Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Απλα ηθελα να προκαλεσω ενα "σοκ" στον οργανισμο και να μπει σε διαδικασια απωλειας βαρους. Προφανως το παρακανω, θα προσθεσω κανονικο πρωινο με δημητριακα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μην παιζεις με αυτα πρεπει να μειωνεις σταδιακα την ενεργεια που παρεχεις στο σωμα σου γιατι το σοκ που λες μονο καλο δεν ειναι δεν σοκαρουμε το σωμα το βαζουμε σταδιακα σε μια νεα κατασταση.Ασε το τρεξιμο και πιασε τα βαρη σωμα με τα βαρη θα φτιαξεις οχι το τρεξιμο

Οκ καταλαβαινω. Το παρακανω. Μετα την αθληση θα προσθεσω πρωινο το πρωι και ενα ελαφρυ τοστακι  το απογευμα. Παροτι δεν ειμαι μικρος ποτε δεν ασχοληθηκα σοβαρα με την γυμναστικη και τωρα μπηκα στο τρυπακι και ψαχνω αριστερα δεξια πληροφοριες, οποτε ειμαι ανοικτος.

Τη ζημιά δεν την κάνει το φαι, την κάνουν τα σνακ που συνήθως είναι κάτι αηδίες με ζάχαρη ή/και βούτυρο. Αυτών τη θέση πρέπει να πάρουν τα φρούτα, ότι της κανονικής τροφής. Δηλαδή:

1. Πρωινό: Τοστ

2. Δεκατιανό: 1 ή 2 φρούτα

3. Μεσημεριανό: Νορμάλ πράματα + σαλάτα 

4. Απογευματινό: 1 ή 2 φρούτα

5. Βραδυνό: Ελαφρύ, π.χ. 1 γιαούρτι

Με αυτό το μοτίβο δεν θα πεινάς, θα χάσεις όλα τα περιτά κιλά και θα σοκάρεις ευχάριστα τον οργανισμό σου δίνοντας του άφθονα θρεπτικά συστατικά.

Αν όμως θέλεις επιπλέον να σφίξεις πρέπει να κάνεις βάρη.

Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια...

Βαρη σιγουρα θα κανω αργοτερα πρωτα θελω να χασω τα περισσοτερα περιττα κιλα και να παρω ψυχολογικα τα πανω μου ταυτοχρονα...

Αν και δεν με αφορά για το άμεσο μέλλον, μιας κι αναφέρθηκε και πιο πίσω, όσοι πήγαν στρατό κι ασχολούνταν με διατροφή/βάρη πως την πάλεψαν; Απο τις όποιες αναζητήσεις έκανα στο net διαβάζω πως ή θα πάρεις 10 κιλά ή θα μείνεις μισός..  :confused:   :-D

Θα ναι ενα ευχαριστω διάλλειμα ο στρατος, μην σε ανησυχει.

Ειτε θα πας σε μοναδα που κατι θα μπορεις να κανεις ή θα σαι καπου που θα πρεπει να βρεις κατι να κανεις για σενα.

Εγω ειχα ενα τυπα μεσα στην μοναδα εκανε βαρη με οτι εβρισκε, σκουοτ εβαζε ενα απο εμας στους ωμους του και εδινε πονο.

Τη ζημιά δεν την κάνει το φαι, την κάνουν τα σνακ που συνήθως είναι κάτι αηδίες με ζάχαρη ή/και βούτυρο. Αυτών τη θέση πρέπει να πάρουν τα φρούτα, ότι της κανονικής τροφής. Δηλαδή:

Με αυτό το μοτίβο δεν θα πεινάς, θα χάσεις όλα τα περιτά κιλά και θα σοκάρεις ευχάριστα τον οργανισμό σου δίνοντας του άφθονα θρεπτικά συστατικά.

Γιαννη μονο αυτα τρως;

Δε με λέτε, τις προάλλες είχατε ποστάρει ένα βίντεο με ένα τυπά που είχε φέτες κοιλιακούς αλλά υποστήριζε πώς δεν έκανε ποτέ κοιλιακούς άμεσα, μόνο ό,τι γυμναζόταν έμμεσα από πολυαρθρικές ασκήσεις όπως σκουοτ, κτλ. Ισχύει αυτό; Όχι τπτ αλλά βαριέμαι ανελέητα τους κοιλιακούς παρόλο που δοκίμασα άπειρους τρόπους να τους γυμνάσω. 

Όπως είπε και ο Άλεξ, γίνεται. Το θέμα είναι να αξιολογήσεις αν όντως μπορεί να συμβεί σε εσένα αυτό. Γι αυτό θα πρέπει να είσαι σε ένα λίπος που φαίνονται οι κοιλιακοί και παρουσιάζουν κανένα lag.

• Moderators

Εγώ ήμουν τυχερός και είχα σχεδόν κάθε μέρα έξοδο οπότε πήγαινα σε γυμναστήριο έξω. Τώρα το Αν θα. Βάλεις κιλα εξαρτάται καθαρά από το πόσο θα τρως και τι

Σίγουρα θέλει αυτοσχεδιασμό.. Resistance bands και bodyweight κάτι κάνεις αλλά και πάλι μένεις πίσω αν έχεις μάθει σε εξοπλισμό γυμναστηρίου.

Καλά αν μου δίνεται η ευκαιρία στις εξόδους για gym κι είναι και το gym κοντά δεν το συζητάω. Το θέμα είναι να έχεις 3-4 εξόδους την βδομάδα όμως για να είσαι κομπλέ αν το πάς έτσι.

Σε κάτι αναζητήσεις που έκανα δεν επιτρέπουν συμπληρώματα (πρωτεινηκλπ).. Ότι να'ναι.. 

• Moderators

Αν και ο μάθουν. Εμένα ο φοριαμος μου ήταν περίπτερο :-P

Η μεγαλύτερη εμπλοκή που έφαγα ήταν 4μέρες σε άσκηση που δεν έβγαινε κανείς από το στρατόπεδο

Εμενα αυτος που σου λεω ειχες πρωτεινη μεσα σε ντουλαπι. Αλλα ηταν στο 3+ μηνες συν..

Μην σε αποσχολει θα περασουν οι μηνες

Τωρα αν εχεις εξοδο νομιζω δεν τρεχεις για προπονησεις

Αν θες καλο πρωινο σου προτεινω δυο κουταλιες τις σουπας ψιχα ηλιοσπορου μεσα σε γαλα τα δημητριακα δεν λενε τιποτα σαν τροφη.

To πασατέμπο δηλαδή;

Δεν ξέρω για το παιδί, εγώ με αυτή τη διατροφή και γυμναστική καθόλου να μην έκανα, θα πέθαινα από την πείνα το βράδυ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...