Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο εγω δεν παιρνω ?!

Θα πρεπει να αλλάξεις διατροφή και τροπο ζωής. Πχ τρώω 400 γραμμάρια μπιφτέκι την ημερα και εχω απίστευτο κορεσμό χωρις να μου χαλάσει το στομάχι. Επίσης ανεβαίνω και σε κιλα ετςι και ξεκουράζομαι σωςτα...

gym05.jpg

gym06.jpg

μετρηστε κεφαλια και υπολογίστε ποσα χιλιαρικα εβγαλε ο άνθρωπος σε μια νύχτα !

στην υγεια σας κοροιδαρες

http://www.gazzetta.gr/plus/article/797928/apisteytes-oyres-gia-mia-syndromi-se-gymnastirio-pics

No free dumbbell and barbell ever...

#ελληνικα

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εσυ ησουν που θα μπεις εξ' αναβολης και θα κανεις 3 μηνες η σε μπερδευω με καποιον αλλον? @bosei

Αν παντως κανεις κανονικη θητεια σκεψου το για Κυπρο.Εμεις και γυμναστικη καθε μερα καναμε και γυμναστηριο ειχε ανοιχτο πρωι-απογευμα (2ο ταγμα) ασχετα που εγω κωλυωθηκα στα ιατρεια και πηρα 10 κιλα.

Δημοσ.

Εσυ ησουν που θα μπεις εξ' αναβολης και θα κανεις 3 μηνες η σε μπερδευω με καποιον αλλον? @bosei

Αν παντως κανεις κανονικη θητεια σκεψου το για Κυπρο.Εμεις και γυμναστικη καθε μερα καναμε και γυμναστηριο ειχε ανοιχτο πρωι-απογευμα (2ο ταγμα) ασχετα που εγω κωλυωθηκα στα ιατρεια και πηρα 10 κιλα.

Όχι...9μηνο κανονικά.

Ε καλά, δεν παίζει να πάω Κύπρο για να κάνω γυμναστική. Του πούστη...κάπου θα έχει και εδώ

air condition?τι ειναι αυτο δεν εχουμε τετοια πραγματα εκει δυο ανεμιστηρες εχουμε στην οροφη

Προτιμώ αυτούς τους ανεμιστήρες θηρία που είναι σαν ελικόπτερα παρά aircondition. 

Δημοσ.

αλεξ τι σειρά ήσουν ψαρακλα ? αν σου πω την δικιά μου θα βαρέσεις προσοχη :)

ε καλά εγώ μπήκα 90 χρονών μέσα ρε.. Οτιδήποτε κάτω από λοχαγός ήταν μικρότερος από εμένα :D

303 σειρά λολ

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχουμε προβλημα και με 45 κανω προπονηση αρκει να χω συνεχεια νερο διπλα μου.Πηγε να γραφτει ενας φιλος μου χτες 2 το πρωι στο γιαβα και ηταν 1000 ατομα ουρα ε εκανε μια πουστια και πηγε κατευθειαν και εφυγε χαχαχαχα ελληναρας

• Like 2
Δημοσ.

Όχι...9μηνο κανονικά.

Ε καλά, δεν παίζει να πάω Κύπρο για να κάνω γυμναστική. Του πούστη...κάπου θα έχει και εδώ

Προτιμώ αυτούς τους ανεμιστήρες θηρία που είναι σαν ελικόπτερα παρά aircondition. 

Στην Κυπρο παντως ειναι πολυ καλα απο αποψη στρατου.Στην ελλαδα δε νομιζω :P

Δημοσ.

Και πάλι, πες αν κάτσω εδώ τουλάχιστον θα μπορέσω να κάνω και 2-3 μήνες κοντά στην περιοχή μου.

Δημοσ.

Και πάλι, πες αν κάτσω εδώ τουλάχιστον θα μπορέσω να κάνω και 2-3 μήνες κοντά στην περιοχή μου.

Ναι ναι, ετσι λεγαν αλλες ποσες χιλιαδες ατομα με βισματα οι οποιοι πηγαν διπλα στο σπιτι τους και δεν το ειδαν ποτε απο τις εμπλοκες :P

Δημοσ.

Το φαντάζομαι. 

Μπα...δεν νομίζω να πάω ειδικές δυνάμεις. Θα ρωτήσω όμως γιατί βασικά θέλω να πηδήξω με αλεξίπτωτο κάποτε, οπότε θα καθόταν κουτί από το να κάθομαι να τα σκάω αργότερα μόνος μου. 

Έλα Mάλεμε αλεξιπτωτιστές. :P

Ναι ναι, ετσι λεγαν αλλες ποσες χιλιαδες ατομα με βισματα οι οποιοι πηγαν διπλα στο σπιτι τους και δεν το ειδαν ποτε απο τις εμπλοκες :P

Υπάρχουν μονάδες που ανοίγει το γυμναστήριο αλλά είναι κυρίως βυσματικές.

Πχ στη μονάδα που θέλω να πάω δουλεύει κανονικά το παρακάτω.

Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω περαιτέρω.

gym.jpg

Δημοσ.

Ρε συ Μαους, μη μιλάς για σειρά, όταν απολύθηκα ακόμα πρωθυπουργός ήταν ο επίτιμος (που 'χει και ίδια μέρα γενέθλια με μένα και μου στέλνει λίγο από τη γκαντεμιά του :)).

Καλά ρε, πάνε τα χαϊβάνια και κάθονται στην ουρά για να γραφτούν σε γυμναστήριο; Ρε δεν έχει ελπίδα αυτή η χώρα, όποτε νομίζουμε ότι πιάσαμε πάτο, σκάβουμε ακόμη πιο κάτω και δημιουργούμε καινούργιο χαμηλό.

Εντιτ: Συνονόματε, πάνε Μάλεμε που σου λέει και ο αποπάνω. Η Κρήτη είναι άλλο πράμα, πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις.

• Like 2
Δημοσ.

air condition?τι ειναι αυτο δεν εχουμε τετοια πραγματα εκει δυο ανεμιστηρες εχουμε στην οροφη

ac? ανεμιστήρες? τι ειναι αυτά ?

αχχαχαα , είχα πάει 3ης για προπόνηση κ είχε 32 βαθμούς , παραλίγο να ξεράσω στο τέλος , αφού ο πάγκος που έκανα στήθος είχε καμια ώρα που τον βάραγε ο ήλιος κ μου έκαψε το σβέρκο αχχαα

δεν εχουμε προβλημα και με 45 κανω προπονηση αρκει να χω συνεχεια νερο διπλα μου.Πηγε να γραφτει ενας φιλος μου χτες 2 το πρωι στο γιαβα και ηταν 1000 ατομα ουρα ε εκανε μια πουστια και πηγε κατευθειαν και εφυγε χαχαχαχα ελληναρας

εγώ πίνω 2 λίτρα πριν αφήσω τα πράγματα μου και 2 λίτρα για την προπόνηση , το χειμώνα με 2 λίτρα είμαι κομπλέ 

-----------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=CIcogadpnio

• Like 3
Δημοσ.

Εγω γραφω αυριο και μετα ξαναγραφω δευτερα αρα ευτυχως αυτη τη βδομαδα θα υπαρχει χρονος για προπονησεις και πισινα και βαρη

Και γενικα αυτη τη φορα ο προγραμμα δεν ειναι τοσο εμπλοκη οποτε θα χω το χρονο μου μεσα στον σεπτεμβρη να επανελθω εκει που ημουν και απο Οκτωβρη να γινει χαμουλης :P

Ερωτηση: ποσες επαναληψεις προτιματε; Αν πχ ενα σετ ειναι 12 επαναληψεις και θελετε ν αυξησετε κιλα, θα περιεμνετε να πετυχετε και τις 12 στο νεο λεβελ ή θα παιξετε σε 6-8;

Ειχα μια σχετικη συζητηση για την αυξηση της δυναμης και θα θελα γνωμες

Δημοσ.

Καλά ισχύει. Κάτσε να μπω και βλέπουμε που θα πάω.

Ερωτηση: ποσες επαναληψεις προτιματε; Αν πχ ενα σετ ειναι 12 επαναληψεις και θελετε ν αυξησετε κιλα, θα περιεμνετε να πετυχετε και τις 12 στο νεο λεβελ ή θα παιξετε σε 6-8;

Ειχα μια σχετικη συζητηση για την αυξηση της δυναμης και θα θελα γνωμες

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση ακριβώς. Θέσε την λίγο καλύτερα για να πάρεις καλύτερη απάντηση

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...