Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο με δημητριακά τρώω τη βρώμη και στη κρεπα με γάλα και ασπράδι.

Γιατί καλύτερα βράδυ τη τονοσαλατα; Δεν θεωρείται πλήρες γεύμα;

Ψωμιά (πέρα από κανένα τοστ την βδομάδα και αν) δε τρώω. Τηγανιτά έχουν κοπεί. Λαδερα πολύ αραιά, γλυκά το ίδιο αλλά κανένα μπισκοτο digestive ολικής με μαύρη σοκολάτα το τρώω 1-2 φορές τη βδομάδα

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μόνο με δημητριακά τρώω τη βρώμη και στη κρεπα με γάλα και ασπράδι.

Γιατί καλύτερα βράδυ τη τονοσαλατα; Δεν θεωρείται πλήρες γεύμα;

Ψωμιά (πέρα από κανένα τοστ την βδομάδα και αν) δε τρώω. Τηγανιτά έχουν κοπεί. Λαδερα πολύ αραιά, γλυκά το ίδιο αλλά κανένα μπισκοτο digestive ολικής με μαύρη σοκολάτα το τρώω 1-2 φορές τη βδομάδα

όχι ... περιέχει τη πρωτεϊνη και τον ινώδη υδατάνθρακα... καθόλη την διάρκεια της μέρας χρειάζεσαι τον αμυλώδη αυτός θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσεις την καθημερινή σου πορεία. 

το βράδυ χρειάζεσαι την πρωτεϊνη και τον ινώδη υδατάνθρακα και τα καλά λιπαρά (από το ψάρι) για να κοιμηθείς και να συνθέσει ο οργανισμός τα δικά του 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε στο gym τα κοριτσακια πανε καλα?

Φαση σημερα,κανω προπονηση και μου ερχετε μια κοπελιτσα [πολυ καλο για να πω την αληθεια],και μου λεει να μπει,να κανουμε εναλαξ.Τεσπα αυτη σε καθε σετ πρεπει να εκανε 100 επαναληψεις οποτε δεν μπορουσα να κανω προπονηση.Μου λεει κανω επαγωγους -οπισθιους μηριαιους [σκεφτοταν ωρα να το βγαλει μην πει κωλο] ,γελακια αυτη,μου ελεγε ιστοριες  :-(  κτλ.Τεσπα ,την κανω και παω σε αλλη ασκηση ,μετα απο κανα 5λεπτο σκαει πισω μου και μου λεει τελειωσα,αν θες μπες.

Το θεμα ειναι μετα ομως,μιλαω με τον γυμναστη ,και η κοπελια παει προς την εξοδο,με βλεπει ,σκυβει κεφαλη και δεν λεει καν γεια,λες και της εκανα κατι.

WTF ρε κοριτσαρες.Μερικες απο εκει μεσα εχουν προβλημα ,και την εβλεπα και γλυκια κοπελιτσα.Γαματε που γαματε την προπονα του αλλου με το ετσι θελω και καυλαντιζετε ,ουτε γεια ρε,ενα ευχαριστο.Τοσο καλο παιδι ειμαι ρε γαμωτο? B) :-D :-D :-D .

Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας , για τα κοπελια των γυμναστηριων,hue.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε στο gym τα κοριτσακια πανε καλα?

Φαση σημερα,κανω προπονηση και μου ερχετε μια κοπελιτσα [πολυ καλο για να πω την αληθεια],και μου λεει να μπει,να κανουμε εναλαξ.Τεσπα αυτη σε καθε σετ πρεπει να εκανε 100 επαναληψεις οποτε δεν μπορουσα να κανω προπονηση.Μου λεει κανω επαγωγους -οπισθιους μηριαιους [σκεφτοταν ωρα να το βγαλει μην πει κωλο] ,γελακια αυτη,μου ελεγε ιστοριες  :-(  κτλ.Τεσπα ,την κανω και παω σε αλλη ασκηση ,μετα απο κανα 5λεπτο σκαει πισω μου και μου λεει τελειωσα,αν θες μπες.

Το θεμα ειναι μετα ομως,μιλαω με τον γυμναστη ,και η κοπελια παει προς την εξοδο,με βλεπει ,σκυβει κεφαλη και δεν λεει καν γεια,λες και της εκανα κατι.

WTF ρε κοριτσαρες.Μερικες απο εκει μεσα εχουν προβλημα ,και την εβλεπα και γλυκια κοπελιτσα.Γαματε που γαματε την προπονα του αλλου με το ετσι θελω και καυλαντιζετε ,ουτε γεια ρε B) :-D :-D :-D .

Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας , για τα κοπελια των γυμναστηριων,hue.

πολυ απλα την επομενη φορα που θα θελει να μπει δεν την αφηνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σας το χω πει 8 στις 10 εχουν καλο στο κεφαλι.Η αλλη με ειδε στο γκαζι με γραπωσε απο το χερι με τραβηξε στο μερος της και μου ζητησε το κινητο μου(την ηξερα απο το τζιμ) μου λεει να με παρεις να βγουμε για καφε θα σε παρω της λεω.Ε δεν το σηκωσε ποτε.Οταν την πετυχα στο τζιμ της λεω ολα οκ εισαι καλα?Ε ναι ναι τι να σου λεω τωρα και εφυγε σχεδον τρεχοντας.Λογικα ειχε γκομενο και το μετανοιωσε δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα αμα ο αλλος εχει προβλημα θα το βγαλει κ στο τζιμ, και στο δεομο, παντου

Εγω στο τζιμ φοραω τ ακουστικα μου κ δεν ασχολουμαι με κανεναν. Θελω να μαι συγκεντρωμενη στη δουλεια μου και μετα αμα ειναι κανας γνωστος καθομαι και μιλαμε

Δημοσ.

Και γω ούτε καν μιλάω με κανέναν, μόνο ζητάω εναλλάξ αν τύχει και ο άλλος κωλοτρίβεται στο μηχάνημα που θέλω με τις ώρες.
Βάζω τέρμα τις μεταλλιές μου και ξεφυσάω αλλάζοντας 55345345465324324567 χρώματα  

Δημοσ.

Αυτό το κάνω κι εγώ καμία φορά πάντως επειδή είμαι σχετικά ντροπαλός. Με μία γυμνάστρια ειδικά που είναι και top, την έχω συναντήσει στο διάδρομο για τα αποδυτήρια και σκύβω και πάω ενώ μπορεί να τύχει καμία μέρα και να πω κανά γεια αν δεν έχω τις κλειστές μου ξέρω γω.

Το κορυφαίο που έχω κάνει είναι συνάντηση στον διάδρομο με αυτή τη γυμνάστρια και κάνω νεύμα χαιρετισμού λες και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας...και μετά αφού προσπεράσεις είσαι φάση "τι σκεφτόμουνα?"

Δημοσ.

Καλα αμα ο αλλος εχει προβλημα θα το βγαλει κ στο τζιμ, και στο δεομο, παντου

Εγω στο τζιμ φοραω τ ακουστικα μου κ δεν ασχολουμαι με κανεναν. Θελω να μαι συγκεντρωμενη στη δουλεια μου και μετα αμα ειναι κανας γνωστος καθομαι και μιλαμε

Δεν μιλαω για αυτο.Μιλαω για θεμα τροπων.Ερχεσαι,του μαμας την προπονα,του μιλας ,και μετα φευγεις και γυριζεις κεφαλι και δεν λες ενα γεια,εσυ που στην αρχη μιλαγες?Εχουν γινει ολες divaρες στα γυμναστηρια ,λιγο κωλο φτιαχνουν και γεια σας.

Γενικα μιλαω,γαμησετε  την αυτην,κατι συμβαινει.

Δημοσ.

Αυτό το κάνω κι εγώ καμία φορά πάντως επειδή είμαι σχετικά ντροπαλός. Με μία γυμνάστρια ειδικά που είναι και top, την έχω συναντήσει στο διάδρομο για τα αποδυτήρια και σκύβω και πάω ενώ μπορεί να τύχει καμία μέρα και να πω κανά γεια αν δεν έχω τις κλειστές μου ξέρω γω.

Το κορυφαίο που έχω κάνει είναι συνάντηση στον διάδρομο με αυτή τη γυμνάστρια και κάνω νεύμα χαιρετισμού λες και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας...και μετά αφού προσπεράσεις είσαι φάση "τι σκεφτόμουνα?"

κλαίω!!! 

Δεν μιλαω για αυτο.Μιλαω για θεμα τροπων.Ερχεσαι,του μαμας την προπονα,του μιλας ,και μετα φευγεις και γυριζεις κεφαλι και δεν λες ενα γεια,εσυ που στην αρχη μιλαγες?Εχουν γινει ολες divaρες στα γυμναστηρια ,λιγο κωλο φτιαχνουν και γεια σας.

Γενικα μιλαω,γαμησετε  την αυτην,κατι συμβαινει.

μήπως ήσουν και συ λίγο αγροίκος απέναντι της; τη κοιτούσες με βλέμμα killer που του μαμούν τη προπόνα 

Δημοσ.

κλαίω!!! 

μήπως ήσουν και συ λίγο αγροίκος απέναντι της; τη κοιτούσες με βλέμμα killer που του μαμούν τη προπόνα 

Οχι ρε ,ειμαι καλο παιδι εγω :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Μην καθεστε να ασχολειστε με τις κομπλεξικες..αν θελει η γυναικα θα σε μιλουσε και φευγοντας, αυτες μπορει να μιλανε εσενα για να ζηλεψει αλλος

Δημοσ.

Μην καθεστε να ασχολειστε με τις κομπλεξικες..αν θελει η γυναικα θα σε μιλουσε και φευγοντας, αυτες μπορει να μιλανε εσενα για να ζηλεψει αλλος

Μπα μη το λες, μπορει να ντραπηκε

Φαση: τι μαλακιες λεω, ας το βουλωσω σκυβοντας το κεφαλι

Δημοσ.

Ναι και αυτο παιζει...

Σημερα δεν νιωθω τα ποδια μου.

Πηγα πορωμενος.

Μπροστινα σκουοτ με ντροπ σετ 4*8

Προβολες 4*8 ντροπ σετ μονο στα δυο τελευταια

Σκουοτ 3*10 1*15

Leg curl 2*12 1*12 μαζι με ντροπ σετ

Γαμπες κοιλιακοι

Τα διαλλειματα κατω απο λεπτο. Πεθανα τωρα τα νιωθω πρισμενα και δεν θελω να βλεπω σκαλες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...