Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 παμε μαους.Βαμος. χερια πλατη σημεραΜάνο τώρα μπήκα ρε φίλε, δεν την πρόλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μερικες απο εκει μεσα εχουν προβλημα ,και την εβλεπα και γλυκια κοπελιτσα.Γαματε που γαματε την προπονα του αλλου με το ετσι θελω και καυλαντιζετε ,ουτε γεια ρε,ενα ευχαριστο.Τοσο καλο παιδι ειμαι ρε γαμωτο? :-D . Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας , για τα κοπελια των γυμναστηριων,hue. Το βασικό είναι να ξέρεις για ποιον λόγο πηγαίνει gym η συγκεκριμένη κοπελιά. Μπορεί να πηγαίνει επειδή είναι μόδα για να περνάει τον χρόνο της, άντε να καταλάβει μετά τον άλλον που έχει βάλει κάποιους στόχους και του χαλάει το πρόγραμμα εκγύμνασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πας ποτέ γυμναστήριο θα δεις ότι δεν χαλάει ποτέ κανείς το πρόγραμμα κανενός! Σε ρωτάει αν θες να μπει εκεί που κάνεις και αν θες του το επιτρέπεις!Επισης Κοπέλα δεν πρέπει να κάνει ποτέ με άντρα, είναι διαφορετικά τα μεγέθη , πρέπει να της πεις κοπελιά περίμενε να τελειώσω κ ελα μετα .. Αν υποθέσουμε όμως ότι είσαι ευγενικός Οκ την αφήνεις να μπει ένα σετ αλλά μόλις δεις ότι κάνει 200 επαναλήψεις της λες Οκ κοπελιά όταν τελειώσω ξανα έλα!Μόνο αν θες σου χαλάει κάποιος την εκγύμναση, με το ζόρι δεν στην χαλάει κανείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ok εγώ δεν έχω πάει και δεν ξέρω τι γίνεται, ο προηγούμενος φίλος λέει οτι του χάλασε την προπόνηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πας ποτέ γυμναστήριο θα δεις ότι δεν χαλάει ποτέ κανείς το πρόγραμμα κανενός! Σε ρωτάει αν θες να μπει εκεί που κάνεις και αν θες του το επιτρέπεις! Επισης Κοπέλα δεν πρέπει να κάνει ποτέ με άντρα, είναι διαφορετικά τα μεγέθη , πρέπει να της πεις κοπελιά περίμενε να τελειώσω κ ελα μετα .. Αν υποθέσουμε όμως ότι είσαι ευγενικός Οκ την αφήνεις να μπει ένα σετ αλλά μόλις δεις ότι κάνει 200 επαναλήψεις της λες Οκ κοπελιά όταν τελειώσω ξανα έλα! Μόνο αν θες σου χαλάει κάποιος την εκγύμναση, με το ζόρι δεν στην χαλάει κανείς! αναλογα ρε! ξερεις ποσοι παιζουν ακομη με γυναικεια κιλα? περα απο την πλακα εγω χτες που εκανα ποδια στην πρεσα εκανα εναλαξ με μια κοπελιτσα! ο 50αρης δισκος αν και αρκετα βαρης για να τον βαζεις/βγαζεις βολεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο εχεις ρε βαιπερ δωσε ενα λινκ http://www.xtr.gr/en/aminoconcentrate-1000ml.html Ρε στο gym τα κοριτσακια πανε καλα? Φαση σημερα,κανω προπονηση και μου ερχετε μια κοπελιτσα [πολυ καλο για να πω την αληθεια],και μου λεει να μπει,να κανουμε εναλαξ.Τεσπα αυτη σε καθε σετ πρεπει να εκανε 100 επαναληψεις οποτε δεν μπορουσα να κανω προπονηση.Μου λεει κανω επαγωγους -οπισθιους μηριαιους [σκεφτοταν ωρα να το βγαλει μην πει κωλο] ,γελακια αυτη,μου ελεγε ιστοριες κτλ.Τεσπα ,την κανω και παω σε αλλη ασκηση ,μετα απο κανα 5λεπτο σκαει πισω μου και μου λεει τελειωσα,αν θες μπες. Το θεμα ειναι μετα ομως,μιλαω με τον γυμναστη ,και η κοπελια παει προς την εξοδο,με βλεπει ,σκυβει κεφαλη και δεν λεει καν γεια,λες και της εκανα κατι. WTF ρε κοριτσαρες.Μερικες απο εκει μεσα εχουν προβλημα ,και την εβλεπα και γλυκια κοπελιτσα.Γαματε που γαματε την προπονα του αλλου με το ετσι θελω και καυλαντιζετε ,ουτε γεια ρε,ενα ευχαριστο.Τοσο καλο παιδι ειμαι ρε γαμωτο? :-D . Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας , για τα κοπελια των γυμναστηριων,hue. ηθελε την παρλα και εσυ δεν την ηθελες (την παρλα?). End of story =] Δεν μιλαω για αυτο.Μιλαω για θεμα τροπων.Ερχεσαι,του μαμας την προπονα,του μιλας ,και μετα φευγεις και γυριζεις κεφαλι και δεν λες ενα γεια,εσυ που στην αρχη μιλαγες?Εχουν γινει ολες divaρες στα γυμναστηρια ,λιγο κωλο φτιαχνουν και γεια σας. Γενικα μιλαω,γαμησετε την αυτην,κατι συμβαινει. που να δεις τις PT, εκει να δεις γελιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν να αρχιζει να ανταποκρινεται το σωμα μου, εριξα λιγο τα κιλα και αυξησα τις επαναληψεις. Κανω 3 σετ με λιγοτερα κιλα απο 15 επαναληψεις και 2 σετακια μαξ βαρος οσες επαναληψεις αντεξω. Εβαλα και 2-3 ασκησεις καινουργιες και ξεμπλοκαρα! Αν και να πω την αμαρτια μου, δεν νιωθω το ιδιο δυνατος με το προηγουμενο προγραμμα μου αλλα σφιγγω και βλεπω καλυτερο οπτικο αποτελεσμα. Οριακα ισοθερμιδικη διατροφη, με τρεξιμο το σ/κ Πειραικη η οποια κατ εμε ειναι δυσκολη διαδρομη, ανηφορικα, κατηφορικα εμποδια(σκατα σκυλου, παππουδια, παιδακια κλπ κλπ). Εχω υπολογισει οτι για να καθαρισω και να ριξω ικανοποιητικα το ποσοστο λιπους μου, πρεπει να χασω ενα πενταρι κιλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως αναμενόταν από τη μυική αύξηση που είδα σε καθρέπτη και ζυγαριά/μεζούρα, ανέβασα επιδόσεις τόσο σε άνω όσο και κάτω κορμό. Nice, nice. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάνο τώρα μπήκα ρε φίλε, δεν την πρόλαβα! Και ηταν και οι τελευταιες που εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορώ να βράσω μόνο το ασπράδι του αυγού, αν ναι πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορώ να βράσω μόνο το ασπράδι του αυγού, αν ναι πως?Παιρνεις τη συσκευασια με το παστεριωμενο ασπραδι αυγου, ειδα κ στα ψυγεια του λιντλ, κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το να βρασεις ολο το αυγο δηλαδη και να βγαλεις τον κροκο τι ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 αναλογα ρε! ξερεις ποσοι παιζουν ακομη με γυναικεια κιλα? περα απο την πλακα εγω χτες που εκανα ποδια στην πρεσα εκανα εναλαξ με μια κοπελιτσα! ο 50αρης δισκος αν και αρκετα βαρης για να τον βαζεις/βγαζεις βολεψε. Ρε ασε τα gym kai ta βαρη ,γκομενα ντοπια εβγαλες ? Τι σκατα σε στειλαμε εκει ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Cottage τυράκι βρίσκουμε στα lidl? θέλω να πάω latapia ψάρι η όπως λέγεται και cottage. Ξέρει κανείς τομές?</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Cottage τυράκι βρίσκουμε στα lidl? θέλω να πάω latapia ψάρι η όπως λέγεται και cottage. Ξέρει κανείς τομές?</p> ναι έβρισκα cottage coldessa κάπως έτσι με 2% light δλδ. Τα 200γρμ ...0.99€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις