Jethro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω γραψει την διατροφη μου που ειναι καθαρη με πολυ πρωτεινη...τις ασκησεις καθε φορα τις βελτιωνω και ανεβαζω κιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τοτε παμε στο θεμα του λιπους ΥΓ: πολλοι "πιστευουν" οτι αν δεν σε δει καποιος να τρως τοτε δεν παιρνεις θερμιδες. Δηλαδη οτι αν για παραδειγμα κανεις μια διατροφη και τσιμπησεις κατι χωρις να σε δει ειναι σαν να μην χαλασες τη διατροφη σου και καλα. Το οτι εγραψες μια διατροφη αφηνω ενα μικρο παραθυρο στο κατα ποσο την ακολουθεις πιστα ΥΓ2: μπορει να γραφω για σενα αλλα αναφερομαι σε ολους οχι σε σενα. Μην το παρεις προσωπικα απλα βρηκα πατημα για να το γραψω για αυτο σε χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσοστο λιπους εχω αρκετο...22% περιπου τοτε παμε στο θεμα του λιπους ΥΓ: πολλοι "πιστευουν" οτι αν δεν σε δει καποιος να τρως τοτε δεν παιρνεις θερμιδες. Δηλαδη οτι αν για παραδειγμα κανεις μια διατροφη και τσιμπησεις κατι χωρις να σε δει ειναι σαν να μην χαλασες τη διατροφη σου και καλα. Το οτι εγραψες μια διατροφη αφηνω ενα μικρο παραθυρο στο κατα ποσο την ακολουθεις πιστα ΥΓ2: μπορει να γραφω για σενα αλλα αναφερομαι σε ολους οχι σε σενα. Μην το παρεις προσωπικα απλα βρηκα πατημα για να το γραψω για αυτο σε χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τοτε καθαρισε πρωτα και μετα κοιτα να μεγαλωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσο καιρο εχεις αρχισει να κανεις γυμναστικη jethro; Ρωτα τον γυμναστη σου να σου αλλαξει το προγραμμα απο πενταημερο σε τετραημερο, αλλα upper/lower split θε θυμηθεις. Οπου μπορεις να το χωρισεις οπως γουσταρεις οποια μερα θες να κανεις αυτο που σε βολευει. Το δεν παιρνω ειναι σχετικο, αφιερωσε την μια μερα που θα αφαιρεσεις απο τα βαρη σε αεροβιο. Αν μου πεις αρχισα crossfit, θα ναι σαν να προσπαθειςς να ξεγελασει το σωμα σου. Πρεπει να σου γινει συνηθεια το φαγητο ο υπνος το βραδυ και τα βαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσο καιρο εχεις αρχισει να κανεις γυμναστικη jethro; Ρωτα τον γυμναστη σου να σου αλλαξει το προγραμμα απο πενταημερο σε τετραημερο, αλλα upper/lower split θε θυμηθεις. Οπου μπορεις να το χωρισεις οπως γουσταρεις οποια μερα θες να κανεις αυτο που σε βολευει. Το δεν παιρνω ειναι σχετικο, αφιερωσε την μια μερα που θα αφαιρεσεις απο τα βαρη σε αεροβιο. Αν μου πεις αρχισα crossfit, θα ναι σαν να προσπαθειςς να ξεγελασει το σωμα σου. Πρεπει να σου γινει συνηθεια το φαγητο ο υπνος το βραδυ και τα βαρη. Παω για τον 5ο μηνα, δεν κανω καμια παρασπονδια και δεν εχω φαει ουτε γλυκο ολο αυτο το διαστημα. Απλα επειδη διαβαζω πολυ για τα noob gains και γω δεν εχω gain ναι με ενοχλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ λιγος χρονο για να το κρινεις αυτο, θα αρπαξεις αποτομα αν ολα αυτα που λες τα τηρεις. Σε πεντε μηνες ακομα επρεπε να κοιτας τις εκτελεσεις των ασκησεων. Τωρα αν τα παρατησεις θα κανεις μεγαλο λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Να σε δω μπαλαρίνα ρε μάου και τι στον κόσμο.. φιλε θα πήγαινα για το λόγο που είπε ο viper αλλα δεν έχω Πουέντ Τ00μπανος ,πραγματικα ειναι τραγικο πως μπουχεσευουν ορισμενοι και αυτα τα ειναι επιλογη μου τα ακουω εγω βερεσε. Καταντια απλα ... οπως ακριβως το ειπες φιλαρακι καταντια !! τρόπος ζωης λέγεται κ επιλογές , οι νεοι σήμερα επιλέγουν να είναι gamers εγώ εσένα σε παραδέχομαι για όσα κάνεις .. .Δεν μου λες ρε μου λεει μου εδωσε ενας φιλος κατι χαπακια γουινστρολ γραφουν πανω και πηρα τρια τεσερα τι κανουν αυτα.Πρεπει να μου φυγε το τηλεφωνο απο τα γελια επος. δεν ειναι παιχνίδι φιλε , δεν παίζουν με αυτά , έπρεπε να του τα πάρεις απο τα χέρια επι τόπου και να τα πετάξεις στο στομάχι σου !!!!! χαχαχαχααχχ πλάκα κάνω φιλοςςςςς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξυπόλητος στα Μπολσόι; Πάνε πάρε δυο πουέντ ρε τρελέ, τζάμπα τα δίνουν. έχω πάρει εγώ και ξέρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ζέστη είναι και αυτή σήμερα? Είμαι 30 λεπτά στο gym και πέρα από το ότι η μπλούζα είναι πια μαύρη από γκρι έχω βγει knock out 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 πριν απο ακριβώς τέσσερα χρόνια τον Σεπτέμβρη έκλεινα 5 μήνες που είχα αρχίσει γυμναστήριο και διατροφή , είχα χάσει 48kg και ήμουν 82kg , μέχρι τότε έκανα λάθος διατροφή , έτρωγα πολύ λίγο και είχα 1 ώρα τουλάχιστον αερόβια καθημερινά. και ήμουν έτσι foto6.jpg μερικούς μήνες μετά πήγα σε νέο gym, μου είπαν να σταματήσω το διάδρομο(να κάνω μόνο αν μου αρέσει κ καθαρά για την καρδιά , όχι για χάσιμο λίπους) και να μου έδειξαν πως να προπονούμαι. οπότε 3 χρόνια - 1 χρόνος off λόγο στρατού (2 μήνες πριν 2 μηνες μετά) = 2 χρόνια καθαρά με βάρη Aν θυμάσαι, μπορείς να γράψεις έστω κι επιγραμματικά το πρόγραμμα που ακολούθησες και τη διατροφή που έκανες όταν πήγες στο νέο gym; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξανα gym σημερα μετα απο 1 βδομαδα αποχης λογω κυστη κοκκυγα :mad: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 οπως ακριβως το ειπες φιλαρακι καταντια !! τρόπος ζωης λέγεται κ επιλογές , οι νεοι σήμερα επιλέγουν να είναι gamers εγώ εσένα σε παραδέχομαι για όσα κάνεις .. To gaming τι σου φταίει ρε? Η ζωή θέλει ισορροπία. Και δουλειά και βόλτα και γυμναστική και σχέσεις αλλά και gaming (και πολύ μάλιστα) Το πρόβλημα είναι όταν χαλάνε οι ισορροπίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ε ναι ρε αλεξ να χαλάς τις ισορροπίες εννοώ να εισαι ολη μερα σε μια οθόνη και να μην κανεις τίποτα άλλο περα απο αυτό ! ----- μαικ ωχ πονάει πολυ αυτό ρε φιλε εχω ακούσει .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 To gaming τι σου φταίει ρε? Η ζωή θέλει ισορροπία. Και δουλειά και βόλτα και γυμναστική και σχέσεις αλλά και gaming (και πολύ μάλιστα) Το πρόβλημα είναι όταν χαλάνε οι ισορροπίες. Ετσι ακριβως.Ουτε 50 ωρες γυμναστηριο ουτε 50 ωρες gaming.Ολα με μετρο γιατι να στερηθει καποιος το οτιδηποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις