bosei Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 3 days split κανεις να μου δωσει.Υπερτροφια και μονο θελω. Ε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Συνονόματε, περίεργη αυτή η παραλλαγή της σανίδας. Ένιωσα αμέσως τράβηγμα στη μέση. Έκανα κάτι λάθος ή απλά επειδή είναι δύσκολη προβλέπεται; Δε βλέπω να την κάνω πάντως, με την μέση δεν παίζω. Άσε την αφού σε ενόχλησε. Λογικά η οπίσθια κλίση της λεκάνης σε ζόρισε ή μπορεί και να μην την πέτυχες καλά (κάνε μερικές προσπάθειες όρθιος να δεις ξεκάθαρα την κλίση της λεκάνης πως πρέπει να είναι). Μπορείς, αν όντως σε ενοχλεί η κλίση της λεκάνης, να βγάλεις αυτό το component και να μείνεις απλά με το αυξημένο lever. 1
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μανο το ψαχνω πολυ και εχω καταληξει στο οτι ειναι καλυτερα να μη το αρχισω απο τοσο νεαρη ηλικια. Αν με ξαναπιασει ομως και φετος οπως τον περασμενο απριλη που 2 μηνες δε μπορουσα να κουνηθω, θα τις κανω σιγουρα.
Vapir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 15χρονο σε roids , καλά πως κυκλοφορεί ο Bostin loyd ακόμα ελεύθερος, απορία το έχω https://www.youtube.com/watch?v=U1aCtxqf1aQ γονείς δεν έχει ? τι στο μπεο ? 2
manzah80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι κατι συγκλονιστικο στην αμερικη απο 15 χρονων στα αθληματα τρυπιουνται λογο ανταγωνισμου στα κολεγια. https://www.youtube.com/watch?v=F4xTpcJMlnQ ωραιους θωρακικους εχει η κοπελα
Vapir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι κατι συγκλονιστικο στην αμερικη απο 15 χρονων στα αθληματα τρυπιουνται λογο ανταγωνισμου στα κολεγια. γιατί εδώ τι κάνουν? το συγκλονιστικό είναι οτι δεν τους έχουν μαζέψει ακόμα , το έχει κάνει φέιγ βολάν
manzah80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μην τρελενεσε ρε σιγα επιλογες ειναι αυτες
Vapir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μην τρελενεσε ρε σιγα επιλογες ειναι αυτες σαν επιλογή θα το δεχθώ απο κάποιον ενήλικο κ μάλιστα θα υπερασπιστώ και την επιλογή του (όπως έχω πει μελλοντικά ίσως να μπω κ εγώ σε φάρμακο , δεν ξέρω πως θα μου τη βαρέσει) αλλα όχι το 15χρονο .. είπαμε .. τι επιλογή να κάνει και τι μυαλό να κουβαλάει ? .. εκείνοι οι γονείς του που είναι ? Όσο για τον loyd δεν έχω κάτι μαζί του, αλλα όχι και να χώνει σε φάρμακο πιτσιρίκια. Όσο για τον πιτσιρικά έχει πολλούς followers και σίγουρα θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για κάποιους , εκεί κολλάω Και πιστεύω πως με τη δουλειά που φαίνεται οτι ρίχνει αν περίμενε 6-7 χρόνια να μπει θα ήταν κομπλέ (με τα ρίσκα του βέβαια), τώρα μαλακίστηκε και δεν πρόλαβε ούτε να αναπτυχθεί... 2
manzah80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ανθρωποι που παιρνουν φαρμακο και σου βαζω και εμενα μεσα ειναι πολυ εγωιστες και δεν σεβονται τον οργανισμο τους και τους ανθρωπους που τους αγαπανε εκεινος ας πουμε δεν σεβετε τους γονεις του..Απλα για μενα θα εμπαινε ετσι και αλλοιως ο πιτσιρικας οποτε δεν ειναι κατι που με σοκαρει και ο αρνολντ απο τα 17 ποσα ηταν τρυπιοταν ο λεμπρον απο τα 15.Ο λη πριστ απο τα 15 επισης.Απο εκει και περα ειναι θεμα κρασης η θα τον ακουσεις σε 7-8 χρονια να εχει φυγει απο ανακοπη η θα αντεξει παραπανω αλλα ναι γενικα ειναι πολυ λαθος να παρεις φαρμακο την ωρα που αναπτυσετε ο οργανισμος σου.Τον τζεφ σιντ φοβαμαι οτι θα καψει φλατζα. 2
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τον τζεφ σιντ φοβαμαι οτι θα καψει φλατζα. αυτο το παλικαρι το βλεπω κι εγω και φοβαμαι οτι θα παει σα τον αλλον που συγχωρεθηκε τοσο νωρις.. (δε θυμαμαι τωρα ονομα)
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εντωμεταξύ νομίζω πως δεν χρειάζεται να αναφέρω οτι ο πιτσιρικάς πιστεύει πως τα ξέρει ολα , οτι είναι προφέσορας, επιστήμονας, μαστερας κτλ κτλ και οτι μπορεί να σου κανει μαθήματα για προπόνηση, διατροφή απο τωρα απο τα 15 του ! πρώτα το μυαλό καίγεται σε αυτήν την ηλικία και μετα ολα τα αλλα ! Μανο εσύ μπήκες ώριμος και συνειδητά , καμια σχέση με αυτά που όπως σωστά είπες έχουν μηδέν αυτοσεβασμό ! αν ηταν γιος μου θα τον σκότωνα στο ξύλο όσο θα ήταν ανήλικος ! από τα 18+ και μετά να κόψει τον λαιμό του να κάνει ότι θέλει .. 1
manzah80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ολοι στα 15 νομιζαμε οτι ξερουμε τα παντα ειναι ψυχολογικη ασπιδα που σηκωνει το μυαλο του εφηβου για να αντιμετωπισει την πραγματικοτητα. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Η ηλικία στο συγκεκριμένο πράγμα είναι τεράστια υπόθεση. Ανεξαρτήτως ηλικίας προσωπικά θεωρώ χαζό κι υπερβολή αλλά ο 15χρονος θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα στο μέλλον σχεδόν σίγουρα.
Vapir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εντωμεταξύ νομίζω πως δεν χρειάζεται να αναφέρω οτι ο πιτσιρικάς πιστεύει πως τα ξέρει ολα , οτι είναι προφέσορας, επιστήμονας, μαστερας κτλ κτλ και οτι μπορεί να σου κανει μαθήματα για προπόνηση, διατροφή απο τωρα απο τα 15 του ! πρώτα το μυαλό καίγεται σε αυτήν την ηλικία και μετα ολα τα αλλα ! roid mentality, δεν μπορεί να το ελέγξει , πάω στοίχημα οτι τριγυρνάει πουλώντας τσαμπουκά σε όποιον βρει ο πιτσιρικάς, στα 15 δεν υπάρχει ωριμότητα. Δεν είναι μόνο θέμα σωματικής αλλα και ψυχικής ανάπτυξης , ιδικά το τρεν που λέει και ο manzah έχει βγάλει σε γνωστό μου σχιζοφρένια, την δεύτερη φορά που μπήκε ήταν ακόμα χειρότερα κ το σταμάτησε , ευτυχώς ήταν ace και καθάρισε γρήγορα πριν σκοτώσει κανέναν. Και μιλάμε για άτομο έμπειρο με σώμα καλύτερο απο αρκετούς γνωστούς του εξωτερικού που μοιράζουν συμβουλές και φτιάχνουν μόδες στο fb, ήξερε τι έκανε , αλλα το συγκεκριμένο δεν το έλεγχε με τίποτα.
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ. Σήμερα δεν έχει βαρακια. Πονανε τα χέρια και τα βυζια μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις