Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Bcaa να υποθέσω ?

Δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα τι θες. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όταν είσαι αρκετή ώρα σε fast, είτε μέσα στην προπόνηση.

Υποτίθεται ότι σπάνε τον καταβολισμό και προάγουν τον αναβολισμό αλλά ακόμα σε Human trials δεν έχουν καταφέρει να στηρίξουν τη χρήση που προτείνεται.

Essential amino plus λέει...

Το πρόβλημα είναι η δοσολογία. Πχ η ετικέτα γράφει 5ml, ένας άλλος μου είπε 20ml την ημερα και ένας άλλος μου είπε 20 ml η δόση.

#what_gives

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αλήθεια κρατάνε τα αβγά καμια βδομάδα; Έχω καμιά ντουζίνα αλλά βαριέμαι να φτιάχνω ομελέτες κλπ κι αυτό θα με βόλευε για να μην πάνε χαμένα.

Essential amino plus λέει...

Το πρόβλημα είναι η δοσολογία. Πχ η ετικέτα γράφει 5ml, ένας άλλος μου είπε 20ml την ημερα και ένας άλλος μου είπε 20 ml η δόση.

#what_gives

Βάζε τόσο ώστε μία δόση να σου δίνει 3γρ.λευκίνης. Πρέπει να λέει από πίσω την ποσότητα από όλα τα αμινοξέα

• Like 1

Αλήθεια κρατάνε τα αβγά καμια βδομάδα; Έχω καμιά ντουζίνα αλλά βαριέμαι να φτιάχνω ομελέτες κλπ κι αυτό θα με βόλευε για να μην πάνε χαμένα.

Περνω 150 αυγα κάθε 15 μέρες. Τα βάζω στο ψυγείο και βραζω 30 ανά 3 μέρες. Βραστα κρατάνε 3-5 μέρες στο ψυγείο.

• Like 1

Αυτά τι λένε; Γεύση,τιμή ;

http://aspradiavgou.gr

Από γεύση, στο τηγάνι ίδια τα θυμάμαι με τα κανονικά. Τιμή δεν θυμάμαι αλλά συμφέρει περισσότερο, ειδικά αν δεν θες κάπου κρόκους και αναγκαστικά πετάγονται.

• Moderators

Περνω 150 αυγα κάθε 15 μέρες. Τα βάζω στο ψυγείο και βραζω 30 ανά 3 μέρες. Βραστα κρατάνε 3-5 μέρες στο ψυγείο.

ναι στη λαρισα και τα παιρνεις απο καποιον που εχει κοτες οχι απο σουπερ 

ποσο σου βγαινουν?

ναι στη λαρισα και τα παιρνεις απο καποιον που εχει κοτες οχι απο σουπερ

ποσο σου βγαινουν?

Πια Λάρισα στο χωριό που μένω 2 άτομα πουλάνε χονδρική αυγά. Μου βγαίνουν 4 ευρώ τα 30 οπότε 13.3 λεπτά το αύγο. Είναι καλή τιμή αν και σίγουρα μπορεί και καλύτερα μιας και περνω 300 αυγά κάθε μήνα οπότε στο 10λεπτο σίγουρα μπορεί να τα ρίξει.

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. τοσα χρονια χρησιμοποιω Συμπληρωματα πρωτεινης απο διαφορες εταιριες. Παντα whey και παντα "καθαρες" 

Ειπα να δοκιμασω απο το prozis μια που ειχε σε προσφορα της win nutrition και ηταν blend...Για bulk λεω παμε οποτε κλαιν :P....

Οταν την βαζω σε ενα μιξερ για να την ανακατεψω η συγκεκριμενη μετα απο λιγα δευτερολεπτα αρχιζει κια πηζειι....Δεν το εχω ξαναδει αυτο ...Φταιει που ειναι blend προφανως αλλα ποια ουσια το κανει αυτο?..  Να συμπληρωσω οτι εχει 0 ζαχαρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...