Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ευχαριστω για τις προτασεις

απο το iherb δυστυχως λογω cc δεν μπορω να αγορασω και γενικα το εξωτειρκο βγαινει εκτος

δημητρα τις εχεις δοκιμασει τις tpw ? μη ξεχνας θελω νορμαλ μεγεθος!

μανο για optimum κοιταγα κι εγω που ειναι σε caps και καταπινονται πιο ευκολα σε σχεση με τα tabs

http://reviews.bodybuilding.com/MusclePharm/ArmorV/

Δοκιμασμενς απο εμενα,αν τελειωσουν παλι αυτες θα παρω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα μισα να μου λεγε

ζήλια, 

μ'αγαπάει περισσότερο 

http://reviews.bodybuilding.com/MusclePharm/ArmorV/

Δοκιμασμενς απο εμενα,αν τελειωσουν παλι αυτες θα παρω.

εσύ σταμάτησες το IF ? 

• Like 1

ζήλια, 

μ'αγαπάει περισσότερο 

εσύ σταμάτησες το IF ? 

Οχι.Και μια διατροφη 2700 cals την ημερα ,παλι με if θα την κανω.Δουλευει πολυ επανω μου ,οποτε κλαιν.

1η βδομάδα όγκου σε συνδιασμό με σούπερ δυνατή προπόνηση, σούπερ σετ ντροπ σετ κτλ

• +1 κιλό, το 70% μυικό. Καλή αρχή. Έχω τεράστιο περιθώριο βελτίωσης και παρόλο που γυμνάζομαι 2 χρόνια επειδή δεν τρεφόμουνα σωστά τώρα θα πάρω τα noob gains. :)

• Καλό πιάσιμο σε όλο το σώμα. Καλό όμως. Σε μερικές σημεία το λες και πόνο.

• Κοντεύω να ξεράσω από το πολύ φαί. 

2 μέρες αποχή να στανιάρει το σώμα -κανονικά θα έκανα λίγη αεροβική αύριο αλλά έχω να φυτέψω τα χειμερινά λαχανικά- κι από Δευτέρα πάμε για τη 2η βδομάδα με ακόμη πιο δυνατές προπονήσεις!

• Like 5

Σωκρατη τις ειχα δει κι εγω αυτες οπως επισης σκεφτομαι και την anavite σε σκονη

Επιλογες πολλες νομιζω θα διαλεξω με κληρωση :P

Σημερα προπονηση το βραδυ

• Like 1

Αγόρασα για πρώτη φορά μετά απο μήνες διαφορετική πρωτείνη. Απο την biotech που μέχρι τώρα έπαιρνα παρήγγειλα την the protein works whey 80 απο ελληνικό κατάστημα σε πολύ καλή τιμή. Διάβασα εξαιρετικά σχόλια σε ελληνικά και ξένα φόρουμ. Κανείς απο εδώ εντυπώσεις; 

Αγόρασα για πρώτη φορά μετά απο μήνες διαφορετική πρωτείνη. Απο την biotech που μέχρι τώρα έπαιρνα παρήγγειλα την the protein works whey 80 απο ελληνικό κατάστημα σε πολύ καλή τιμή. Διάβασα εξαιρετικά σχόλια σε ελληνικά και ξένα φόρουμ. Κανείς απο εδώ εντυπώσεις; 

Ε τώρα που την πήρες τι εντυπώσεις...

Για τα λεφτά της οκ είναι...εξαιρετική σε σχέση με άλλες όμως δεν είναι. Γευστικά πάντως από αγγλική πάλι και bulk προτιμώ MyProtein στην σοκολάτα.

• Like 1

Εγω την επαιρνα παρα πολυ καιρο.

Μου την προτεινε ο μπος απο δω μεσα και απο το καταστημα που την πηρα/πηρες σε συγκριση με την musclemax που χει, μου επισήμανε οτι αυτη ειναι πιο καθαρη. Μπορουσα να την χαλασω σε εισαγωγικα παιρνοντας κατι τετοιο 

http://www.musclemax.gr/ydatanthrakes/the-protein-works-pure-fine-oats-2000gr-detail#.VfMU8tKsUrU

Για αυτα τι αποψη εχετε?

http://www.musclemax.gr/prosfores-imeras/the-protein-works-bcaa-complex-180tabs-detail#.VfMUxdKsUrU

Απλα ψαχνομαι..

γι αυτο ρωταω πριν παρω..χαχαχα

Δεν πηρα πρωτα. 

Ας τα...σε πιό top καταστάσεις έχουν έναν μικρό ρόλο. Και σε σκόνη...ούτε καν ταμπλέτες.

Οκ...

Κανω σπλιτ 4ημερο με τεχνικη ντροπ σετ..Μου τριγυρναει απο το μυαλο οτι αν εκανα ανω και κατω καρμο θα χε πιο καλο αποτελεσμα τι λες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...