Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Cottage τυράκι βρίσκουμε στα lidl? θέλω να πάω latapia ψάρι η όπως λέγεται και cottage. Ξέρει κανείς τομές?</p>

Το tilapia λες. Έχει ένα cottage το lidl, λογικά αυτό που λέει η Δήμητρα. Εγώ πάντως μόνο flair μπορώ να φάω κααααπως ευχάριστα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το tilapia λες. Έχει ένα cottage το lidl, λογικά αυτό που λέει η Δήμητρα. Εγώ πάντως μόνο flair μπορώ να φάω κααααπως ευχάριστα.

το cottage μόνο με μακαρόνι zografos έχω καταφέρει να το φάω. 

το σάββατο έχει προσφορά μπανάνες με 1.11/κιλό 

και από πέμπτη έως σάββατο το μπασμάτι 1.79/κιλο

αν φας τιλάπια από lidl πες μας εμπειρία και προπαντός τιμούλα 

• Like 1

Μάνο γιατί ρε φίλε τι παίχτηκε , χωνε φώτο!

-------

Το λοιπόν πήρα τα ασπράδια , με μπανάνα, βρώμη, μέλι, γύρη, σπόρους από πασατέμπο, ακτινίδιο, και ελάχιστο χεμο για την γεύση, όλα στο μπλέντερ μέσα και απλά γάμησε! Σούπερ γεύση και τούμπανο από ενέργεια!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχε στον βασιλόπουλο 2.69 από 2.10 νομίζω που διάβασα χθες! Ελπίζω να μην το ακριβύνουν και άλλο..

Μάνο γιατί ρε φίλε τι παίχτηκε , χωνε φώτο!

-------

Το λοιπόν πήρα τα ασπράδια , με μπανάνα, βρώμη, μέλι, γύρη, σπόρους από πασατέμπο, ακτινίδιο, και ελάχιστο χεμο για την γεύση, όλα στο μπλέντερ μέσα και απλά γάμησε! Σούπερ γεύση και τούμπανο από ενέργεια!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχε στον βασιλόπουλο 2.69 από 2.10 νομίζω που διάβασα χθες! Ελπίζω να μην το ακριβύνουν και άλλο..

Βρε τους @&€&@&@•

Όντως μέσα σε 2 μέρες από 2,10 το πήγαν 2,69. :( Πήγα να ξαναπάρω σήμερα για το blender γιατί τα προηγούμενα τα έψησα

post-68421-0-09952100-1442324215_thumb.jpg

Βάλτο στο μπλέντερ με μπανάνες κ είναι τέλειο!

Όπου βρούνε ευκαιρία αμέσως να κανομισουν, πέσαν με τα μούτρα οι σφιχτερμαν και το ακρίβυναν! Επειδή ξέρω ότι όταν γίνει γνωστό θα πουλάει πολύ, φοβάμαι ότι θα το ανεβάσουν και άλλο!

Κορόιδα δεν είμαστε? καλά μας κάνουν..

Αλέξ δεν παίρνω χαμπάρι από γεύση, τόσα χρόνια έχει χαλάσει το σύστημα, πάνε όλα κάτω :-)

• Like 1

Αλέξ δεν παίρνω χαμπάρι από γεύση, τόσα χρόνια έχει χαλάσει το σύστημα, πάνε όλα κάτω :-)

Αφου λες αυτο, γιατι παραπανω δινεις  γευστικες συμβουλες" και βαλε αυτο τα σπαει η γευση κτλπ "?

Λοιπον περασε εξω   :P

• Like 5

μου άνοιξε η όρεξη στο θεό ρε γαμώτη , μια χαρά ήμουν μέχρι τώρα 

and.. thats some fucked up shit ->

https://www.youtube.com/watch?v=WKgXoSck8eM

φανταστείτε φάση , όλοι λέγανε now or never , τελευταία ευκαιρία ... και τελικά τι ? χάλασε δεκαετίες απ τη ζωή του γιατί ?
του χρόνου παίζει big rammy και αφού οι μάζες έχουν πάρει αμπάριζα την ποιότητα χρόνια τώρα απλά δεν τον φτάνουν ότι και να γίνει, τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 χρόνια
ναι ο kai ήταν της μάζας etc αλλα θεωρώ πως ήταν η τελευταία του ευκαιρία.
Απλά ξενερώνω γιατι φαίνεται γαμάτος τύπος , όποιος έχει παρακολουθήσει τις απόψεις του γνωρίζει γιατι μιλάω. Αδικία ρε μάγκες , γιαυτό δεν ασχολούμαι με τις εξελίξεις στο pro bb , γιατι απ τη μια δεν είμαι fan της era απ την άλλη ξενερώνω με το ψέμα τις φάσης.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...