Papakitou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ηρθε η ωρα για πολυβιταμινη. Καμια προταση για καψουλα σε νορμαλ μεγεθος γτ εχω φοβοα με τα χαπια; Ή σκονη ή υγρη; http://www.iherb.com/Advanced-Orthomolecular-Research-AOR-Multi-Basics-3-180-Veggie-Caps/33054#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=multi%20basics%203&rc=1182&sr=null&ic=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ηρθε η ωρα για πολυβιταμινη. Καμια προταση για καψουλα σε νορμαλ μεγεθος γτ εχω φοβia με τα χαπια; Ή σκονη ή υγρη; με κομπλέ διατροφή μπορείς να τις αποφύγεις και λογικά θα είσαι κομπλέ μιας και το χειμώνα καταναλώνουμε φουλ (έναντι του καλοκαιριού που καθαρίζουμε) θα σου πρότεινα αυτές http://musclemax.gr/simpliromata/vitamines/vitamines-multi/the-protein-works-elite-woman-multi-vitamin-60tabs-detail#.VfK0TdLtmko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.xtr.gr/el/opti-men-90caps-optimum.html http://www.xtr.gr/el/multi-max-60tabs-mdy.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω για τις προτασεις απο το iherb δυστυχως λογω cc δεν μπορω να αγορασω και γενικα το εξωτειρκο βγαινει εκτος δημητρα τις εχεις δοκιμασει τις tpw ? μη ξεχνας θελω νορμαλ μεγεθος! μανο για optimum κοιταγα κι εγω που ειναι σε caps και καταπινονται πιο ευκολα σε σχεση με τα tabs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές? θα τον πάτε φυλακή τον άνθρωπο. Ορίστε μια καλή με δοσολογία των 100 στα 15€. Τα χάπια είναι σε πολύ νορμαλ μέγεθος και όχι κάτι "τούβλα" (όπως πχ στα bcaa). https://bodyworks.gr/bodyworks-s/product.php?id_product=470 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω για τις προτασεις απο το iherb δυστυχως λογω cc δεν μπορω να αγορασω και γενικα το εξωτειρκο βγαινει εκτος δημητρα τις εχεις δοκιμασει τις tpw ? μη ξεχνας θελω νορμαλ μεγεθος! μανο για optimum κοιταγα κι εγω που ειναι σε caps και καταπινονται πιο ευκολα σε σχεση με τα tabs ναι νορμάλ και όχι τιτανοτεράστιες δοσολογίες το χεράκι μου είναι κούτσικο για κλίμακα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μαλάκα, εχεις βάλει 30 κιλά μαζί με το pussy pad στο "squat". You don't get to scream 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Άσ' τον άνθρωπο να εκφραστεί, ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Άσ' τον άνθρωπο να εκφραστεί, ρε! Ε δεν τον εμπόδισα κιόλας Α Άλεξ, θυμήθηκα το πρωί ότι πριν 2 χρόνια είχες βάλει μία τυπική playlist με metal που βάζεις στο gym και ξέθαψα το post και άκουγα σ' όλη την προπόνα αυτό. Ωραίος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ^^ Δεν υπάρχει το Death or Glory. +10 κιλά στο squat.. Όλο το "bastards" είναι καλό album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ^^ Δεν υπάρχει το Death or Glory. +10 κιλά στο squat.. Όλο το "bastards" είναι καλό album Καλά, ούτε κατά διάνοια δεν max-αρα αλλά -τουλάχιστον σε μένα- έβγαλε τις αμφιβολίες που έχω κάθε φορά που πιάνω μπάρα. Πρέπει να κατεβάσω δισκογραφία motorhead γιατί παλιά θυμάμαι πρέπει να άκουσα κάτι πίπες τους και τους παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ........................ έχουν οι motorhead "πίπες" και δεν το ήξερα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ........................ έχουν οι motorhead "πίπες" και δεν το ήξερα? Ε ήμουν πιό μικρός ρε ψηλέ. Δεν θα μου άρεσε κάτι και τους έκαψα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εσυ γατακι φωτο απο το 14 εχεις να βαλεις Εχεις πολυ πλακα οταν νομιζεις πως μου την λες .Φωτο θα βαλω εγω οποτε γουσταρω και αυτο θα ειναι σε 2 μηνες . Εσυ απλα ετοιμασου να μπουκωσεις ... Με αγαπη παντα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις πολυ πλακα οταν νομιζεις πως μου την λες .Φωτο θα βαλω εγω οποτε γουσταρω και αυτο θα ειναι σε 2 μηνες . Εσυ απλα ετοιμασου να μπουκωσεις ... Με αγαπη παντα . Ευχαρίστως να σε καμαρώσω παρά να μπουκώσω δεν τολμώ να μπω καν στη διαδικασία να στην "πω", μεσιε, δεν είναι του χαρακτήρα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις