Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έφτασες 40αρα ρε θηρίο; 

ρίχνεις τα μισά χρόνια στον πρώην μου που είχε την ίδια ηλικία μαζί σου  :huh:

Κάτσε γιατί χάθηκα. Πως γκενεν αυτό;

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αμα μεινεις μακρυα απο αρνητικα τοξικα ατομα που θα προσπαθησουν να σε βαλουν στο τριπακι της δικης τους μουχλας θα το κανεις.Να βρεις ανθρωπους δυνατους με θετικη ενεργεια και ενθουσιασμο για ζωη και θα δεις τι ενεργεια θα σου δινουν.

• Like 5
Δημοσ.

Μπραβο σας, μακαρι να ηταν οι περισσοτεροι ετσι.Ελπιζω και γω να μπορεσω να ειμαι ετσι στα 30+ :)

Δεν είναι τίποτα τα 30.. στα 50 να λες

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ρε παιδια πολυ σαπισμα... Εκανα 3 προπονησεις τη προηγουμενη βδομαδα κι αυτη τιποτα. Εχω πηξει στο διαβασμα και το βραδακι προτιμω να βλεπω τον αντρα απ το να παω τζιμ.

Ειμαι καλα γιατρε μου; :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ρε παιδια πολυ σαπισμα... Εκανα 3 προπονησεις τη προηγουμενη βδομαδα κι αυτη τιποτα. Εχω πηξει στο διαβασμα και το βραδακι προτιμω να βλεπω τον αντρα απ το να παω τζιμ.

Ειμαι καλα γιατρε μου; :P

Σε κοβω πολυ αρρωστη :P

• Moderators
Δημοσ.

το γυμναστηριο ειναι τοσο μπροστα που εχουν ακομη και 4-5 βιβλια για γυμναστικη. Ανατομια, διατασεις κτλ. Εχει ταπιο γωνστα και βασικοτερα βιβλια !!!

Επισης εχει επιλογη να πας 8-10-12-14 . Η προπονηση διαρκει 1.30 ωρα και αυτο γιατι στην μιση ωρα που απομενει μπαινει καθαρηστρια και καθαριζει τα παντα για το επομενο γκρουπ!

• Like 1
Δημοσ.

Ενω εμεις δεν εχουμε.Μια βολτα απο πανορμου 7 το απογευμα και θα σου φυγει το ματι.Μην τα λετε αυτα ρε μια χαρα γκομενακια εχουμε ειδικα τωρα που ειναι και μαυρισμενα απο τις διακοπες κολαση.Αυτες εκει πανω ειναι ξεπλυμενες κοιμουνται ορθιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...