Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηρθε η ωρα για πολυβιταμινη. Καμια προταση για καψουλα σε νορμαλ μεγεθος γτ εχω φοβοα με τα χαπια; Ή σκονη ή υγρη;

http://www.iherb.com/Advanced-Orthomolecular-Research-AOR-Multi-Basics-3-180-Veggie-Caps/33054#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=multi%20basics%203&rc=1182&sr=null&ic=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ηρθε η ωρα για πολυβιταμινη. Καμια προταση για καψουλα σε νορμαλ μεγεθος γτ εχω φοβia με τα χαπια; Ή σκονη ή υγρη;

με κομπλέ διατροφή μπορείς να τις αποφύγεις και λογικά θα είσαι κομπλέ μιας και το χειμώνα καταναλώνουμε φουλ (έναντι του καλοκαιριού που καθαρίζουμε)

θα σου πρότεινα αυτές http://musclemax.gr/simpliromata/vitamines/vitamines-multi/the-protein-works-elite-woman-multi-vitamin-60tabs-detail#.VfK0TdLtmko

ευχαριστω για τις προτασεις

απο το iherb δυστυχως λογω cc δεν μπορω να αγορασω και γενικα το εξωτειρκο βγαινει εκτος

δημητρα τις εχεις δοκιμασει τις tpw ? μη ξεχνας θελω νορμαλ μεγεθος!

μανο για optimum κοιταγα κι εγω που ειναι σε caps και καταπινονται πιο ευκολα σε σχεση με τα tabs

ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές? θα τον πάτε φυλακή τον άνθρωπο.  :-D

Ορίστε μια καλή με δοσολογία των 100 στα 15€. Τα χάπια είναι σε πολύ νορμαλ μέγεθος και όχι κάτι "τούβλα" (όπως πχ στα bcaa).

https://bodyworks.gr/bodyworks-s/product.php?id_product=470

ευχαριστω για τις προτασεις

απο το iherb δυστυχως λογω cc δεν μπορω να αγορασω και γενικα το εξωτειρκο βγαινει εκτος

δημητρα τις εχεις δοκιμασει τις tpw ? μη ξεχνας θελω νορμαλ μεγεθος!

μανο για optimum κοιταγα κι εγω που ειναι σε caps και καταπινονται πιο ευκολα σε σχεση με τα tabs

ναι νορμάλ και όχι τιτανοτεράστιες δοσολογίες 

το χεράκι μου είναι κούτσικο για κλίμακα 

post-148453-0-59485300-1441970927_thumb.jpg

• Like 1

Άσ' τον άνθρωπο να εκφραστεί, ρε! :-)

Ε δεν τον εμπόδισα κιόλας  :-D

Α Άλεξ, θυμήθηκα το πρωί ότι πριν 2 χρόνια είχες βάλει μία τυπική playlist με metal που βάζεις στο gym και ξέθαψα το post και άκουγα σ' όλη την προπόνα αυτό. Ωραίος

• Like 5

^^ Δεν υπάρχει το Death or Glory. +10 κιλά στο squat.. 

Όλο το "bastards" είναι καλό album

Καλά, ούτε κατά διάνοια δεν max-αρα αλλά -τουλάχιστον σε μένα- έβγαλε τις αμφιβολίες που έχω κάθε φορά που πιάνω μπάρα.

Πρέπει να κατεβάσω δισκογραφία motorhead γιατί παλιά θυμάμαι πρέπει να άκουσα κάτι πίπες τους και τους παράτησα. 

εσυ γατακι φωτο απο το 14 εχεις να βαλεις

Εχεις πολυ πλακα οταν νομιζεις πως μου την λες .Φωτο θα βαλω  εγω οποτε γουσταρω και αυτο θα ειναι σε 2 μηνες .

Εσυ απλα ετοιμασου να μπουκωσεις ...

Με αγαπη παντα .

• Like 2

Εχεις πολυ πλακα οταν νομιζεις πως μου την λες .Φωτο θα βαλω  εγω οποτε γουσταρω και αυτο θα ειναι σε 2 μηνες .

Εσυ απλα ετοιμασου να μπουκωσεις ...

Με αγαπη παντα .

Ευχαρίστως να σε καμαρώσω παρά να μπουκώσω ;) 

δεν τολμώ να μπω καν στη διαδικασία να στην "πω", μεσιε, δεν είναι του χαρακτήρα μου 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...