Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ενω εμεις δεν εχουμε.Μια βολτα απο πανορμου 7 το απογευμα και θα σου φυγει το ματι.Μην τα λετε αυτα ρε μια χαρα γκομενακια εχουμε ειδικα τωρα που ειναι και μαυρισμενα απο τις διακοπες κολαση.Αυτες εκει πανω ειναι ξεπλυμενες κοιμουνται ορθιες αυτη ειναι η διαφορα! εσυ πρεπει να πας πανορμου εγω απλα πρεπει να βγω στο δρομο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα ρε σπεκτ ημουνα σιγουρος οτι θα τα γραψεις αυτα οποιος παει εξω τον πρωτο μηνα ενθουσιαζετε και μετα μετραει τις μερες να γυρισει ελλαδα το χω δει το εργο απειρες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 δεν βγαινω πρωτη φορα εξω οποτε το χω ξεπερασει αυτο το σταδιο μη φοβασαι. Και πιστεψε με εγω δεν ειμαι απο αυτους που μετρανε τις μερες. Ηδη ψαχνω να βρω πως μπορω να αποφυγω το καλοκαιρι να μην γυρισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Νταξει για μενα ειναι απαραδεκτα αυτα που γραφεις δεν εχω να σου πω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ηδη ψαχνω να βρω πως μπορω να αποφυγω το καλοκαιρι να μην γυρισω Ειναι γνωστή αλλωστε η Εσθονία για τα καλοκαίρια της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 απαραδεκτα γιατι ρε? Η ελλαδα πραγματικα δεν εχει τιποτα να μου προσφερει. ΣΤα @@ μου ο ηλιος και τα παρτυ και η ομορφια. Μπορεις να πληρωσεις τις υποχρεωσεις σου με τον ηλιο? μπορεις να ζησεις το παιδι σου με τον ηλιο? Να κατσω εκει για να χαροπαλευω καθε μηνα να τον βγαλω οχι. Αξιζω περισσοτερο (ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον) και θα τα κυνηγησω! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ειναι η πατριδα σου φιλε και πρεπει να την αγαπας οσα προβληματα και αν εχει.Εσυ βγαζεις απεχθεια τουλαχιστον απο αυτα που γραφεις.Σου χει προσφερει δεν νομιζω να περασες ασχημα μεχρι τωρα.Απλα στα δυσκολα την κανεις.Δεν πειραζει εμεις θα μεινουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Και το οτι γενηθηκα εκει τι να λεει? Πηγαινε πες σε ολους τους προσφυγες για την πατριδα τους και οτι την εγκαταλειπουν στα δυσκολα. Οταν μενεις σε ενα μερος στο οποιο εχεις μονο υποχρεωσεις και οχι δικαιωματα κατι παει στραβα. Εγω χρονια τωρα δεν συμβαδιζω με τον Ελληνικο τροπο ζωης και χρονια ηθελα να φυγω. Εκανα τις προσπαθειες μου και τωρα καταφερα να το κανω! Δεν ειναι θεμα τωρα στα δυσκολα ή πριν στα ευκολα. (θα μπορουσα να χα φυγει εδω και 2-3 χρονια αλλα εκατσα να κανω και τη θητεια μου) Και για να στο εξηγησω με παραδειγματα. Μεταπτυχιακο στην Αθηνα 6000€ 1χρονο ΜΟΝΟ το μεταπτυχιακο χωρις πολλες επιλογες Εδω 2 χρονια ΔΩΡΕΑΝ η σχολη μου προσφερει ΔΩΡΕΑΝ γυμναστηριο (ή αθλημα αν θες) επισης μου δινει δυνατοτητα να παρω μαθματα απο οποιαδηποτε σχολη θελω (ειτε αλλη γλωσσα ειτε απο αλλο κλαδο κτλ) ΔΩΡΕΑΝ οι μετακινησεις μου επειδη πλεον εχω ταυτοτητα Εσθονικη ειναι ΔΩΡΕΑΝ στο σουπερ μαρκετ με 10€ παιρνω 2 σακουλες πραγματα, τα κτηρια στη σχολη ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, εχω επιλογη να κανω χρηση ενος κτηριου που εχει απο ρομποτ μεχρι 3δ εκτυπωτες και αν χρειαστω βοηθεια για να υλοιποιησω καποια ιδεα μου μπορω ΔΩΡΕΑΝ. Αυτα μου ηρθαν για την ωρα. Για πες μου τι ακριβως μου προφερει η ελλαδα ας πουμε στο κομματι της εκπαιδευσεις Σχολεια χωρις δασκαλους/καθηγητες αλλα με παπαδες για αγιασμο και ΑΕΙ/ΤΕΙ μεσα στη βρωμα, να μην δουλευει τιποτα, τιγκα στις παραταξεις και τους καθηγητες να κανουν οτι γουσταρουν γιατι ετσι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω σου ειπα κατι αλλο.Θες να φυγεις φυγε δικαιωμα σου αλλα μην βγαζεις χολη γιατι δεν σε τιμαει ιδιαιτερα.Επισης το χω πει πολλες φορες και δεν το λεω με κακια οποιος φευγει και βγαζει χολη για την χωρα του να του κλεισουνε τα συνορα.Στο χω ξαναπει νομιζω και μου εχεις πει δεν εχεις προβλημα οκ δεκτο αλλα οι υπολοιποι εχουν και παραεχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, μήπως βγαίνουμε way out of topic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, μήπως βγαίνουμε way out of topic? Kαλα αυτό εχει συμβεί εδώ και 20.000 ποστ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχα, καλά τότε, αν είναι έτσι τότε Spect πιστεύω πως έχεις απόλυτο δίκιο & μακάρι να μπορούσα να έκανα κι εγώ το ίδιο. Μπράβο που κατάφερες και έφυγες & σου εύχομαι τα καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι Μάνο το έχουμε ξαναπεί αυτο :-P Όσο για το άλλο που λες για τα σύνορα αν γίνει αυτό μετά το μόνο που μένει είναι όποιος μένει εδώ να του κάνουμε και μια σβάστικα τατουάζ. Σπύρος όλοι μπορούν αρκεί να το θέλουν. Και δεν στο λέω γιατί μου περισσεύουν λεφτά αλλά γιατί για να το κάνω αυτό στερήθηκα αλλά πράγματα ώστε να το καταφέρω. Δεν έγινε μόνο του το επιδιώξα. Και εδώ κλείνω το οφφ. Σήμερα είδα μια κοπελίτσα η οποία μάλλον έκανα άρση βαρών Γιατί σήκωνε σε πολλές ασκήσεις πιο πολλά από πολλούς εκεί μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ειναι η πατριδα σου φιλε και πρεπει να την αγαπας οσα προβληματα και αν εχει.Εσυ βγαζεις απεχθεια τουλαχιστον απο αυτα που γραφεις.Σου χει προσφερει δεν νομιζω να περασες ασχημα μεχρι τωρα.Απλα στα δυσκολα την κανεις.Δεν πειραζει εμεις θα μεινουμε. Κάτσε ρε Μάνο, δηλαδή εγώ που έφυγα πριν να ξεκινήσουν τα "δύσκολα", τι είμαι, καλύτερος από τον Spect~; Και δεν νομίζω να έβγαλε κάποιος χολή σχολιάζοντας το εάν οι Εσθονές έχουν καλύτερα κωλαράκια ή όχι από τις Ελληνίδες - OMG δηλαδή, για κώλους συζητάμε! Επίσης, όσα έγραψε ο Spect~ συγκρίνοντας καταστάσεις και πραγματικότητες μεταξύ Εσθονίας κι Ελλάδας, δεν είναι χολή, είναι γεγονότα. Δεν τίθεται "χολής". Εκτός κι αν το ότι τα ΑΕΙ μας είναι τίγκα στη μπίχλα και ότι κουμάντο κάνουν οι παρατάξεις και τα κομματόσκυλα, είναι φαντασιοπληξίες. Όπως και να 'χει, είμαστε off topic, ας το λήξουμε εδώ. Σήμερα είδα μια κοπελίτσα η οποία μάλλον έκανα άρση βαρών Γιατί σήκωνε σε πολλές ασκήσεις πιο πολλά από πολλούς εκεί μέσα. Ε, για πες, είχε ωραίο κωλαράκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ηρθε η ωρα για πολυβιταμινη. Καμια προταση για καψουλα σε νορμαλ μεγεθος γτ εχω φοβia με τα χαπια; Ή σκονη ή υγρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις