yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι σχεδόν αδυνατο να αδυνατίσεις και να μη χάσεις και μυς. Αν γυμνάζεσαι σκληρά και τρως πολύ πρωτείνη θα ελαχιστοποιήσεις την απώλεια μυών. Ξεκίνα γυμναστική με αντιστάσεις (λάστιχα, βάρη, κτλ) για να κρατήσεις το μυικό σύστημα που σου έμεινε 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ημουν εκτος για πολυ καιρο (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον). Εκανα ποδια την πεμπτη οι γαμπες μου ακομη δεν νοιωθουν. Ποναω γαματα!
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 έπεσε το μάτι μου στο άσχετο 8:30 και μετά, δεν είναι ρεκορ αλλα δείτε πως τινάζει τη μπάρα χαχαχακαι δείτε κ τον τυπάκο που μιλάει με τις γκόμενες , στο 8:52 , είναι φάση wtf 3
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Χιλιες φορες να κανω λιγοτερα... και να μαι πιο μικροσωμος.
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ε άλλο strongman , άλλο fitness - bodybuilding etc αυτό που τον νοιάζει ειναι να γίνει όσο ποιο δυνατός όχι αν έχει κοιλιά, τα έχουμε ξαναπεί αυτά 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι εγω το ξερω.. απλα ειπα οτι δεν μ αρεσε αυτο που ειδα.. Ξερω οτι οι strongman ειναι (χοντροι)...
bosei Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θέλω σώνει και ντε 1 μυική ομάδα/βδομάδα. Αυτό ψάχνω. Εσύ για παράδειγμα τι θα πρότεινες? Μπορείς να κάνεις και upper/lower που κάνεις κάθε τι 2 φορές/βδομάδα. Αλλά να το φτιάξεις έτσι ώστε να ταιριάζει στο επίπεδό σου, όχι δηλαδή ένα κάρο ασκήσεις σε κάθε μέρα...όσο χρειάζεσαι. έπεσε το μάτι μου στο άσχετο 8:30 και μετά, δεν είναι ρεκορ αλλα δείτε πως τινάζει τη μπάρα χαχαχακαι δείτε κ τον τυπάκο που μιλάει με τις γκόμενες , στο 8:52 , είναι φάση wtf Τον έχω δει. Και εγώ έμεινα μαλάκας με το jerk που κάνει η μπάρα. Εγώ εδώ και 2 χρόνια που τον πρωτοείδα, απορώ πως ανεβαίνει συνεχώς με τις touch and go reps. Ναι εγω το ξερω.. απλα ειπα οτι δεν μ αρεσε αυτο που ειδα..Ξερω οτι οι strongman ειναι (χοντροι)... ε άλλο strongman , άλλο fitness - bodybuilding etc αυτό που τον νοιάζει ειναι να γίνει όσο ποιο δυνατός όχι αν έχει κοιλιά, τα έχουμε ξαναπεί αυτά Δεν είναι strongman αυτός. Υποτίθεται powerlifter είναι αλλά @@. Μόνο σε meets με άρσεις διαγωνίζεται.
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τα amino acids τα παίρνεις με άδειο ή γεμάτο στομάχι? Επειδή ο καθένας λέει οτι θέλει (και στο web αλλά και στην ετικέτα)
bosei Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τα amino acids τα παίρνεις με άδειο ή γεμάτο στομάχι? Επειδή ο καθένας λέει οτι θέλει (και στο web αλλά και στην ετικέτα) Bcaa να υποθέσω ? Δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα τι θες. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όταν είσαι αρκετή ώρα σε fast, είτε μέσα στην προπόνηση. Υποτίθεται ότι σπάνε τον καταβολισμό και προάγουν τον αναβολισμό αλλά ακόμα σε Human trials δεν έχουν καταφέρει να στηρίξουν τη χρήση που προτείνεται. 2
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 αδειο ΠΑΝΤΑ πρωτεινη αμινοξεα ολα αδειο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 επρεπε να ετοιμασω το φαγητο για τις επομενες μερες 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν μιλαμε για αεροβιο μετριας εντασης, σε τι ποσοστο hr αναφερομαστε?
manzah80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μετα απο χρονια αρχισα να τρωω παλι το αγαπημενο μου πρωινο τρεις κουταλιες της σουπας ψυχα ηλιοσπορου μεσα σε γαλα .http://www.iatronet.gr/diatrofi/swsti-diatrofi/article/18297/7-logoi-gia-na-trwme-iliosporoys-kathimerina.html. Γαμαει λεμε
king2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν μιλαμε για αεροβιο μετριας εντασης, σε τι ποσοστο hr αναφερομαστε? 55% κμς για αγυμναστους και 65% για γυμνασμενους Μετα απο χρονια αρχισα να τρωω παλι το αγαπημενο μου πρωινο τρεις κουταλιες της σουπας ψυχα ηλιοσπορου μεσα σε γαλα .http://www.iatronet.gr/diatrofi/swsti-diatrofi/article/18297/7-logoi-gia-na-trwme-iliosporoys-kathimerina.html. Γαμαει λεμε Τους μαύρους έτσι? Γιατί παλιά ριμαζα τους άσπρους. Αν και αυτοί είναι κολοκυθοσπωροι είναι πιο νόστιμα από τα μαύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις