Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ. Σήμερα δεν έχει βαρακια. Πονανε τα χέρια και τα βυζια μου.

παπι το ξέρεις οτι το καλύτερο φάρμακο για να περάσουν αυτοί οι πόνοι είναι να ξανακάνεις ?

ξεκινά και θα δεις πως μόλις ζεσταθούν τα χεριά και τα βυζιά , ως δια μαγείας  δεν θα πονάς καθόλου !

απίστευτο ε ? :)

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μανια του βγαλε οχι σχιζοφρενεια απλα δεν ηξερε το αξιολογησει σωστα η αυτος η ο γιατρος που τον εξετασε.Ειναι ενας διακοπτης στον εγκεφαλο που οταν γυρισει......Γενικα τα ανδρογονα αυξανουν τους υποδοχεις ντοπαμινης και αδρεναλινης στον εγκεφαλο και επηρεαζουν και τον υποθαλαμο που δινει ολες τις εντολες του ασυνειδητου αν θυμαμαι καλα.Οποτε δεν παιρνεις πολυ καλες αποφασεις

• Like 1

Μανια του βγαλε οχι σχιζοφρενεια απλα δεν ηξερε το αξιολογησει σωστα η αυτος η ο γιατρος που τον εξετασε

σχήμα λόγου το είπα όχι σαν ασθένεια  :-D

Ειναι ενας διακοπτης στον εγκεφαλο που οταν γυρισει......

κάτι μου θυμίζει αυτό

έχω ξαναπεί για το θέμα με τον έλεγχο στο θυμό ε (για να μην παρεξηγηθώ όχι με όλους , με τους σωστούς είμαι υπέρ-ευγενικός) 

όταν γυμνάζομαι είμαι cool σχετικά , το βγάζω εκεί , μια εβδομάδα πήρα off πέρσι το καλοκαίρι και σε χοντρό τσακωμό με γνωστό (πλέον) είχα τέτοια σχίζα που τράβαγα μπουνιές στην πόρτα του σπιτιού του μέχρι που μάτωσα τα χέρια μου και συνέχιζα , δεν είχα καταλάβει οτι είχα ματώσει, μέχρι που μου φώναξε ο φίλος π ήταν μαζί και ξεμπλόκαρα. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήμουν σε φάρμακο και έπαιζε τέτοια φάση 

μικρότερος είχα πολλές εκρήξεις (για σοβαρούς λόγους πάντα) στην εφηβεία ποιο πολύ  , τώρα το κοντρολάρω όσο μεγαλώνω και καλύτερα , σχεδόν είμαι σίγουρος οτι δεν θα ξαναπαίξει , όχι αν δεν γίνει κάτι ακραίο

παπι το ξέρεις οτι το καλύτερο φάρμακο για να περάσουν αυτοί οι πόνοι είναι να ξανακάνεις ?

ξεκινά και θα δεις πως μόλις ζεσταθούν τα χεριά και τα βυζιά  δεν θα πονάς καθόλου !

απίστευτο ε ? :)

Δε γαμιεται, πάω να κάνω 3 σετάκια.

• Like 3

Οχι δεν ειναι καθολου σχημα λογου βιοχημεια ειναι μανια μπορουν να σου βγαλουν τα ανδρογονα ειδικα το τρεν.Κοιμασαι 3 ωρες την μερα κανεις βαρη αλλες 3 κανεις σεξ αλλες 5 ανετα και στο ενδοιαμεσο ψαχνεις με ποιον θα τσακωθεις στον δρομο.

• Like 1

Ποσό θα πάρει στην όμορφη σοκολατένια κορμαρα μου να συνηθίσει; Σήμερα ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνησω τα χέρια μου.

σχήμα λόγου το είπα όχι σαν ασθένεια  :-D

κάτι μου θυμίζει αυτό

έχω ξαναπεί για το θέμα με τον έλεγχο στο θυμό ε (για να μην παρεξηγηθώ όχι με όλους , με τους σωστούς είμαι υπέρ-ευγενικός) 

όταν γυμνάζομαι είμαι cool σχετικά , το βγάζω εκεί , μια εβδομάδα πήρα off πέρσι το καλοκαίρι και σε χοντρό τσακωμό με γνωστό (πλέον) είχα τέτοια σχίζα που τράβαγα μπουνιές στην πόρτα του σπιτιού του μέχρι που μάτωσα τα χέρια μου και συνέχιζα , δεν είχα καταλάβει οτι είχα ματώσει, μέχρι που μου φώναξε ο φίλος π ήταν μαζί και ξεμπλόκαρα. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήμουν σε φάρμακο και έπαιζε τέτοια φάση 

μικρότερος είχα πολλές εκρήξεις (για σοβαρούς λόγους πάντα) στην εφηβεία ποιο πολύ  , τώρα το κοντρολάρω όσο μεγαλώνω και καλύτερα , σχεδόν είμαι σίγουρος οτι δεν θα ξαναπαίξει , όχι αν δεν γίνει κάτι ακραίο

Περνας περιοδους υπερβολικης ενεργειας και περιοδους που σερνεσε?

όχι , απλά όταν δεν τρώω αλάτι έχω ζαλάδες και δε μπορώ να κάνω σωστή προπόνηση (το καλοκαίρι)

πως το εννοείς? για μια χ περίοδο να πετάω και μετά για μια χ περίοδο να σέρνομαι ? τέτοιες αλλαγές δεν έχω αλλα στη δίαιτα πέφτω αρκετά σε δύναμη , ιδικά όταν αρχίζω κ βλέπω αποτέλεσμα 

όχι , απλά όταν δεν τρώω αλάτι έχω ζαλάδες και δε μπορώ να κάνω σωστή προπόνηση (το καλοκαίρι)

πως το εννοείς? για μια χ περίοδο να πετάω και μετά για μια χ περίοδο να σέρνομαι ? τέτοιες αλλαγές δεν έχω αλλα στη δίαιτα πέφτω αρκετά σε δύναμη , ιδικά όταν αρχίζω κ βλέπω αποτέλεσμα 

Οχι καμια σχεση ξεχνα οτι το ειπα απλα το συνδιασα με το αλλο που μου χες στειλει σε πμ και εκανα τον συνειρμο αλλα δεν αυτο που σου λεω ειναι ακραιο πραγμα.

• Like 1

Οχι καμια σχεση ξεχνα οτι το ειπα απλα το συνδιασα με το αλλο που μου χες στειλει σε πμ και εκανα τον συνειρμο αλλα δεν αυτο που σου λεω ειναι ακραιο πραγμα.

το googlαρα καλού κακού  :lol: 

μπα δε νομίζω να παίζει τέτοια φάση , τα περισσότερα δεν τα έχω 

εντομεταξύ άσχετο αλλα το πρόβλημα τόσο καιρό ήταν οτι κοιμόμουν μόνο 4-5 ώρες τη μέρα + δεν έτρωγα αλάτι 

τώρα με καλό ύπνο + ηλεκτρολύτες στην προπόνηση και είμαι μπόμπα  B) 

Απλά την πατάω γιατι δεν μ αρέσει το αλάτι στο φαγητό και το ξέχναγα , το χειμώνα δεν έχω θέμα αλλα το καλοκαίρι έχω χωρίς καθόλου αλάτι,  τώρα που βάζω στο νερό που πίνω στην προπόνηση δεν έχω θέμα 

Ποσό θα πάρει στην όμορφη σοκολατένια κορμαρα μου να συνηθίσει; Σήμερα ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνησω τα χέρια μου.

Τι προπόνηση κάνεις; Για να γλιτώσεις το πιάσιμο μπορείς να γυμνάζεις την κάθε μυική ομάδα 2 φορές τη βδομάδα.

Εγω το παρατηρησα αυτο πανω μου.Βασικα ουτε υπερβολικης ενεργειας μπορεις να το πεις ουτε οτι σερνομαι.Απλα καποια διαστηματα βαριεμαι ακομα και να παω στην τουαλετα (δε ξερω αν ειναι λογω ενεργειας, δε νομιζω) και αλλες φορες που ειμαι στην τσιτα και νιωθω οτι μπορω να κανω τα παντα.

Ας μη μιλησω για νευρα κλπ.Νευριαζω σχετικα δυσκολα αλλα οταν νευριασω θολωνω και δε βλεπω ποιον εχω απεναντι μου.Μια φορα π.χ στο τσακ κρατηθηκα απο το να πιαστω στα χερια με τον πατερα μου μεσα στο σπιτι και δε με ενοιαξε και καθολου..

Τι προπόνηση κάνεις; Για να γλιτώσεις το πιάσιμο μπορείς να γυμνάζεις την κάθε μυική ομάδα 2 φορές τη βδομάδα.

"Βαρακια" δηλαδή μια λεκάνη με νερό. 3 σετ των 10. Αύριο θα πάρω βαράκι, προτίμηση για βάρος; Είμαι 83κιλα ή 87.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...