ribo7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Γυμναστήρια και μαλακιες.. το Σάββατο μετακόμιση από 1ο όροφο χωρίς ασανσέρ στο παλιό σπίτι, σε 4ο όροφο χωρίς ασανσέρ στο καινούριο!! Με τη μέση δε πρέπει να παίζουμε πάντως, δεν έχω συνέλθει πλήρως.. Εγώ καμιά φορά βάζω σπορους chia στο γάλα, γίνονται σαν ζελ. Όχι ότι είναι ωραίο αλλά είναι καλοί σπόροι για ω3 (αν δεν τους ρίξω πάνω από τις φέτες τοστ με ταχίνι και μελι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχε ενα βιντεακι που συγκριναν εργαζομενους σε μια μεταφορικη με bodybuilders σε μετακόμιση . Δεν μπορω να το βρω οι πρωτοι νικησαν λογο τεχνικης δεν ηθελε δυναμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι απλα 17 reps 1st set. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ο θειος παραλιγο να κανει μαλακια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από 1 μήνα γυμναστικής, διαπίστωσα οτι έφυγαν και κάτι τρέμουλα που είχα στα χέρια και στο σώμα για μερικά χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Να κοιτάξεις τον θυρεοειδή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Kai Greene out of Mr O 2015? lolwut? srsly ? ένα απο τα λίγα άτομα με μυαλό στο κεφάλι τους που δεν το παίζει ιστορία ..χμμεντομεταξύ επειδή δεν παρακολουθώ μιας και δεν είμαι fan της bb era που διανύουμε έπεσε το μάτι μου στον big ramy και αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσει η φάση με τις άσχημες φάτσες/ μάζες κρέατοςδείτε λίγο αυτό σαν παράδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχε ενα βιντεακι που συγκριναν εργαζομενους σε μια μεταφορικη με bodybuilders σε μετακόμιση . Δεν μπορω να το βρω οι πρωτοι νικησαν λογο τεχνικης δεν ηθελε δυναμη χαχα οι έμπειροι που κάνουν μετακόμιση χρόνια έχουν χέρια σαν του Ποπάυ (μόνο πήχεις και παλάμες) και σηκώνουν 3 φορές το βάρος τους σαν τα μυρμήγκια. Λογικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 χαχα οι έμπειροι που κάνουν μετακόμιση χρόνια έχουν χέρια σαν του Ποπάυ (μόνο πήχεις και παλάμες) και σηκώνουν 3 φορές το βάρος τους σαν τα μυρμήγκια. Λογικό.. και επίσης να συμπληρώσω πως και αυτό προπόνηση είναι , δεν έχει σημασία αν γίνεται σε γυμναστήριο ή αν ειναι η δουλειά σου , σε οτιδήποτε προπονείσαι συνεχώς θα γίνεσαι και καλύτερος. Βέβαια αν πάει κάποιος που έχει προπονηθεί στο χ να κάνει το y τότε σίγουρα θα τα βρει μπαστούνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Από ένα άρθρο για την προσφορά των 48€: Ναι, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που στήθηκαν για τρεισήμισι ώρες στην ουρά του Yava Ψυχικού το βράδυ της Κυριακής. Πείτε ό,τι θέλετε αλλά πραγματικά ήταν η καλύτερη προσφορά- ειδικά αν δεν πηγαίνεις... Κι εγώ είμαι από αυτούς που γράφονται και δεν πηγαίνουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 και επίσης να συμπληρώσω πως και αυτό προπόνηση είναι , δεν έχει σημασία αν γίνεται σε γυμναστήριο ή αν ειναι η δουλειά σου , σε οτιδήποτε προπονείσαι συνεχώς θα γίνεσαι και καλύτερος. Βέβαια αν πάει κάποιος που έχει προπονηθεί στο χ να κάνει το y τότε σίγουρα θα τα βρει μπαστούνια φυσικά, και οι "μετακομιστές" αν πάνε να κάνουν bench press πάνω από 60 κιλά την πρώτη φορά που πιάνουν μπάρα θα κλατάρουν Από ένα άρθρο για την προσφορά των 48€: Ναι, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που στήθηκαν για τρεισήμισι ώρες στην ουρά του Yava Ψυχικού το βράδυ της Κυριακής. Πείτε ό,τι θέλετε αλλά πραγματικά ήταν η καλύτερη προσφορά- ειδικά αν δεν πηγαίνεις... Κι εγώ είμαι από αυτούς που γράφονται και δεν πηγαίνουν. So true 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικός νόμος της φυσικής: Αυτοί που είναι πιο χαμηλά βλέπουν το κάτω μέρος αυτών που βρίσκονται πιο ψηλά (πριν λίγο βγήκε στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου της απέναντι πολυκατοικίας μια ωραιοτάτη νεαρά κυρία με μίνι πλισέ φουστίτσα -λατρεύω τις πλισέ φουστίτσες ). Ξέχασα για λίγο το γεγονός πώς μετά την πρωινή προπόνηση ποδιών αδυνατώ να σηκωθω όρθιος και χαιρετώ τους πελάτες που μπαίνουν στο φροντιστήριο καθισμένος πίσω από το γραφείο, ρισκάροντας να με παρεξηγησουν για αγενή. Πρέπει να κρεμάσω καμιά πινακίδα πίσω από το κεφάλι μου που να λέει: Leg day folks, leg day, αλλά και πάλι λίγοι θα το καταλάβουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά τιμές είναι αρκετά φθηνή χώρα η Εσθονία. Παίζει ρόλο και η ποιότητα του αυγου. Τα σπιτικά αυγά τα πουλάνε 25-30 λεπτά και γίνονται αναρπαστα. Γενικά το αύγο είναι από τις καλύτερες πηγές πρωτεινης και ο κροκος έχει πάρα πολλά καλά και ας έχει 1.5γρ κορεσμενα λιπαρά. Για να καθαρίζουν πιο εύκολα τα βραζεις σε κρύο νερό για 13 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να βραζουν(ανάλογα πόσο νερό έχεις και πόσα αυγά κάνει και ανάλογη ώρα για να αρχίσει να βράζει). Έπειτα τα αφήνεις 7 λεπτά ασκεπαστα μετά κλείνεις το μάτι τα αφήνεις αλλα 4 λεπτά και αμέσως μετά βάζεις 3 φορές κρύο νερό. 30 λεπτά υπόθεση. Καθαρίζουν πάρα πολύ εύκολα σε 5 λεπτά καθαρίζεις 10 αυγά εύκολα. Εχεις μεγαλο προβλημα και απειρο ελευθερο χρονο να το κοιταξεις ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις μου είπαν ότι αν συνεχίσω να εξασκούμε και να τρέφομαι υγιεινά στα 45 μου θα δείχνω σαν μια 20αρα. Μικροδείχνω που μικροδείχνω ήδη, φαντάσου πως θα μαι στα 45 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ανυπομονείς? 4 πράματα χρειάζονται για να μικρο δείχνει (και να μικρο-νιώθει) κάποιος, και είναι όλα απαραίτητα. Genetics (μικρο δείξε με φαλάκρα στα 25 αν μπορείς) 8 ώρες ύπνο κάθε μέρα Άσκηση και καλή διατροφή Όχι άγχος και ψυχολογικά προβλήματα. εγώ δίνω βάση σε όλα, so far so good. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις