Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Λοιπον ,ψαχνω προγραμμα 3 ημερων.

Θελω δευτερα crossfit-τριτη gym-τετ cross-gym cross- gym

Δεν θελω κατι να εχει 15 ασκησεις.Πχ πλατη θελω 4 αλλα καλες και με drop.Δεν ψαχνω προγραμματα δυναμης ,αλλα υπερτροφιας ,δυναμη κανω στο crossfit.Οποιος εχει κανα καλο,ας μου πει/.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι είναι αυτά με το yava βαρέθηκα να τα διαβάζω σε όλο το Internet. Συνδρομή για 1 έτος με μερικά ψωροευρώ, θα πηγαίνει ο άλλος να κάνει γυμναστική και θα είναι στριμωγμένος μέσα με τον κόσμο σαν να βρίσκεται σε παραλία της copa cabana. Περαστικά τους....

Λοιπον ,ψαχνω προγραμμα 3 ημερων.

Θελω δευτερα crossfit-τριτη gym-τετ cross-gym cross- gym

Δεν θελω κατι να εχει 15 ασκησεις.Πχ πλατη θελω 4 αλλα καλες και με drop.Δεν ψαχνω προγραμματα δυναμης ,αλλα υπερτροφιας ,δυναμη κανω στο crossfit.Οποιος εχει κανα καλο,ας μου πει/.

Θα αντεξεις;

Δρόσισε ο καιρός, επέστρεψα στην αποθηκη που έχω όλα τα όργανα κι έβγαλα πλήρες πρόγραμμα σήμερα. Όμορφα πράγματα, τώρα πονάω και που γράφω στο πληκτρολόγιο. 

Δε με λέτε, τις προάλλες είχατε ποστάρει ένα βίντεο με ένα τυπά που είχε φέτες κοιλιακούς αλλά υποστήριζε πώς δεν έκανε ποτέ κοιλιακούς άμεσα, μόνο ό,τι γυμναζόταν έμμεσα από πολυαρθρικές ασκήσεις όπως σκουοτ, κτλ. Ισχύει αυτό; Όχι τπτ αλλά βαριέμαι ανελέητα τους κοιλιακούς παρόλο που δοκίμασα άπειρους τρόπους να τους γυμνάσω. 

1.Ναι γίνεται

2. ΟΛΟΙ βαριούνται τους κοιλιακούς, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην κάνεις.

Αν βαριέσαι πάρα πολύ τους κοιλιακούς κάντους είτε για ζέσταμα (κάτι πρέπει να κάνεις anwyay) ή κάνε μόνο 1-2 σετ. 

Το 1 σετ με το κανένα σετ είναι τεράστια διαφορά. 

note: δεν πιστεύω να κάνεις crunches κτλ χωρίς βάρος και να μου κάνεις 400 επαναλήψεις.. Βάλε ένα 30κιλο στο στήθος να βγάλεις 12 να δούμε μετά αν βαριέσαι

• Like 3

Δουλευω απο abs, sit ups και abcoaster μονο με επιπροσθετο βαρος. Ειδα πολυ καλο αποτελεσμα.

Κανω κ λιγα reps με leg raises τεντωμενα ποδια.

Επιπροσθετο βαρος οπωσδηποτε παιδες

• Like 1

Να κανω και μια ερωτηση εγω ο ασχετος και οποιος εχει την καλοσυνη ας απαντησει. Εχω παραπανω κιλα(καμια 15αρια) και ξεκινησα τα παρακατω.

Διατροφη

1 φρουτο το πρωι

Στηθος κοτοπουλο με λαχανικα το μεσημερι

1 φρουτο το απογευμα

Τονο με μαρουλι και χορτα το βραδυ

Απο αθληση ξεκινησα 45 λεπτα τρεξιμο(οσο αντεχω)/περπατημα το πρωι και 10/15 χλμ ποδηλατο το απογευμα.

Θα κανω δουλεια ή να παω να γραφτω σε κανενα γυμναστηριο κατευθειαν; (μιας και σκεφτομουν να χασω μερικα κιλα πρωτα και μετα να γραφτω οταν αρχισουν τα κρυα)

Ευχαριστω

χαχαχαχαα τι ειναι αυτα που βγαζουν ρε.Βλεπω κατι φωτο στο νετ κατι παιδακια και λενε beastmode on gym time.Σιγα κτηνος μην σκισεις κανα καλσον

Οχι μαν δεν ειναι διατροφη αυτο το πραγμα τι ενα φρουτο θα πεσεις κατω θα πεθανεις  δεν θα αντεξεις με τοσο λιγο φαι για πολυ

• Like 1

Οχι μαν δεν ειναι διατροφη αυτο το πραγμα τι ενα φρουτο θα πεσεις κατω θα πεθανεις  δεν θα αντεξεις με τοσο λιγο φαι για πολυ

Αυτο ακριβως .Δεν ειναι διατροφη αυτο που  κανεις ειναι ασιτια και τρεχεις κιολας ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...