viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Bcaa να υποθέσω ? Δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα τι θες. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όταν είσαι αρκετή ώρα σε fast, είτε μέσα στην προπόνηση. Υποτίθεται ότι σπάνε τον καταβολισμό και προάγουν τον αναβολισμό αλλά ακόμα σε Human trials δεν έχουν καταφέρει να στηρίξουν τη χρήση που προτείνεται. Essential amino plus λέει... Το πρόβλημα είναι η δοσολογία. Πχ η ετικέτα γράφει 5ml, ένας άλλος μου είπε 20ml την ημερα και ένας άλλος μου είπε 20 ml η δόση. #what_gives Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 και η πρετοιμασια για τη βδομαδα εχει και συνεχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 και η πρετοιμασια για τη βδομαδα εχει και συνεχεια Αυτά είναι για 2 μέρες ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά είναι για 2 μέρες ρε αν θες να τρως 8 τη μερα ναι ειναι για 2 μερες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 επρεπε να ετοιμασω το φαγητο για τις επομενες μερες τι ειν τουτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 αν θες να τρως 8 τη μερα ναι ειναι για 2 μερες! 10 τη μέρα 30 μαζεμένα βγάζω. Αν δεν βαριομουν το καθάρισμα θα έτρωγα και 20 τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αλήθεια κρατάνε τα αβγά καμια βδομάδα; Έχω καμιά ντουζίνα αλλά βαριέμαι να φτιάχνω ομελέτες κλπ κι αυτό θα με βόλευε για να μην πάνε χαμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Essential amino plus λέει... Το πρόβλημα είναι η δοσολογία. Πχ η ετικέτα γράφει 5ml, ένας άλλος μου είπε 20ml την ημερα και ένας άλλος μου είπε 20 ml η δόση. #what_gives Βάζε τόσο ώστε μία δόση να σου δίνει 3γρ.λευκίνης. Πρέπει να λέει από πίσω την ποσότητα από όλα τα αμινοξέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αλήθεια κρατάνε τα αβγά καμια βδομάδα; Έχω καμιά ντουζίνα αλλά βαριέμαι να φτιάχνω ομελέτες κλπ κι αυτό θα με βόλευε για να μην πάνε χαμένα. Περνω 150 αυγα κάθε 15 μέρες. Τα βάζω στο ψυγείο και βραζω 30 ανά 3 μέρες. Βραστα κρατάνε 3-5 μέρες στο ψυγείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά τι λένε; Γεύση,τιμή ; http://aspradiavgou.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά τι λένε; Γεύση,τιμή ; http://aspradiavgou.gr Από γεύση, στο τηγάνι ίδια τα θυμάμαι με τα κανονικά. Τιμή δεν θυμάμαι αλλά συμφέρει περισσότερο, ειδικά αν δεν θες κάπου κρόκους και αναγκαστικά πετάγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Περνω 150 αυγα κάθε 15 μέρες. Τα βάζω στο ψυγείο και βραζω 30 ανά 3 μέρες. Βραστα κρατάνε 3-5 μέρες στο ψυγείο. ναι στη λαρισα και τα παιρνεις απο καποιον που εχει κοτες οχι απο σουπερ ποσο σου βγαινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ναι στη λαρισα και τα παιρνεις απο καποιον που εχει κοτες οχι απο σουπερ ποσο σου βγαινουν? Πια Λάρισα στο χωριό που μένω 2 άτομα πουλάνε χονδρική αυγά. Μου βγαίνουν 4 ευρώ τα 30 οπότε 13.3 λεπτά το αύγο. Είναι καλή τιμή αν και σίγουρα μπορεί και καλύτερα μιας και περνω 300 αυγά κάθε μήνα οπότε στο 10λεπτο σίγουρα μπορεί να τα ρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. τοσα χρονια χρησιμοποιω Συμπληρωματα πρωτεινης απο διαφορες εταιριες. Παντα whey και παντα "καθαρες" Ειπα να δοκιμασω απο το prozis μια που ειχε σε προσφορα της win nutrition και ηταν blend...Για bulk λεω παμε οποτε κλαιν .... Οταν την βαζω σε ενα μιξερ για να την ανακατεψω η συγκεκριμενη μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχιζει κια πηζειι....Δεν το εχω ξαναδει αυτο ...Φταιει που ειναι blend προφανως αλλα ποια ουσια το κανει αυτο?.. Να συμπληρωσω οτι εχει 0 ζαχαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει xantham gum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις