chrisxkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι σχετικα λιγα κιλα και ειχα αποφασισει να βελτιωσω την διατροφη μου με σκοπο να φυγει η μικρη μπακα και να βαλω καποια "καλα" κιλα Οντως η διατροφη μου βελτιωθηκε πολυ (κοψιμο τηγανητα,λιπαρα,φαστ φουντ) αυξηση σε φρουτα,λαχανικα,μαυρα ψωμια κτλ Τρεξιμο 3-4 φορες την εβδομαδα 3-4,5 χλμ την φορα και λιγο απο υπολοιπες ασκησεις μερικους κοιλιακους,μερικες καμψεις,ελξεις,κανα βαρακι. Κιλα δεν πηρα γιατι δεν μου βγαινει και δεν μπορω να καταναλωνω το τοσο πολυ φαη που λενε οτι πρεπει να τρως ανα 3 ωρες και λογο μη ορεξης και λογο εξωτερικης εργασιας Και ειπα να δοκιμασω να παρω πρωτεινη μπας και βαλω κανα κιλο. Ερωτηση με αυτην την ασκηση θα παρω ομοιομορφα βαρος η παλι στην κοιλια θα παει? Και τις μερες που δεν κανω για την ωρα δεν παιρνω καθολου,να παιρνω ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παρείγγηλα αυτό το sportwatch. Θα πω εντυπώσεις μετά από λίγη χρήση. Αρχίζει προετοιμασία για ημιμαραθώνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα τα σωμα θελει σχεδον τις ιδιες θερμιδες καθε μερα. Η πρωτεινη δεν θα σου αναπληρωσει το φαγητο. Αν δεν μπορεις να τρως ανα τρεις ωρες πχ λογο δουλειας, τρωγε ανα πιο μεγαλα διαστηματα αλλα πιο μεγαλες μεριδες. Ξεκινα σιγα σιγα βαρη, θα καταφερεις αυτο που θες πιο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και ο μάθουν. Εμένα ο φοριαμος μου ήταν περίπτερο :-P Η μεγαλύτερη εμπλοκή που έφαγα ήταν 4μέρες σε άσκηση που δεν έβγαινε κανείς από το στρατόπεδο αυτό δεν λέγεται εμπλοκή όμως... προβάλεις όσους είχαν αληθινές εμπλοκές. την "εμπλοκή" τις πρώτες 15 μέρες εκπαίδευσης γιατί δεν την μετράς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και ειπα να δοκιμασω να παρω πρωτεινη μπας και βαλω κανα κιλο. Ξέχνα το αυτό. 100 θερμίδες που έχει ένα scoopπρωτεΐνης δεν είναι τίποτα....εκτός κι αν είσαι περιστέρι. Κοίτα την μεγαλύτερη εικόνα γιατί η συνολική σου διατροφή είναι αυτή που θα σε κάνει να βάλεις κανά κιλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει καποιο καλο γυμναστηριο κοντα στην πλατεια βικτωριας; θα προτιμουσα σχετικα μεγαλο (σε μεγεθος, οχι σε φιρμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ψιλοok ήταν σήμερα η προπόνηση πλάτης , θέλω να δω πως θα πάει τώρα , θα αρχίσω να κάνω κοιλιακούς γιατι κάνω 2 φορές την εβδομάδα απο 40 , γενικά δεν τους ζόριζα αλλα δεν έχουν κάποιο θέμα απότι φαίνεται , θα κάνω άρσεις ποδιών ξάπλα σε πάγκο (κρατιέσαι πίσω με τα χέρια και σηκώνεις τα πόδια που κρέμονται μέχρι να έρθουν σε κατακόρυφη θέση)το γαμήδι το στήθος κ η κοιλιά θέλω να καθαρίσουν , ίσως πετάξω καμια αερόβια σε κανα 1-2 εβδομάδες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρον review της βιβλιογραφίας (http://journal.frontiersin.org/article/10.3389/fphys.2015.00245/abstract) προτείνει ότι σε νεαρό πληθυσμό το όριο για αναβολισμό πιάνεται σε δόσεις πρωτεΐνης 0,4 gr./Kg/meal. Α και μιάς και λέτε για κοιλιακούς. Πιό challenging άσκηση για κοιλικούς δεν έχω κάνει. Σαν το ψάρι έτρεμα Και nerd mode ON. Η έρευνα ( Site: Εδώ ) που δείχνει ότι από άποψη muscle activation είναι πολύ καλύτερη από τα κλασικά planks 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 1. Θα ναι ενα ευχαριστω διάλλειμα ο στρατος, μην σε ανησυχει. Ειτε θα πας σε μοναδα που κατι θα μπορεις να κανεις ή θα σαι καπου που θα πρεπει να βρεις κατι να κανεις για σενα. Εγω ειχα ενα τυπα μεσα στην μοναδα εκανε βαρη με οτι εβρισκε, σκουοτ εβαζε ενα απο εμας στους ωμους του και εδινε πονο. 2. Γιαννη μονο αυτα τρως; 1. Ευχάριστο; Φακ, άλλαξαν πολλά από τότε που πήγα εγώ. 2. Το παιδί να αδυνατίσει θέλει και του έγραψα μια διατροφή που ελαχιστοποιεί την πείνα κρατώντας παράλληλα χαμηλό θερμιδικό ισοζύγιο. Εγώ έχω μπει σε όγκο, τρώω ΠΟΛΥ και τουλάχιστον 2 φορές το βάρος μου σε πρωτείνη (όταν έχω προπόνηση φτάνω και το 3χ). Παρεπιπτόντως, χρειάζεται εξίσου πολύ πρωτείνη και τις οφ μέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ολες τις μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για να μην σου πω και περισσότερο! Στην ξεκούραση ο μυς μεγαλώνει.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για τον στρατο μονο για μενα μπορωω να μιλησω. Περασα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 1. Ευχάριστο; Φακ, άλλαξαν πολλά από τότε που πήγα εγώ. 2. Το παιδί να αδυνατίσει θέλει και του έγραψα μια διατροφή που ελαχιστοποιεί την πείνα κρατώντας παράλληλα χαμηλό θερμιδικό ισοζύγιο. Εγώ έχω μπει σε όγκο, τρώω ΠΟΛΥ και τουλάχιστον 2 φορές το βάρος μου σε πρωτείνη (όταν έχω προπόνηση φτάνω και το 3χ). Παρεπιπτόντως, χρειάζεται εξίσου πολύ πρωτείνη και τις οφ μέρες; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφέρον review της βιβλιογραφίας (http://journal.frontiersin.org/article/10.3389/fphys.2015.00245/abstract) προτείνει ότι σε νεαρό πληθυσμό το όριο για αναβολισμό πιάνεται σε δόσεις πρωτεΐνης 0,4 gr./Kg/meal. Α και μιάς και λέτε για κοιλιακούς. Πιό challenging άσκηση για κοιλικούς δεν έχω κάνει. Σαν το ψάρι έτρεμα https://youtu.be/CS9X0-GUJS4 Και nerd mode ON. Η έρευνα ( Site: http://www.researchgate.net/publication/267044597_An_electromyographic_comparison_of_a_modified_version_of_the_plank_with_a_long_lever_and_posterior_tilt_versus_the_traditional_plank_exercise">Εδώ ) που δείχνει ότι από άποψη muscle activation είναι πολύ καλύτερη από τα κλασικά planks Όντως πολύ αποτελεσματική άσκηση. Όταν φθάσεις στο επίπεδο να βαστάς 1 λεπτό ,την εμπλουτίζεις με το να να κρατάς εναλλάξ το κάθε πόδι συκωμένο από το έδαφος για 30 δεύτερα για αρχή.Η δεύτερη καλύτερη άσκηση κοιλιακών για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 3 days split κανεις να μου δωσει.Υπερτροφια και μονο θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις