Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Πια Λάρισα στο χωριό που μένω 2 άτομα πουλάνε χονδρική αυγά. Μου βγαίνουν 4 ευρώ τα 30 οπότε 13.3 λεπτά το αύγο. Είναι καλή τιμή αν και σίγουρα μπορεί και καλύτερα μιας και περνω 300 αυγά κάθε μήνα οπότε στο 10λεπτο σίγουρα μπορεί να τα ρίξει.

εδω τα δεκα κανουν 1.09 και εχω βρει και σε ενα αλλο σουπερ τα 50 γυρω στα 3-4€

αλλα νταξει δεν θα ζω και ολη μερα με αυγα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

εδω τα δεκα κανουν 1.09 και εχω βρει και σε ενα αλλο σουπερ τα 50 γυρω στα 3-4€

αλλα νταξει δεν θα ζω και ολη μερα με αυγα

Μια χαρά τιμές είναι αρκετά φθηνή χώρα η Εσθονία. Παίζει ρόλο και η ποιότητα του αυγου. Τα σπιτικά αυγά τα πουλάνε 25-30 λεπτά και γίνονται αναρπαστα. Γενικά το αύγο είναι από τις καλύτερες πηγές πρωτεινης και ο κροκος έχει πάρα πολλά καλά και ας έχει 1.5γρ κορεσμενα λιπαρά.

Για να καθαρίζουν πιο εύκολα τα βραζεις σε κρύο νερό για 13 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να βραζουν(ανάλογα πόσο νερό έχεις και πόσα αυγά κάνει και ανάλογη ώρα για να αρχίσει να βράζει). Έπειτα τα αφήνεις 7 λεπτά ασκεπαστα μετά κλείνεις το μάτι τα αφήνεις αλλα 4 λεπτά και αμέσως μετά βάζεις 3 φορές κρύο νερό. 30 λεπτά υπόθεση. Καθαρίζουν πάρα πολύ εύκολα σε 5 λεπτά καθαρίζεις 10 αυγά εύκολα.

καλα σιγα μην λισω και ολοκληρωμα για να φαω 2 αυγα!

Μπα τίποτα δεν είναι μην νομίζεις.

Όσο για τον βραστήρα είχα πάρει έναν για 7 αυγά τον δούλεψα 2 φορές και τον παράτησα. Το καλύτερο είναι να βρασεις πολλά μαζί ψυγείο και τα τρως οποτε θες.

Από γεύση, στο τηγάνι ίδια τα θυμάμαι με τα κανονικά. Τιμή δεν θυμάμαι αλλά συμφέρει περισσότερο, ειδικά αν δεν θες κάπου κρόκους και αναγκαστικά πετάγονται.

Κάτω από 5€/λίτρο που έχουν τα άλλα σούπερ μάρκετ;Γιατί μόνο τότε συμφέρει...δηλαδή όπως το είχε η ovo fresco παλιά (2.5€/L) αλλά κλασικά είδαν που πουλούσε και μπαμ διπλάσια τιμή.

Κάτω από 5€/λίτρο που έχουν τα άλλα σούπερ μάρκετ;Γιατί μόνο τότε συμφέρει...δηλαδή όπως το είχε η ovo fresco παλιά (2.5€/L) αλλά κλασικά είδαν που πουλούσε και μπαμ διπλάσια τιμή.

Ναι ρε. Δεν έπαιρνα εγώ από super market. Πήγαινα δίπλα από τη βαρβάκειο που είχε κατάστημα χρυσά αυγά. Τους λες τι θες και το φέρνουν την επόμενη μέρα. Είχε κάπου εκεί που λες...2,5/L.

• Like 1

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. τοσα χρονια χρησιμοποιω Συμπληρωματα πρωτεινης απο διαφορες εταιριες. Παντα whey και παντα "καθαρες" 

Ειπα να δοκιμασω απο το prozis μια που ειχε σε προσφορα της win nutrition και ηταν blend...Για bulk λεω παμε οποτε κλαιν :P....

Οταν την βαζω σε ενα μιξερ για να την ανακατεψω η συγκεκριμενη μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχιζει κια πηζειι....Δεν το εχω ξαναδει αυτο ...Φταιει που ειναι blend προφανως αλλα ποια ουσια το κανει αυτο?..  Να συμπληρωσω οτι εχει 0 ζαχαρη.

Απαραδεκτη εταιρεια μην ξαναπαρεις

Και γω πρεπει ναπαρω αυγα..

Δεν ετρωγα πανω απο οχτω και αυτα 6+2ολοκληρα.

Εγω τρωω τα ασπρα, αλλα και τα μαυρα καλα ειναι και πιο φθηνα.

Έχει xantham gum?

Μολις ειδα οτι γραφει : Πηκτικη ουσια : Ξανθανικο Κομμι.....wtfffff ...τι ειναι αυτο?

Απαραδεκτη εταιρεια μην ξαναπαρεις

Καλα δεν ειναι και οτι καλυτερο ναι...Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη 8 κιλα απο δαυτη :)...Τεσπα..τωρα εγινε το λαθος...Δεν θα μας πειραξει αυτο..

Οχτωκιλα..;

Ποσο την πηρες; αλλα πρωτη φορα ακουω για τετοια ποσοτητα, ή πηρες 2*4

Για την ακριβεια πηρα 4 χ 2200.... Οποτε σχεδον 9 κιλα .... Ειχα ενα κουπονι που εληγε σε λιγες μερες και για να μην το χασω πηρα αυτη για ολο τον χειμωνα...  Με το κουπονι μου βγηκαν μονο 60 κατι ευρω...

Μολις ειδα οτι γραφει : Πηκτικη ουσια : Ξανθανικο Κομμι.....wtfffff ...τι ειναι αυτο?

Καλα δεν ειναι και οτι καλυτερο ναι...Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη 8 κιλα απο δαυτη :)...Τεσπα..τωρα εγινε το λαθος...Δεν θα μας πειραξει αυτο..

Εκει που γραφει τις πηγες πρωτεινης δες τι γραφει και θα καταλαβεις τα δυο τριτα πρωτα που γραφουν ειναι και το μεγαλυτερο ποσοστο.Καλα δεν παθαινεις και τιποτα αλλα λεμε τωρα

• Like 1

Εκει που γραφει τις πηγες πρωτεινης δες τι γραφει και θα καταλαβεις τα δυο τριτα πρωτα που γραφουν ειναι και το μεγαλυτερο ποσοστο.Καλα δεν παθαινεις και τιποτα αλλα λεμε τωρα

Αυτο που με χαλασε πιο πολυ ειναι οτι εχει πρωτεινη απο σογια ( την αντιπαθω μεχρι αηδιας)...Βεβαια το σωζει λιγο οτι ειναι isolate soya  ....Το πολυ ομως να εχει 20% απο δαυτη αφου γραφει οτι το 80% ειναι concetrate protein αρα απο τις υπολοιπες πηγες.

Μαμαλάκιος πρωτεΐνη χωρίς συντηρητικά  και  χρωστικές :)

Ασπράδια αυγών,βανίλια,natreen γλυκαντικό που αντέχει στο ψήσιμο. Χτύπημα καλό στο blender.Άπλωμα με το κουτάλι σε μπαρούλες  σε ένα ταψί με λαδόκολλα και στον φούρνο.

Εμπειρίες ,γεύση ,ακριβής δοσολογία,μόλις τις φτιάξω στο repo μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...