Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Aν θυμάσαι, μπορείς να γράψεις έστω κι επιγραμματικά το πρόγραμμα που ακολούθησες και τη διατροφή που έκανες όταν πήγες στο νέο gym; πεντακάθαρη , καλά λιπαρά , υδατάνθρακες απο λαχανικά , φρούτα , μπασμάτι , πολύ πρωτεΐνη , cheat day σε κάθε μεγάλη γιορτή(Χριστούγεννα , Πάσχα , δεκαπεντάυγουστος , cheat meal σε γιορτές και γενέθλια. όγκος , γράμμωση , repeat προπόνηση 40-50 λεπτά/μέρα χ 5 μέρες /εβδομάδα (Σ/Κ off) Στήθος/πλάτη/ώμοι/χέρια/πόδια οι προπονήσεις μου ήταν απο την αρχή δυνατές με αποτέλεσμα σαν άσχετος να έχω τραυματισμούς, σου προτείνω να μάθεις πρώτα σωστή εκτέλεση και μετά δώσε πόνο. Προσωπικά γουστάρω τον πόνο στην προπόνηση (το κάψιμο) και η αίσθηση οτι μπορεί να με πλακώσει το βάρος με κάνει να δίνω παραπάνω , αλλα επίσης σου προτείνω να έχεις πάντα spotter σε μπάρες/squat αν φτάσεις να σηκώνεις χ κιλά που για εσένα είναι μεγάλα, όχι οτι κ εγώ δεν έχω αλλα πολύ σπάνια όταν νιώθω οτι δεν είμαι στα high μου , αν νιώθω δυνατός δεν με νοιάζει , ξέρω οτι τα κιλά που προσπαθώ θα τα κρατήσω μέχρι να έρθει κάποιος γιατι πλέον ξέρω τι κιλά να παίζω κ να προσπαθώ. εμπειρία > all και φαντάσου οτι η δική μου είναι σε εμβρυακό στάδιο 2
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ε ναι ρε αλεξ να χαλάς τις ισορροπίες εννοώ να εισαι ολη μερα σε μια οθόνη και να μην κανεις τίποτα άλλο περα απο αυτό ! ----- μαικ ωχ πονάει πολυ αυτό ρε φιλε εχω ακούσει .. Ποναει και το προβλημα ειναι το μετεγχειριτικο κομματι, οι αλλαγες γαζων κλπ.Το εκανα στο στρατο σε πολλα ατομα γιατι με βαλανε νοσηλευτη (ΛΟΛ). Εμενα ευτυχως δε χρειαστηκε επεμβαση γιατι το προλαβα σε αρχικο σταδιο και απλα καθαρισε ο γιατρος την πληγη με μια μικρη τομη και τωρα περιμενα 1 βδομαδα για να κλεισει και να μπορω να ξεκινησω γυμναστικη κανονικα.Βεβαια την επεμβαση δε τη γλυτωνω καποια στιγμη στο μελλον.Εκανα λιγο ποδηλατο κανα 2 μερες και ημουν κομπλε Αλλες λεπτομερειες δε γραφω γιατι μπορει να γυρισει το στομαχι κανενος που διαβαζει το τοπικ 1
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μου το πε και θεικα μου λειε κουμπωσα τρια τεσερα αλλα δεν ξερω τι κανουν.Κλαιω. το χειμώνα που μας πέρασε ήμουν πρησμένος με τόσο υδατάνθρακα + κρεατίνη + ένα preworkout δε θυμάμαι ποιο αλλα απαγορεύθηκε, ήταν μπομπέ όμως , σε έπρηζε καλά και είχες και tunel view focus. anyway , έρχεται την ώρα που έκανα προπόνηση ένας πιτσιρικάς που ήξερα κανα 4-5 μήνες , να ήταν 15-16? 1,75 και καμια 50ριά κιλά max και μου λέει -για να γίνω σαν εσένα πρέπει να πάρω κάτι? όχι του λέω , αλλα τι εννοείς "κάτι"? -ε μου είπε ένας φίλος μου να μου φέρει χάπια !!! <---- γουρλώνει τα μάτια λες και θα με σόκαρε ξέρω γω του λέω , τι χάπια? συμπληρώματα? υπέθεσα οτι κάποιος του πουλάει συμπληρώματα με την παλιά μέθοδο σφαξίματος ( βρίσκεις τον πιτσιρικά , του λες θα σου φέρω δυνατά συμπληρώματα, αγοράζεις τα φθηνά της warrior lab , αφαιρείς ετικέτες και του τα πουλάς χ 2 ή 3 φορές πάνω για "δυνατά παράνομα συμπληρώματα" που θα τον τουμπανιάσουν σε χρόνο 0) δεν το έχω κάνει ούτε θα το έκανα , απλά το έκανε γνωστός και όχι μόνο αυτός. αμ δε , μου λέει το κορυφαίο , -winstrol!! μου είπε ο φίλος μου οτι θα με κάνουν κομμάτια!! του λέω πες του φίλου σου θέλω να τον γνωρίσω , μπορεί να πάρω κ εγώ κάτι εεεεε δεν ήρθε , να φύγει απο κανα παράθυρο , αν και τώρα είναι ήρεμες εποχές , έχω ακούσει παλιά (δεκαετίες πίσω) στο gym μου ένας είχε δώσει roids σε 17χρονο , τον βλέπουν τον πιτσιρικά ξαφνικά άρχισε κ πρηζόταν με τις εβδομάδες , τον κατάλαβαν εννοείται και τον πιάνουν κ του λένε ποιος σε έφτιαξε? λέει αυτός .. ε .. μια που ήρθε το ντιλέρι για προπόνηση , μια που έφυγε με μπουνίδια. Ωραίες εποχές ,δεν τις πρόλαβα 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 μετρηστε κεφαλια και υπολογίστε ποσα χιλιαρικα εβγαλε ο άνθρωπος σε μια νύχτα ! στην υγεια σας κοροιδαρες http://www.gazzetta.gr/plus/article/797928/apisteytes-oyres-gia-mia-syndromi-se-gymnastirio-pics 7
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω το πιο "ακραιο" που εχω πετυχει ηταν στο αλλο γυμναστηριο που πηγαινα, οπου ερχοταν ενας ψηλος, με σωμα οκ, και μας εδινε στα κρυφα (λες και καναμε διακινηση ναρκωτικων) κατι φακελακια δειγματα απο την πρωτεινη που επαιρνε.Φαινοταν λιγο σαϊκο ομως και φορεβερ αλονε/socially awkward και δεν τα επαιρνε κανενας Στο καινουριο γυμναστηριο δεν εχω παρατηρησει τιποτα.Μονο ενας ακυρος στα αποδυτηρια που με ρωτουσε για κρεατινη και αναβολικα και τον λεω ρε φιλε δεν εχω παρει ποτε ουτε το 1 ουτε το αλλο.Και λεει ε νταξει ουτε κρεατινη? Οι 2 μας ειμαστε.Με υφακι i know what you did there και καλα. :shock: Σοβαρα τωρα αυτο ειναι ουρα για εγγραφη σε γυμναστηριο?????????!! Τι λες ρε φιλε..και γω νομιζα ηταν καμια καινουρια κυκλοφορια Apple στην Ελλαδα..
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, δεν έγινε μουνί. Και υποτίθεται είναι ανοικτό το κλιματιστικό
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, δεν έγινε μουνί. Και υποτίθεται είναι ανοικτό το κλιματιστικό Δε μου την εμφανιζει
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://postimg.org/image/mxbvfkzqd/ Έχω κάνει και μπάνιο, aircondition στους 20 και ακόμα ιδρώνω !!! 1
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αχαχαχ και γω ετσι ακριβως ειμαι το καλοκαιρι ρε φιλε, νομιζα ημουν σπανιο φαινομενο Δε ξερω γτ συμβαινει αυτο.Αντε περυσι που ημουν 95 κιλα ελεγα οτι φταινε τα κιλα, αλλα φετος που ημουν 77 παλι τα ιδια... Καλα για βολτα δε το συζητω, να θες να βγεις εξω να απολαυσεις παραλια η με καμια παρεα γκομενακια κλπ και να ιδρωνεις σαν πουστης. 2
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γάμα τα...και χειμώνα όμως ιδρώνω του πούστη. Με κοντομάνικο είμαι αν με πιάσουν εξάψεις. In other news με έχει πιάσει μία κατάθλιψή με τον στρατό που πρέπει να πάω σε 3-4 μήνες. Δεν έχω και όρεξη να αρχίσω πρόγραμμα μιάς και μετά θα αρχίσει η σαπίλα
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ρε σεις δεν εχετε ac στα γυμναστηρια που πατε? αν δεν ειχα μαλλον θα χα λιποθυμησει, ή βασικα δ εθα πατουσα καν! 1
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γάμα τα...και χειμώνα όμως ιδρώνω του πούστη. Με κοντομάνικο είμαι αν με πιάσουν εξάψεις. In other news με έχει πιάσει μία κατάθλιψή με τον στρατό που πρέπει να πάω σε 3-4 μήνες. Δεν έχω και όρεξη να αρχίσω πρόγραμμα μιάς και μετά θα αρχίσει η σαπίλα Don't worry καμία σχέση με την κατάθλιψη που θα σε πιάσει όταν μπεις μέσα Γύρνα το σε στρατοκαβλίαση και πάνε τίποτα ειδικές δυνάμεις. Οι πορωμένοι περνούσαν καλά εκεί και κρατούσαν και σώμα σε γενικές γραμμές. Αν είχες το ύψος θα σου έλεγα να πας στρατονομία. Λιγο πούτσα η εκπαίδευση αλλά μόνο που μετά θε σου την μπαίνει κανείς (εποπ η βαθμοφόρος) μετράει πολύ. Να ξες πάντως η εμπειρία αξίζει, εγώ όταν ήμουν μέσα περίμενα μόνο πότε θα τελειώσει το μαρτύριο αλλά τώρα δεν μετάνιωσα που πήγα. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό ότι και να σου λένε αν δεν το ζήσεις δεν καταλαβαίνεις. 2
LifeScarcity Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά και γω σήμερα στα μέσα ήμουν ιδρωτίλα φουλ,άστα να πάνε,απελπισία και σιχαμάρα με πιασε.Μου κόπηκε και η όρεξη Πάντως στο συνοικιακό το δικό μου γυμναστήριο καλά κρατεί από χυμούλη σε φάση που φοβάμαι μην ξεφύγουν τα στάνταρ μου.Έχω ακούσει κορυφαίες συζητήσεις τύπου : -εε εγώ θα μπω 1 μήνα να μην με κάψει ο ήλιος και μετά 2 μήνες θα βγαίνω... -Έλα ρε πάρτο 3 μήνες μέσα δεν θα πάθεις τίποτα. Το αποκορύφωμα σκάω αποδυτήρια και ο άλλος με την ένεση στη χέρι και του κάνει ο άλλος : - Βάλτην μέσα ρε την βλέπει ο κόσμος! Τέτοια λαχεία δεν τα αλλάζεις !!!
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ρε σεις δεν εχετε ac στα γυμναστηρια που πατε? αν δεν ειχα μαλλον θα χα λιποθυμησει, ή βασικα δ εθα πατουσα καν! εεεετσιι δεν ζούμε ακόμη στο 1980 ρε παίδες και το τελευταιο σιδεραδικο πρεπει να εχει ενα υποτυπώδες κλιματισμό οχι τιποτε αλλο , θα του πεθάνει κανεις μεσα μεσημεριάτικα και θα τρέχει , το να ανεβάζεις τους παλμούς στον θεό με 40 βαθμούς δεν ειναι και οτι καλύτερο ==== αλεξ τι σειρά ήσουν ψαρακλα ? αν σου πω την δικιά μου θα βαρέσεις προσοχη 4
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Don't worry καμία σχέση με την κατάθλιψη που θα σε πιάσει όταν μπεις μέσα Γύρνα το σε στρατοκαβλίαση και πάνε τίποτα ειδικές δυνάμεις. Οι πορωμένοι περνούσαν καλά εκεί και κρατούσαν και σώμα σε γενικές γραμμές. Το φαντάζομαι. Μπα...δεν νομίζω να πάω ειδικές δυνάμεις. Θα ρωτήσω όμως γιατί βασικά θέλω να πηδήξω με αλεξίπτωτο κάποτε, οπότε θα καθόταν κουτί από το να κάθομαι να τα σκάω αργότερα μόνος μου. ρε σεις δεν εχετε ac στα γυμναστηρια που πατε? αν δεν ειχα μαλλον θα χα λιποθυμησει, ή βασικα δ εθα πατουσα καν! Νομίζω λίγοι είμαστε που γινόμαστε έτσι. Δεν βλέπω άλλους να στάζουν. Θα μου πεις, τι να στάξεις αν έχεις μέρα δικέφαλα-πάπιες αλλά τέσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις