου; Μπράβο ρε ινσομνια, βάλε με και πρώτη θέση.... αν χοντρύνεις θα φαίνεται μικρότερο , αν βάλεις μυς-χάσεις λίπος θα φαίνεται καλύτερο σαν σύνολο. Να "παραφουσκώσεις" ούτε για πλάκα μη το λες , αν ήταν τόσο εύκολο θα είμαστε όλοι τούμπανοι . Το μικρό πιτσιφόκι στον κόσμο των γυμναστηρίων ή το έχεις απο την φτιάξη σου ή το αποκτάς μετά απο κούρα με deca αν δεν τρέξεις pct ή failάρεις μέσα στον κύκλο σου (deca only cycle = deca dick) πχ απλά googlαρε deca dick να καταλάβεις. Όλα τα άλλα είναι παπάτζες απο κομπλεξικούς που προσπαθούν να μειώσουν όποιον γυμνάζεται και έχει καλύτερο σώμα απο αυτούς για να μην νιώθουν λίγοι. Πάντως προσωπικά αν έχω μια εποχή αυξημένη πίεση αίματος και φλεβικότητα γενικά, τότε παρατηρώ όπως είναι λογικό και αυξημένη φλεβικότητα κ στον τέτοιο μου , μέχρι και τα αγγεία βλέπω και νιώθω περήφανος 2
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ αν φουσκώσω γιατί δεν φουσκώνουν τα βυζγια μου ???!!! άτιμη κοινωνία !!!! 1
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να τα κανείς; Να κοιμάσαι ανάσκελα σα πτώμα;
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να τα κανείς; Να κοιμάσαι ανάσκελα σα πτώμα; να τα χω να τα χαίρομ-νται 1
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε χαροποιει, δεν μ'αρσουν τα μεγάλα βυζια. Κι έχω πολύ καλό γούστο.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα ρε παπι... μια θα μας γινεις πουτσαρας μια δεν σ αρεσουν τα βυζια. Δημητρα κοτοπουλακι... και αλλες τροφες....
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβιβάζομαι και ας το βλέπω να λιπώνει... αναγκαίο καλό Λιβε, τα βυζάκια μας είναι από λίπος και λεμφαδένες...οπότε...πνίγω τον πόνο μου στον άνω θωρακικό να σφίξει να μου κρατάει ακόμα καλύτερα το εναπομείναν στήθος μου
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συμβιβάζομαι και ας το βλέπω να λιπώνει... αναγκαίο καλό Λιβε, τα βυζάκια μας είναι από λίπος και λεμφαδένες...οπότε...πνίγω τον πόνο μου στον άνω θωρακικό να σφίξει να μου κρατάει ακόμα καλύτερα το εναπομείναν στήθος μου Ε δεν θα πεθανουμε κιολας... καλο μετοπισθεν και τα μυαλα στα καγκελα. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ε δεν θα πεθανουμε κιολας... καλο μετοπισθεν και τα μυαλα στα καγκελα. εκεί στοχεύω, στον οπισθότυπο...για να δούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις