Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημητρα θα σαι μια καλη γκομεναρα... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ενα δισκος για να μην αλλαζεις καθε λιγο και η θεα απο το γυμναστηριο! 2
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω πάει σε αμέτρητα γυμναστήρια, από σιδεράδικα μέχρι μόνο για γυναίκες. 50 kg δίσκο δεν έχω δε ποτέ. η θεα απο το γυμναστηριο! Σε στρατόπεδο γυμνάζεσαι ? 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω πάει σε αμέτρητα γυμναστήρια, από σιδεράδικα μέχρι μόνο για γυναίκες. 50 kg δίσκο δεν έχω δε ποτέ. Σε στρατόπεδο γυμνάζεσαι ? Και φαντασου ειναι γυμναστηριο πανεπιστημιου
bosei Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Spect για πε...είναι τόσο άμπαλοι στο θέμα γυμναστικής όπως εδώ ή κάνουν και καμία άσκηση σωστά ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κοιτα γενικα εχω δει αρκετα λαθοι αλλα ειναι του πανεπιστημιου το οποιο σημαινει οτι δεν εχεις γυμναστη να σου λεει τι να κανεις και πως αρα δεν εχω αποψη αλλα γενικα το εχουν αρκετα το θεμα της γυμναστικης και βλεπω τις περισσοτερες γυναες να κανουν row machine, καθισματα, προβολες κτλ
bosei Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κοιτα γενικα εχω δει αρκετα λαθοι αλλα ειναι του πανεπιστημιου το οποιο σημαινει οτι δεν εχεις γυμναστη να σου λεει τι να κανεις και πως αρα δεν εχω αποψη αλλα γενικα το εχουν αρκετα το θεμα της γυμναστικης και βλεπω τις περισσοτερες γυναες να κανουν row machine, καθισματα, προβολες κτλ Καλά κι εδώ σαν να μην έχεις γυμναστή είναι πέρα από εξαιρέσεις . Οκ...αυτό ήθελα βασικά...αν κάνουν καμία βασική (lunges, squat κτλπ) ή tour σε ό,τι μηχάνημα υπάρχει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 οχι οχι κανουν κανονικα. αλλες με μπαρα αλλες χωρις αλλες με αλτηρες αλλα ολοες κανουν 1
gsisr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις ειδα οτι γραφει : Πηκτικη ουσια : Ξανθανικο Κομμι.....wtfffff ...τι ειναι αυτο? Καλα δεν ειναι και οτι καλυτερο ναι...Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη 8 κιλα απο δαυτη ...Τεσπα..τωρα εγινε το λαθος...Δεν θα μας πειραξει αυτο.. Οτι λέει. Πηκτική ουσία. Χρησιμοποιείται ευρέως.
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις μεγαλο προβλημα και απειρο ελευθερο χρονο να το κοιταξεις ... Ποιος έχει ελεύθερο χρόνο? Μάλλον εσύ έχεις που τρέχεις κάθε λίγο στα βουνά πεζοποριες και διακοπές. Εγώ 10 ώρα βαράω κάθε μέρα στο χωράφι και μιλάμε για βαριά δουλειά όχι βλακειες γραφείο κτλ. Οπότε εσύ να το κοιτάξεις dude. Μόλις μου είπαν ότι αν συνεχίσω να εξασκούμε και να τρέφομαι υγιεινά στα 45 μου θα δείχνω σαν μια 20αρα. Μικροδείχνω που μικροδείχνω ήδη, φαντάσου πως θα μαι στα 45 μου Πόσο είσαι τώρα? Για 32 σε κάνω περίπου. Εγώ είμαι 25 και όλοι με λένε για 18.
bosei Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως που έχω όντως ελεύθερο χρόνο είδα αυτό : Νέο world record για total στην κατηγορία του 1
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως που έχω όντως ελεύθερο χρόνο είδα αυτό : Νέο world record για total στην κατηγορία του https://youtu.be/yepe9c2l4W4 Τούμπανος ο τύπος τι πόδια έχει ρε.
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω πάει σε αμέτρητα γυμναστήρια, από σιδεράδικα μέχρι μόνο για γυναίκες. 50 kg δίσκο δεν έχω δε ποτέ. Σε στρατόπεδο γυμνάζεσαι ? Σε εμας είναι κόκκινος ο συγκεκριμένος δίσκος για να μην κανεις καμια βλακεία λόγω αφηρημαδας. 1
bosei Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τούμπανος ο τύπος τι πόδια έχει ρε. Ας το...είναι και αρκετά κοντός οπότε έχει φορτώσει παντού μυς για να είναι 83 κιλά.
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ας το...είναι και αρκετά κοντός οπότε έχει φορτώσει παντού μυς για να είναι 83 κιλά. Αυτοί γενικά έχουν πολύ γερά πόδια μέσες για να σηκώνουν τέτοια κιλά. Θυμάμαι πέρσι άρση βαρών ένας από το Αζερμπαϊτζάν νομιζω κατηγορία 85 κιλών στο επολε ζετε σήκωνε τα μίλα λες και είναι τίποτα. Είχε τα πιο τουμπανα πόδια που έχω δει ποτέ. Ο εκφωνητης το είπε καμία 10αρια φορές τι πόδια έχει. Στο ζετε το χαλούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις