bosei Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Cottage τυράκι βρίσκουμε στα lidl? θέλω να πάω latapia ψάρι η όπως λέγεται και cottage. Ξέρει κανείς τομές?</p> Το tilapia λες. Έχει ένα cottage το lidl, λογικά αυτό που λέει η Δήμητρα. Εγώ πάντως μόνο flair μπορώ να φάω κααααπως ευχάριστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το tilapia λες. Έχει ένα cottage το lidl, λογικά αυτό που λέει η Δήμητρα. Εγώ πάντως μόνο flair μπορώ να φάω κααααπως ευχάριστα. το cottage μόνο με μακαρόνι zografos έχω καταφέρει να το φάω. το σάββατο έχει προσφορά μπανάνες με 1.11/κιλό και από πέμπτη έως σάββατο το μπασμάτι 1.79/κιλο αν φας τιλάπια από lidl πες μας εμπειρία και προπαντός τιμούλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάνο γιατί ρε φίλε τι παίχτηκε , χωνε φώτο! ------- Το λοιπόν πήρα τα ασπράδια , με μπανάνα, βρώμη, μέλι, γύρη, σπόρους από πασατέμπο, ακτινίδιο, και ελάχιστο χεμο για την γεύση, όλα στο μπλέντερ μέσα και απλά γάμησε! Σούπερ γεύση και τούμπανο από ενέργεια! Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχε στον βασιλόπουλο 2.69 από 2.10 νομίζω που διάβασα χθες! Ελπίζω να μην το ακριβύνουν και άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 έτρωγα για κάποιο καιρό παστεριωμένα ασπράδια και ήταν αηδία. Καλύτερα 2-3 ολόκληρα αυγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάνο γιατί ρε φίλε τι παίχτηκε , χωνε φώτο! ------- Το λοιπόν πήρα τα ασπράδια , με μπανάνα, βρώμη, μέλι, γύρη, σπόρους από πασατέμπο, ακτινίδιο, και ελάχιστο χεμο για την γεύση, όλα στο μπλέντερ μέσα και απλά γάμησε! Σούπερ γεύση και τούμπανο από ενέργεια! Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχε στον βασιλόπουλο 2.69 από 2.10 νομίζω που διάβασα χθες! Ελπίζω να μην το ακριβύνουν και άλλο.. Βρε τους @&€&@&@•Όντως μέσα σε 2 μέρες από 2,10 το πήγαν 2,69. Πήγα να ξαναπάρω σήμερα για το blender γιατί τα προηγούμενα τα έψησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλτο στο μπλέντερ με μπανάνες κ είναι τέλειο! Όπου βρούνε ευκαιρία αμέσως να κανομισουν, πέσαν με τα μούτρα οι σφιχτερμαν και το ακρίβυναν! Επειδή ξέρω ότι όταν γίνει γνωστό θα πουλάει πολύ, φοβάμαι ότι θα το ανεβάσουν και άλλο! Κορόιδα δεν είμαστε? καλά μας κάνουν.. Αλέξ δεν παίρνω χαμπάρι από γεύση, τόσα χρόνια έχει χαλάσει το σύστημα, πάνε όλα κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 δοκιμαστε deadlifts με λαβη αρασε.Αντε γεια,ακομα ποναω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 δύο η τρία ελεύθερα γεύματα το μήνα... ιδού η απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αλέξ δεν παίρνω χαμπάρι από γεύση, τόσα χρόνια έχει χαλάσει το σύστημα, πάνε όλα κάτω Αφου λες αυτο, γιατι παραπανω δινεις γευστικες συμβουλες" και βαλε αυτο τα σπαει η γευση κτλπ "? Λοιπον περασε εξω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον περασε εξω μονοήμερη αποβολή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μονοήμερη αποβολή ? Ναι εντελως χαριστικα επειδη εισαι εσυ .Αλλιως εισαι για εβδομαδιαια ευκολα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 δοκιμαστε deadlifts με λαβη αρασε.Αντε γεια,ακομα ποναω. Άντε και από deficit τώρα https://www.facebook.com/AgainFasterEquipment/videos/931807063543469/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε και από deficit τώρα https://www.facebook.com/AgainFasterEquipment/videos/931807063543469/ Respect σε Klokov! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μου άνοιξε η όρεξη στο θεό ρε γαμώτη , μια χαρά ήμουν μέχρι τώρα and.. thats some fucked up shit ->https://www.youtube.com/watch?v=WKgXoSck8eMφανταστείτε φάση , όλοι λέγανε now or never , τελευταία ευκαιρία ... και τελικά τι ? χάλασε δεκαετίες απ τη ζωή του γιατί ?του χρόνου παίζει big rammy και αφού οι μάζες έχουν πάρει αμπάριζα την ποιότητα χρόνια τώρα απλά δεν τον φτάνουν ότι και να γίνει, τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 χρόνιαναι ο kai ήταν της μάζας etc αλλα θεωρώ πως ήταν η τελευταία του ευκαιρία.Απλά ξενερώνω γιατι φαίνεται γαμάτος τύπος , όποιος έχει παρακολουθήσει τις απόψεις του γνωρίζει γιατι μιλάω. Αδικία ρε μάγκες , γιαυτό δεν ασχολούμαι με τις εξελίξεις στο pro bb , γιατι απ τη μια δεν είμαι fan της era απ την άλλη ξενερώνω με το ψέμα τις φάσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω πειναω συνεχεια στο καλο. Μαλλον επειδη μειωσα το τσιγαρο αποτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις