bosei Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτοί γενικά έχουν πολύ γερά πόδια μέσες για να σηκώνουν τέτοια κιλά. Θυμάμαι πέρσι άρση βαρών ένας από το Αζερμπαϊτζάν νομιζω κατηγορία 85 κιλών στο επολε ζετε σήκωνε τα μίλα λες και είναι τίποτα. Είχε τα πιο τουμπανα πόδια που έχω δει ποτέ. Ο εκφωνητης το είπε καμία 10αρια φορές τι πόδια έχει. Στο ζετε το χαλούσε. Ε προφανώς πρέπει να έχεις γερά πόδια-μέση...ακόμη κι ας μην φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 160 κοιλιακοί σήμερα. Μερικές ασκήσεις τις κάνω ευκολότερα με λιγότερο κόπο, μάλλον επειδή δυνάμωσαν κάποιοι μύες. Να κοιτάξεις τον θυρεοειδή σου Δεν νομίζω να είναι θέμα θυρεοειδή, τα προβλήματα κυρίως προκλήθηκαν από άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κάτι ομηρικούς τσακωμούς που είχα με την μάνα μου στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 2,10 € τα αγόρασα σήμερα από ΑΒ Βασιλόπουλο. Δηλαδή σαν να αγοράζεις το κάθε αυγό 0,132 € και να πετάς τον κρόκο. Νομίζω συμφέρει αν συνυπολογίσει κανείς ότι είναι παστεριωμένα και τα τρως άφοβα ωμά.(σαλμονέλα κ.λ.π) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 τι εγινε εφερε ο βασιλοπουλος ασπραδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 τι εγινε εφερε ο βασιλοπουλος ασπραδι? Ναί αλλά όχι όλα τα καταστήματα. http://aspradiavgou.gr Κάνα κόλπο για να πίνεται ωμή αυτή η αηδία ; Προς το παρόν τα ψήνω μαρέγκα στο φούρνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Και ο Μασούτης έφερε αλλά όχι εδώ που είμαι, μόνο στο κατάστημα στο Mediterannean Cosmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ναί αλλά όχι όλα τα καταστήματα. http://aspradiavgou.gr Κάνα κόλπο για να πίνεται ωμή αυτή η αηδία ; Προς το παρόν τα ψήνω μαρέγκα στο φούρνο Μαρεγκα χωρίς ζάχαρη? Τι βάζεις για να κολλήσει το αύγο για να βγει η μαρεγκα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ναί αλλά όχι όλα τα καταστήματα. http://aspradiavgou.gr Κάνα κόλπο για να πίνεται ωμή αυτή η αηδία ; Προς το παρόν τα ψήνω μαρέγκα στο φούρνο Βάλτα στο τηγάνι μωρέ...1-2 λεπτά υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μαρεγκα χωρίς ζάχαρη? Τι βάζεις για να κολλήσει το αύγο για να βγει η μαρεγκα? Natreen+Βανίλια+χυμό λεμονιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μαρεγκα χωρίς ζάχαρη? Τι βάζεις για να κολλήσει το αύγο για να βγει η μαρεγκα? Τι είναι τούτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ενα δισκος για να μην αλλάζει κάθε λιγο και η κάθε θεια απο το γυμναστηριο! ---------- τα αυγά θα τα ξετινάξω΄με μπανάνες και μέλι στο μπλέντερ θα σπέρνουν.. ----------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι τούτο Γλυκαντικό. Υπάρχει σε όλα τα Super market. Είναι το μόνο υποκατάστατο μέχρι στιγμής που αντέχει υψηλές θερμοκρασίες. Θα δοκιμάσω και στέβια άμα βρώ σε σκόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, στο μπρόκολο τρώτε και το κοτσάνι η μόνο την άκρη του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Γιωργο επειδη την δημητρα την εχω δει απο κοντα φαινεται σχεδον σαν να χουμε ιδια ηλικια, ανετα πηγαινα μαζι της για...ποτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Γιωργο επειδη την δημητρα την εχω δει απο κοντα φαινεται σχεδον σαν να χουμε ιδια ηλικια, ανετα πηγαινα μαζι της για...ποτο Ω ναι, μικροδείχνω άπειρα ... και μαθήτρια Γυμνασίου να πω, θα με πιστέψουν... Είμαι σε ηλικία που πήρα την πρώτη αντιρυτιδική για τα μάτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις