Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ...

Κανω σπλιτ 4ημερο με τεχνικη ντροπ σετ..Μου τριγυρναει απο το μυαλο οτι αν εκανα ανω και κατω καρμο θα χε πιο καλο αποτελεσμα τι λες?

Προτιμώ κι εγώ upper/lower x2. Προφανώς θα κάνεις και τις κατάλληλες αλλαγές αφού θα κάνεις 2 φορές από το καθένα. Και μπορείς ακόμα να κάνεις τα drop αν τα προτιμάς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αυτο σκεφτομουν οτι ετσι το δινεις και καταλαβαινει επι δυο φορες.

Ακολουθουσα ενα upper/lower -->https://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

Αν σου άρεσε αυτό ξανακάνε το. Αλλιώς κάτι δικό σου. Δεν είναι και δύσκολο.

• Like 1

Αυτο σκεφτομουν οτι ετσι το δινεις και καταλαβαινει επι δυο φορες.

Ακολουθουσα ενα upper/lower -->https://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

Αυτό το πρόγραμμα αξίζει για αρχάριο ?

Αυτό το πρόγραμμα αξίζει για αρχάριο ?

Μπα. Εκτός κι αν κόψεις πράγματα. Καλό είναι όμως για να ξεφύγει κάποιος από το κλασικό 1 σημείο/βδομάδα.

Μου ελεγαν οι φιλοι μου να ξυρισω τα ποδια μου να φανουν.ΕΕ τα ξυρισα,τωρα νιωθω σαν γκομενα,αν και τα ποδια ειναι καλυτερα

Ωραίος. Προφανώς δείχνουν καλύτερα.

Καλά κάνεις και νιώθεις σαν γκόμενα  :-D

• Like 2

Μπα. Εκτός κι αν κόψεις πράγματα. Καλό είναι όμως για να ξεφύγει κάποιος από το κλασικό 1 σημείο/βδομάδα.

Σκέφτομαι για 4 φορές την εβδομάδα, 1 μυική ομάδα κάθε φορά εκτός 1 φορά που θα κάνω 2. Αλλά δεν ξέρω ακόμα πως να τα χωρίσω.

Μήπως είναι καλύτερα 5 φορές και 1 μυική ομάδα την φορά? Απλά δεν ξέρω λόγω χρόνου αν θα μπορώ 5 φορές.

Σκέφτομαι για 4 φορές την εβδομάδα, 1 μυική ομάδα κάθε φορά εκτός 1 φορά που θα κάνω 2. Αλλά δεν ξέρω ακόμα πως να τα χωρίσω.

Μήπως είναι καλύτερα 5 φορές και 1 μυική ομάδα την φορά? Απλά δεν ξέρω λόγω χρόνου αν θα μπορώ 5 φορές.

Ε άρα αφού θες 1 φορά την βδομάδα την κάθε ομάδα δεν είναι για σένα εκείνο το πρόγραμμα, πέρα του επιπέδου.

Αν θες σώνει και ντε 1 μυική ομάδα/βδομάδα, αν και δεν το προτείνω, υπάρχουν πολλά split. Ενδεικτικά, ένα που έκανα παλιά όταν έκανα τέτοιο στυλ προπόνησης:

Δευτέρα: Πλάτη+Οπίσθια μοίρα ώμων.

Τρίτη: Στήθος+Πρόσθια και Πλάγια μοίρα ώμων.

Πέμπτη: Πόδια

Σάββατο: Χέρια+Κοιλιακοί.

Αυτό είναι ενδεικτικό. Μπορείς να κάνεις πολλές παραλαγές. π.χ. τα χέρια σου μπορεί να είναι εντάξει και να μην θέλουν δικιά τους μέρα. Reflection mode ON: Γιατί εμένα που ήταν πίσω πρόκοψαν έτσι.

Υπεροχα ποδια Σωκρατη σε παντρευομαι

Σημερα εφαγα 3 burger κ 3 μινι παγωτακια ετσι για το σβησιμο.

ελπιζω να δωσουν δυνατο boost στις αυριανες κ μεθαυριανες προπονησεις

• Like 1

Αυτο με τα ποδια ρε φιλε..νταξει εσενα μπορει να σου παει εισαι ποιο γλυκος στην μουρη εγω μια φορα το κανα το λαθος και ημουνα σαν τραβελι στη συγγρου με το ξυρισμενο ποδι με τιποτα φιλε

• Like 2

Βλεπεις κ καμαρωνεις τα μουσκουλα

κ το τριμαρισμα παντως αξιζει για τους αντρες

Νταξει δν ειμαι κ υποκειμενικη, δν μπορω την τριχα φουλ, αηδιαζω

Ε άρα αφού θες 1 φορά την βδομάδα την κάθε ομάδα δεν είναι για σένα εκείνο το πρόγραμμα, πέρα του επιπέδου.

Αν θες σώνει και ντε 1 μυική ομάδα/βδομάδα, αν και δεν το προτείνω, υπάρχουν πολλά split. Ενδεικτικά, ένα που έκανα παλιά όταν έκανα τέτοιο στυλ προπόνησης:

Δευτέρα: Πλάτη+Οπίσθια μοίρα ώμων.

Τρίτη: Στήθος+Πρόσθια και Πλάγια μοίρα ώμων.

Πέμπτη: Πόδια

Σάββατο: Χέρια+Κοιλιακοί.

Αυτό είναι ενδεικτικό. Μπορείς να κάνεις πολλές παραλαγές. π.χ. τα χέρια σου μπορεί να είναι εντάξει και να μην θέλουν δικιά τους μέρα. Reflection mode ON: Γιατί εμένα που ήταν πίσω πρόκοψαν έτσι.

Δεν θέλω σώνει και ντε 1 μυική ομάδα/βδομάδα. Αυτό ψάχνω.

Εσύ για παράδειγμα τι θα πρότεινες?

εχω χασει 4μιση κιλα σε 2μιση βδομαδες, και 2μιση εκατοστα περιπου στη κοιλια.  Πρεπει να τρωω 2500 θερμιδες για να κρατησω βαρος, και προσπαθουσα να τρωω γυρο στα 2000 για να χασω, πολλες μερες ομως τρωω λιγοτερο οπως σημερα που εφαγα 1600 ξυπνησα αργα και εφαγα 2 φορες.

Πρεπει να τρωω περισσοτερο η καλα παω; Αν σταματησω να χανω εχω σκοπο να αρχησω τρεξιμο και γυμναστικη, η καλυτερα να τρωω περισσοτερο τωρα και λιγοτερο οταν δε χανω αλλο;  Επισης, ποσο απο αυτο το βαρος ειναι νερο που εχασα; Αν εχασα μυς δε ξερω αλλα τρωω γυρο στα 100γ προτεινη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...