Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα νέα παπα! Πήγαινα για αντιντας αλλά στο κατάστημα που πήγα τα είχαν ξεπούλημα 30€ και τα τσιμπησα!!! Αρκετά οκ για τα λεφτά τους!!! Βέβαια με αυτό το χρώμα θα κάνω μπαμ από χιλιόμετρα

:-P

post-175970-0-90572400-1441731148_thumb.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τα νέα παπα! Πήγαινα για αντιντας αλλά στο κατάστημα που πήγα τα είχαν ξεπούλημα 30€ και τα τσιμπησα!!! Αρκετά οκ για τα λεφτά τους!!! Βέβαια με    αυτό το χρώμα αυτήν την τρίχα    θα κάνω μπαμ από χιλιόμετρα

:-P

:-)

• Like 4
Δημοσ.

Μια φίλη με είπε αρκούδα, άλλη νεατερνταλ, γιογκι μπεαρ και διάφορα άλλα :-P δεν φοράω σορτσακια στο τζιμ. Εμείς οι καραβαναδες αφήνουμε τρίχα για αντριλα και έτσι :-P

• Like 2
Δημοσ.

Χα χα αν θες μην σηκωνεσαι.

Σωκρατη εγω θα το κανα ως εξης πχ στο croosfit αν παιζεις συνθετες ασκησεις την αλλη μερα στο τζιμ θα full body

Αλλα νομιζω εκει κανετε πιο πολυ σκουοτ, βασικα ασκήσεις κυριως με μπαρα οπως power clean deathlift

Δημοσ.

Α καλά,είμαι και πολύ κεφτες. 4 σετ των 10 βαρακια, βασικά κουβά με νερό. Και σήμερα δεν μπορώ να ανοιξω τα χέρια μου....

• Like 1
Δημοσ.

Σε πολλές περιπτώσεις ναι. Λένε ότι είναι οι καλύτεροι πελάτες των φυσικοθεραπευτών.

In other news bosei, το επόμενο level αυτής της άσκησης κοιλιακών είναι να κρεμάσεις τα πόδια σου σε ιμάντες και να κάνεις οριζόντια κίνηση προς τα πίσω, με επαναφορά. Αγκώνες σταθεροί. Προσοχή ο κορμός σου να μην είναι 180 μοίρες οριζόντιος, κράτα μια γωνία πχ 170+ μοίρες αν ζορίζεσαι στην αρχή, για να μη τραυματίσεις τη μέση σου.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι τελικα εξαρταται απο τον καθενα...

Ενας γνωστος μου ειχε θεμα με τα νυχια του ποδιου σπαγανε πολυ (ή ενα αλλο θεματακι δε θυμαμαι καλα)κ απ οταν αρχισε κολλαγονο αυτο σταματησε.

Τωρα οι αποψεις διιστανται.

Εγω παντως ενεσιμο υαλουρονικο στα γονατα δε βαρεσα και δε βλεπω να βαραω και συντομα.

Οσο για το κολλαγονο... Το collagen msm plus ειναι το μονο απ οσα εχω δοκιμασει (για γκυκοζαμινη) που δε μου δημιουργει προβλημα οποτε αυριο θα το ξαναγορασω.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που είπατε crossfit θυμήθηκα αυτό:

http://i.imgur.com/SuNDcFC.gifv

Νευρικό με έπιασε. Να 'σαι καλά ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα πρωινιάτικα :)

Παπί, εγώ όταν ξεκίνησα σκουοτ με το ζόρι έκανα χωρίς καν να βάλω βάρος στην πλάτη. 2 χρόνια μετά σηκώνω το βάρος μου. Το ζήτημα είναι να α) να ξεκινήσεις και β) να μην τα παρατήσεις. 

Συνονόματε, περίεργη αυτή η παραλλαγή της σανίδας. Ένιωσα αμέσως τράβηγμα στη μέση. Έκανα κάτι λάθος ή απλά επειδή είναι δύσκολη προβλέπεται; Δε βλέπω να την κάνω πάντως, με την μέση δεν παίζω.

Δημοσ.

Μιας και έχετε ψαχτεί αρκετά, όλες αυτές οι ιστορίες με τα πόσιμα κολλαγόνα και το υαλουρονικό οξύ βοηθάνε καθόλου;

Οτι δεν ειναι ενεσιμο χανει μεγαλο ποσοστο της βιοδιαθεσιμοτητας του.Αυτο εξαρταται και απο την ουσια που φιλτραρει το συκωτι και την συνθεση της ουσιας.Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ξερω οτι το κολαγονο ποσιμο η σε χαπια χανει τοσο οταν περασει απο το συκωτι που η τιμη που το πουλανε ειναι ελεινη.Κοινως αποροφας πολυ λιγο αρα κανει δουλεια αλλα οχι αναλογη της τιμης του και της ποσοτητας που καταναλωνεις.

Εγω παντως ενεσιμο υαλουρονικο στα γονατα δε βαρεσα και δε βλεπω να βαραω και συντομα.

Να το κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πολλές περιπτώσεις ναι. Λένε ότι είναι οι καλύτεροι πελάτες των φυσικοθεραπευτών.

Έχουν μια τάση εκθετικής επισκεψιμότητας οι crossfitades.

Αλλά γενικά είναι τα παράσημα και του bodybuilding!!!(δυστυχώς  :cry:  :fear: )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...