Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιωργο επειδη την δημητρα την εχω δει απο κοντα φαινεται σχεδον σαν να χουμε ιδια ηλικια, ανετα πηγαινα μαζι της για...ποτο

Ανάλογα αν την ειδες με βάψιμο η χωρίς. Με βάψιμο σίγουρα δειχνει μικρότερη. Δεν νομίζω να την προσβαλλα που είπα ότι την κάνω για 32. Πάλι μικρή είναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Βάζε τόσο ώστε μία δόση να σου δίνει 3γρ.λευκίνης. Πρέπει να λέει από πίσω την ποσότητα από όλα τα αμινοξέα

5ml = 103mg λευκινη.

How fucked am I?

θα στο πω οσο πιο κομψα μπορω. Κανεις μαλακιες :)

Η δίαιτα της mary7 τύπου "τρώω μισή κουταλιά βρώμη για πρωινό και τέρμα όλη μέρα ο υδατάνθρακας" ελπίζω να μη δόθηκε από διατροφολόγο γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Μary, νομίζω κάνεις κακό στην υγεία σου. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Και τρίτη.

Άμα δεν αυξήσει τις λιπαρές τροφές τοτε ναι κάνει μαλακίες. Δεν γίνεται μια διατροφή να έχει χαμηλά λιπαρά αλλά και χαμηλούς υδατάνθρακες. Ένα απο τα δυο πρέπει να είναι πιο υψηλό. Μπορεί άνετα να έχει μια χαρά διατροφή με υδατάνθρακες μόνο απο φρούτα και λαχανικά ας πούμε. Άλλα όπως είπα θέλει και αύξηση των λιπαρών (καλών και "κακών").

Επίσης να πούμε και κάτι που πολλοί έχουν παρανοήσει. Υψηλή πρόσληψη λιπαρών δεν σημαίνει ότι δεν χάνει λίπος ο οργανι

σμός. Οταν υπάρχει χαμηλή πρόσληψη υδατανθράκων ο οργανισμός καίει λίπος αντί για υδατάνθρακα για να μπορέσει να έχει ενέργεια.

Συμφωνώ με τη τελευταία πρόταση. Θα τα πάρει σίγουρα άμα ξαναγυρίσει στον υδατάνθρακα. Άμα όμως αντέξει και το κάνει τρόπο ζωής, αυξάνοντας σε μικρό βαθμό και σταδιακά τις θερμίδες όταν φτάσει στο level που θέλει, δεν θα τα πάρει.

Δεν είναι αναγκαίο να είναι μόνο για 1-2 μήνες για να χάσεις λίπος. Μπορείς και bulking να κάνεις με χαμηλούς υδατάνθρακες. Αυξάνεις τις συνολικες θερμίδες για να ξεπεράσεις τις θερμίδες συντήρησης και παίρνεις τις θερμίδες απο 60% λίπος - 30% πρωτείνη και 10% υδατάνθρακες. Όπως και διατήρηση γίνεται.

Απλά είναι δύσκολη διατροφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα αλλά θέλει προσπάθεια.

Λοιπον, για να μη χαλαμε το θεμα, το συνεχιζω εδω.

Οχι η διαιτα δε δοθηκε απο διαιτολογο.

Προσπαθω να ακολουθησω την ντουκαν αλλά οχι τοσο αυστηρα. Βασικα μπορειτε να πειτε πως απο τη ντουκαν εχω κρατησει τη βρωμη παρά αυτη καθεαυτήν.. :P

Θα γραψω τι τρωω καθε μερα και θα χαρω να ακουσω προτασεις.

Λοιπον:

Πρωι: γαλα μισο ποτηρι, κρεπα βρωμης, cottage cheese λιγο, 2 φετες γαλοπουλα και γιαουρτι 1-2κουτ.

Μεσημερι: κοτοπουλο φουρνου ή φιλετο κοτοπουλο, με πατατες (λιγες τρωω) ή ρύζι (επισης μικρη ποσοτητα τρωω), σαλατα (ντοματα, κρεμμυδι, λαδι, αγγουρι), γιαουρτι, ανθοτυρο. Αντι για κοτοπουλο άλλες μερες παιζουν: μπριζολα χοιρινη, τηγανια χοιρινη..

Δεκατιανο: φρουτο ή γαλοπουλα με γιαουρτι και cottage cheese

Βραδινο: δημητριακα με βρωμη και κομματακια μαυρης σοκολατας με γαλα μισο ποτηρι

Λοιπον, για να μη χαλαμε το θεμα, το συνεχιζω εδω.

Οχι η διαιτα δε δοθηκε απο διαιτολογο.

Προσπαθω να ακολουθησω την ντουκαν αλλά οχι τοσο αυστηρα. Βασικα μπορειτε να πειτε πως απο τη ντουκαν εχω κρατησει τη βρωμη παρά αυτη καθεαυτήν.. :P

Θα γραψω τι τρωω καθε μερα και θα χαρω να ακουσω προτασεις.

Λοιπον:

Πρωι: γαλα μισο ποτηρι, κρεπα βρωμης, cottage cheese λιγο, 2 φετες γαλοπουλα και γιαουρτι 1-2κουτ.

Μεσημερι: κοτοπουλο φουρνου ή φιλετο κοτοπουλο, με πατατες (λιγες τρωω) ή ρύζι (επισης μικρη ποσοτητα τρωω), σαλατα (ντοματα, κρεμμυδι, λαδι, αγγουρι), γιαουρτι, ανθοτυρο. Αντι για κοτοπουλο άλλες μερες παιζουν: μπριζολα χοιρινη, τηγανια χοιρινη..

Δεκατιανο: φρουτο ή γαλοπουλα με γιαουρτι και cottage cheese

Βραδινο: δημητριακα με βρωμη και κομματακια μαυρης σοκολατας με γαλα μισο ποτηρι

περπατάς καθόλου; κάνεις κάποια άσκηση;

Εγώ θα το έκανα έτσι ... Αυγά με βρώμη (4κουταλιές) μέσα σε 100ml γάλα 2%, αν δεν μπορείς να τις φας αλλιώς 

Δεκατιανό Γιαούρτι με φρούτο (μπανάνα ή μήλο) 

Μεσημεριανό άπαχο κρέας ή ψάρι με ρύζι (μπασμάτι, γιασμιν)/πατάτα/πλιγούρι/μακαρόνια μαύρα και σαλάτα

Απογευματινό λιγότερη ποσότητα από το μεσημεριανό συν σαλάτα

Βραδινό Γιαούρτι με ξηρό καρπό (αμύγδαλα 1 χούφτα)+σαλάτα ή καμιά τονοσαλάτα 

δε μηδενιζεις τιποτα ρε συ... ουτε εχεις βαλει πολυ ουτε και θα χασεις τοσο ωστε να πεσεις στο 0... εγω θεωρω οτι πριν πας για ογκο ειναι καλο να σαι λιγο πιο χαμηλα σε λιπος, να χεις πιο καθαρες βασεις. Αν ξεκινησεις απο το 22 με ογκο που να πας στο 30? μετα θα ξενερωσεις κι αλλο...

εγω παλι πια δεν εχω ιδεα που ειμαι απο λιπος και δε νομιζω να το ξαναμετρησω κιολας...μονο με το ματι!

παμε φωτο

εβγαλα και μια φωτο πλατης χτες

attachicon.gifFullSizeRender(4).jpg

κι επειδη μ αρεσει να θυμαμαι απο που ξεκινησα και να λεω οτι ΔΕ θελω να ξαναγινω ετσι, παμε και 2 εξαιρετικες :devil: φωτο καλοκαιρι προ γυμναστικης

(κλασσικα τις ανεβαζει σκατα οποτε πατατε πανω ν ανοιξουν κανονικα)

Μαργκαρετ εντυπωσιακη η αλλαγη, ιδιαίτερα στα ποδια που ειναι και το νεο hot σημειο στις γυναικες. Ειναι για αφιερωση οι φωτο σε κατι φιλες που λενε "το σκαρι ειναι ετσι, δεν γινεται τιποτα..."

Εριξα μια ματια σε αρκετες σελιδες, μαλλον ηρθε η ωρα να επιστρέψω στο γυμναστηριο μετα απο χρόνια, θα επανελθω συντομα με καποιες ερωτήσεις για οποιον έχει ορεξη!

• Like 1

Το προβλημα στις γυναικες ειναι οτι η τεστοστερονη ειναι πολυ λιγη και η μυικη αναπτυξη ειναι πεντε φορες ποιο δυσκολη.Γιαυτο σου δινω ρισπεκτ που προσπαθεις.Δεν ξερω τι κανεις μεσα στο τζιμ βεβαια και αν εχεις καποιον να σε πιεζει πανω απο το κεφαλι σου βοηθαει.Παλια τα ειχα με μια που εβαζε αερα σου λεω και ηταν και νευρικη πολυ, την εβαζα να μου τραβαει μπουνιες για να δυναμωσει να μπορει να αμυνθει στο δρομο κτλ της εδειχνα ε σε καποια φαση εσκασε ενα κροσε σε εναν και τον κατεβασε.Το ορμονικο παιζει το νουμερα ενα ρολο.

περπατάς καθόλου; κάνεις κάποια άσκηση;

Εγώ θα το έκανα έτσι ... Αυγά με βρώμη (4κουταλιές) μέσα σε 100ml γάλα 2%, αν δεν μπορείς να τις φας αλλιώς 

Δεκατιανό Γιαούρτι με φρούτο (μπανάνα ή μήλο) 

Μεσημεριανό άπαχο κρέας ή ψάρι με ρύζι (μπασμάτι, γιασμιν)/πατάτα/πλιγούρι/μακαρόνια μαύρα και σαλάτα

Απογευματινό λιγότερη ποσότητα από το μεσημεριανό συν σαλάτα

Βραδινό Γιαούρτι με ξηρό καρπό (αμύγδαλα 1 χούφτα)+σαλάτα ή καμιά τονοσαλάτα

Όχι πολύ περπάτημα αλλά το έχω στο πρόγραμμα να αρχίσω και δε θα το καθυστερησω.

Βρώμη -εκτός από συνδυασμό με δημητριακά- σε γάλα ή γιαούρτι δε μπορώ να την φάω.

Επίσης, γιαούρτι με φρούτα, ποτέ. Το γιαούρτι μόνο σκέτο μπορώ να το φάω.

Τονοσαλατα τη τρώω καμία φορά για μεσημεριανο.

Όχι πολύ περπάτημα αλλά το έχω στο πρόγραμμα να αρχίσω και δε θα το καθυστερησω.

Βρώμη -εκτός από συνδυασμό με δημητριακά- σε γάλα ή γιαούρτι δε μπορώ να την φάω.

Επίσης, γιαούρτι με φρούτα, ποτέ. Το γιαούρτι μόνο σκέτο μπορώ να το φάω.

Τονοσαλατα τη τρώω καμία φορά για μεσημεριανο.

να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου, μόνο οφέλη θα έχεις 

Γιαούρτι σκέτο να φας και ξεχωριστά μετά τρως τη μπανάνα ή το μήλο σου. 

τη βρώμη τότε πως την τρως; εγώ βάζω σε ένα πιάτο ρίχνω λίγο νερό και τη ζεσταίνω στα μικροκύματα. Μετά ρίχνω γλυκαντικά και τη τρώω. 

την τονοσαλάτα καλύτερα να την έχεις για βράδυ 

το μεσημέρι να τρως κρέας/ψάρι άπαχο με ρύζι ή πατάτα ή πλιγούρι ή μακαρόνια μαύρα 

γενικά να αποφεύγεις ψωμιά, τηγανιτά, τα πολύ λαδερά και φυσικά σάκχαρα (γλυκά κτλ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...