Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου αλλαξε το προγραμμα αυτη τη βδομαδα...μου εχει βαλει 3 μερες με βαρη ανα μυικες ομαδες και 2 μερες πολυμυικες ασκησεις με αεροβιο...

Αυτη τη βδομαδα μπορω να πω οτι εχω πεθανει...αλλα παω με χαρα γιατι πρεπει να εχω χασει λιπος :P πηρα και καινουργια παπα, πηρα και κατι μπλουζες NB παω με αλλο αερα ρε παιδι μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πειτε προτάσεις για πρωινο φουλ ενεργεια.

Τωρα τρωω βρωμη με νερο, λιγο γαλα, μιξ ξηρων καρπων ταχινι.

Παλια εβαζα κινοα, λιναροσπορο, αλλα καταλαβα οτι οπως τα ετρωγα, ειδικα αυτο το κινοα ετσι το εβγαζα.

Παλια εβαζα κινοα, λιναροσπορο, αλλα καταλαβα οτι οπως τα ετρωγα, ειδικα αυτο το κινοα ετσι το εβγαζα.

Εγώ βάζω 125γρ βρωμη 2 κουταλιές μέλι μέσα κανέλα 450ml γάλα και 3 ολόκληρα αυγά. Μια χαρά σε κρατάνε. Μπορείς να βάλεις και καμιά μπανάνα η μηλο μαζί.

Μπορείς να κάνεις τα πιτάκια του γουιζι με αυγά, γάλα, τριμμένους ξηρούς καρπούς, βρώμη και ό,τι άλλα καλούδια προτιμάς (εγώ βάζω σπόρια άσπρα και μαύρα, σταφίδες, γκότζι μπέρι). Ρίχνεις πάνω τους κασέρι ή ταχίνι με κακάο κι έχεις σούπερ πρωινό.

--------------------

Ρε συ παπί, πλάκα κάνεις τώρα; Προπόνηση το λες αυτό; Με 30€ μπορείς να πάρεις 3 φτηνά λάστιχα διαβαθμισμένης δυσκολίας και να κάνεις δουλειά. Τι λεκάνη με νερό με λες...

---------------

Παίδες, πόσο χρόνο αφήνουμε ανάμεσα στις επαναλήψεις; 30''; 

Άλεξ, ντροπ σετ κάνεις σε κάθε επανάληψη ή μόνο στην τελευταία; Γιατί εγώ κάνω σε κάθε και τα 30'' είναι πολύ λίγα με αποτέλεσμα λιγότερες επαναλήψεις. Μήπως να κάνω ντροπ σετ μόνο στην τελευταία ή να αυξήσω το χρόνο ξεκούρασης;

Μπορείς να κάνεις τα πιτάκια του γουιζι με αυγά, γάλα, τριμμένους ξηρούς καρπούς, βρώμη και ό,τι άλλα καλούδια προτιμάς (εγώ βάζω σπόρια άσπρα και μαύρα, σταφίδες, γκότζι μπέρι). Ρίχνεις πάνω τους κασέρι ή ταχίνι με κακάο κι έχεις σούπερ πρωινό.

Liverpool89, αυτό που λέει ο Γιάννης. Εάν θέλεις τη συνταγή, πες μου να τη βρω και να στην στείλω - δεν είναι κάτι δύσκολο.

Παίδες, πόσο χρόνο αφήνουμε ανάμεσα στις επαναλήψεις; 30''; 

Άλεξ, ντροπ σετ κάνεις σε κάθε επανάληψη ή μόνο στην τελευταία; Γιατί εγώ κάνω σε κάθε και τα 30'' είναι πολύ λίγα με αποτέλεσμα λιγότερες επαναλήψεις. Μήπως να κάνω ντροπ σετ μόνο στην τελευταία ή να αυξήσω το χρόνο ξεκούρασης;

Για κάθε άσκηση πέρα από την 1η που θέλει πολύ ζέσταμα και ανεβαίνω στο 100% με πολλά σετ (30%, 50%, 70%, 80% 100%)

Το 1ο σετ είναι κάπως σαν ζέσταμα και δεν έχει drop set. Γίνεται στο 50% του βάρους. Καμιά 20ρια reps (δεν είναι εύκολα τα 20 reps πάντως). 

Το 2ο σετ είναι max κιλα 8 reps. Drop set sto 75% του βάρους άλλα 8 reps

Το 3ο σετ είναι 90% των max κιλών 8 reps. Drop set sto 75% του βάρους αλλά 6-8 reps όσα βγούνε.

Δεν χρειάζομαι παραπάνω εγώ. Το διάλειμμα είναι περίπου 2 λεπτά αλλά δεν χρονομετράω. Το 3ο σετ είναι αδύνατον να κάνω εγώ τα ίδια κιλά όπως το 2ο σετ γιατί το σώμα δεν μπορεί να αποδώσει το 100% μετά το 2ο σετ. 

Πάνω από 3 σετ για μια άσκηση θα κάνω μόνο αν νιώθω ότι δεν πήρα τέρμα pump (πολύ σπάνια με τα drop set).

• Like 1

back day today, με τέτοια μουντίλα, δεν μπορεί να ανοίξει το μάτι να δω πως θα σηκώσω μπάρα 
έχω και αερόβιο...πάνω στο ελλειπτικό θα κοιμηθώ :/ 

Φαγωθηκατε να χαλασει ο καιρος παρτε την μουντιλα και την θλιψη τωρα,οχι εσυ οσοι γουσταρουν τετοιο σκατοκαιρο.Και μετα εχουμε καλο εμεις που γουσταρουμε την ζεστη και τα γυναικεια ποδια που χαζευουμε με τα σορτσακια.

Φαγωθηκατε να χαλασει ο καιρος παρτε την μουντιλα και την θλιψη τωρα,οχι εσυ οσοι γουσταρουν τετοιο σκατοκαιρο.Και μετα εχουμε καλο εμεις που γουσταρουμε την ζεστη και τα γυναικεια ποδια που χαζευουμε με τα σορτσακια.

Άσε ρε κάτι τροφαντες έχω στο δικό μου τζιμ και έρχονται με κολάν και σορτσακια..

Έτσι δεν γίνεται δουλειά.

Εμένα μ' αρέσει η μουντίλα -με μετρο, όχι η αγγλική που όποτε βγαίνει ο ήλιος ξεχύνονται στις πλατείες να πανηγυρίσουν (κάπου διάβασα ότι στο μάντσεστερ βρέχει 300 μέρες το χρόνο). Οι γυναίκες πάντως βάζουν κοντά ανεξαρτήτως καιρού. Και οι έφηβες βάζουν όλες κοντά παντελονάκια -αυτά που μοιάζουν με τζην κιλοτάκια, τι μόδα κι αυτή ρε φίλε, άμα δε φαίνεται ο μισός κώλος δεν αξίζει το σορτσάκι- είτε έχουν πόδια μοντέλου είτε κορμούς αιωνώβιων δέντρων.

Άλεξ, 2 λεπτά διάλλειμα ανάμεσα στις επαναλήψεις; Δηλαδή μαζί με το ζέσταμα και τις 2 επαναλήψεις φτάνεις και το δεκάλεπτο, σωστά;

Εγω δεν εχω καν γυναικες δεν αντεχουν εκει μεσα και λογικο.Περναω απο πανορμου καθε μερα ομως και παιρνω την δοση μου.Ασε και η ανηψια μου εγινε 16 και βλεπω κατι 18χρονα και μου γυρναει ο εγκεφαλος και ντρεπομαι πραγματικα αλλα παιζουν με ενστικτα μου με αυτα που φορανε.

Σας ευχαριστω παιδες, αλλα να την βρωμη την εχω σε πιτακια, ενα ταψι το πρωι δεν θα με φτανει, ετσι νομιζω οτι θα τα τρωω ολα.

Θα κανω δοκιμες.

Αυτο που λεει ο αλεξ δεν γινεται στο τελευταιο σετ να δινεις οπως το τριτο. Ειδικα αν κανεις τιποτα στρατιωτικες με μπαρα, με την καμια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...