Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαννη αναμεσα στα σετ, μας μπερδευεις που το λες επαναληψεις. Τα δυο λεπτα ειναι πολλα για μενα. Επειδη ο αλεξ κανει δυο λεπτα δεν μου λεει κατι δοκιμασε να δεις πως δουλευει σε σενα

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εμένα μ' αρέσει η μουντίλα -με μετρο, όχι η αγγλική που όποτε βγαίνει ο ήλιος ξεχύνονται στις πλατείες να πανηγυρίσουν (κάπου διάβασα ότι στο μάντσεστερ βρέχει 300 μέρες το χρόνο). Οι γυναίκες πάντως βάζουν κοντά ανεξαρτήτως καιρού. Και οι έφηβες βάζουν όλες κοντά παντελονάκια -αυτά που μοιάζουν με τζην κιλοτάκια, τι μόδα κι αυτή ρε φίλε, άμα δε φαίνεται ο μισός κώλος δεν αξίζει το σορτσάκι- είτε έχουν πόδια μοντέλου είτε κορμούς αιωνώβιων δέντρων.

Άλεξ, 2 λεπτά διάλλειμα ανάμεσα στις επαναλήψεις; Δηλαδή μαζί με το ζέσταμα και τις 2 επαναλήψεις φτάνεις και το δεκάλεπτο, σωστά;

όχι και δεκάλεπτο.. Στα 3 σετ τα διαλείμματα είναι μέχρι 4 λεπτά. Μαζί με τα σετ 5-6 λεπτά. 

Δεν κολλάω πολύ με τα διαλλείματα όμως, είναι άλλος τρόπος σκέψης εκείνος που ταιριάζει σε αυτούς που δεν κάνουν drop set για να πάρουν το max από τα μικρά διαλείμματα.. Κάνε και 3 λεπτά διάλειμμα αρκεί να πεθάνεις πάνω στο σετ. 

Δεν έχω χρονόμετρο να τα μετρήσω, αλλά στο ένα τραγούδι κάνω 2 σετ :D

και όπως λέει ο live πιο πάνω, "ανάμεσα στα σετ" θέλεις να πεις αλλά κατάλαβα  τι εννοείς

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να έχει φύγει αυτή η μόδα μέχρι να φτάσουν τα κορίτσια μου στην εφηβεία.

Μην τοτε φορανε κελεμπιες;.

Οχι γιαννη οσο περνανε τα χρονια τοσο και πιο πολυ μαζευουν τα ρουχα...

Οι γυναικες για μενα εχουν γινει χυδαιες για να παραβγουν η μια την αλλη... η φυσικη ομορφια κρυβεται κατω απο ενα παχυ στρωμα καλλυντικών και αυτο πουβειναιι να δεις οταν ειστε μονοι σας τοβχεις.δει εσυ και ολοι οι αλλοι...

Δημοσ.

Εγω αρχισα κατι καινουργιο.Οταν κανω στηθος στο τελος κανω ενα σετ που βαζω 90 κιλα στον παγκο και παω για μαξ ρεπς.Στοχος ειναι οι 30 μεχρι τωρα στις 25 καιγομαι ε αν την βαλω πρωτη θα βγαλω πανω απο 30.Επειδη το χω ψαξει αρκετα αυτο με τα ρεπς στο φαρμακο τα ρεπς δουλευουν φουλ σε νατουραλε καταστασεις οχι 8-10 ειναι το ιδανικο για υπερτροφια μαξ 12.Γενικα αυτο που λεει ο ο πιανας ισχυει φουλ την ωρα που κανεις το μυαλο σου στον μυ και την εκτελεση να ειναι ολο το ευρος της ασκησης και να πιανεις ενα 80 τα εκατο τουλαχιστον τεχνικα.

Δημοσ.

Ειναι μερικα τζιμ που σκανε οι τυπισες με λευκο κολαν και μαυρο στριγνκ.Απλα δεν κανεις προπονηση ειναι απλα αδυνατον γιαυτο και δεν πηγαινω σε τζιμ που σκανε γκομενακια γιατι θα μου γαμησουν την προπονηση

Δημοσ.

Μερικες μονο με γοβα δεν σκανε στο τζιμ.....αντε να εχει κορμι παει στο καλο...αν ομως ειναι σαν πιτογυρο που ξεχειλιζει και φορανε κολλητα και σορτσακια, εκει παρα παει...

Μην τοτε φορανε κελεμπιες;.

Οχι γιαννη οσο περνανε τα χρονια τοσο και πιο πολυ μαζευουν τα ρουχα...

Οι γυναικες για μενα εχουν γινει χυδαιες για να παραβγουν η μια την αλλη... η φυσικη ομορφια κρυβεται κατω απο ενα παχυ στρωμα καλλυντικών και αυτο πουβειναιι να δεις οταν ειστε μονοι σας τοβχεις.δει εσυ και ολοι οι αλλοι...

Δημοσ.

όχι και δεκάλεπτο.. Στα 3 σετ τα διαλείμματα είναι μέχρι 4 λεπτά. Μαζί με τα σετ 5-6 λεπτά. 

Δεν κολλάω πολύ με τα διαλλείματα όμως, είναι άλλος τρόπος σκέψης εκείνος που ταιριάζει σε αυτούς που δεν κάνουν drop set για να πάρουν το max από τα μικρά διαλείμματα.. Κάνε και 3 λεπτά διάλειμμα αρκεί να πεθάνεις πάνω στο σετ. 

Δεν έχω χρονόμετρο να τα μετρήσω, αλλά στο ένα τραγούδι κάνω 2 σετ :D

και όπως λέει ο live πιο πάνω, "ανάμεσα στα σετ" θέλεις να πεις αλλά κατάλαβα  τι εννοείς

ΟΚ, το 'χω.

Δημοσ.

έλα , για πάμε κορίτσια ... για φτιάξτε μας .. !

έτσι θέλω να με ξυπνάνε έμενα πάντως ...

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...