revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Να σε δω μπαλαρίνα ρε μάου και τι στον κόσμο.. Για το παπί δεν θα πεις τίποτα? Τρίλοφε να ξέρεις θα μου (γ)λείψεις αλλά τουλάχιστον θα κοιμάσαι άνετα με το λεβεντόπαιδο να προστατεύει τα σύνορα <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το πάω το παπί. Να ξέρεις ότι μετά την αποπομπή κάβουρα, η κατάταξή σου ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο χτύπημα για μένα. Η μοίρα μου παίζει συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά αυτό που κρατάει νερά/λίπος όπου θέλει ο καθένας είναι λίγο ότι να'ναι! Ο άλλος να 'χει κοιλιακούς και να βλέπω το χέρι νερομένο. Anyway,πόσα χρόνια στο χώρο αν επιτρέπεται; πριν απο ακριβώς τέσσερα χρόνια τον Σεπτέμβρη έκλεινα 5 μήνες που είχα αρχίσει γυμναστήριο και διατροφή , είχα χάσει 48kg και ήμουν 82kg , μέχρι τότε έκανα λάθος διατροφή , έτρωγα πολύ λίγο και είχα 1 ώρα τουλάχιστον αερόβια καθημερινά. και ήμουν έτσι μερικούς μήνες μετά πήγα σε νέο gym, μου είπαν να σταματήσω το διάδρομο(να κάνω μόνο αν μου αρέσει κ καθαρά για την καρδιά , όχι για χάσιμο λίπους) και να μου έδειξαν πως να προπονούμαι. οπότε 3 χρόνια - 1 χρόνος off λόγο στρατού (2 μήνες πριν 2 μηνες μετά) = 2 χρόνια καθαρά με βάρη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά θέλω να πάρω κιλά. Αλλά όχι!στη κοιλιά. So, δες το τέλος του ποςτ Να σε δω μπαλαρίνα ρε μάου και τι στον κόσμο.. Βασικά για τις δασκάλες χώρου θα παει Το πάω το παπί. Να ξέρεις ότι μετά την αποπομπή κάβουρα, η κατάταξή σου ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο χτύπημα για μένα. Η μοίρα μου παίζει συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια.. Να ξέρεις οτι μπαίνει στρατό επειδη κλείσανε το ΟΟΤ. Εσένα τετοια κατάσταση τον έφεραν τον άνθρωπο... Επίσης "Πήρα πρωτεινη" "Ποσο πήρες ρε μαν" "Δεν ειναι ποσο πήρα αλλα δεν παίρνω όγκο με τπτ" "Okay, πόση πρωτεινη πήρες?" "€200" "..." "Ήπια 9 κιλα πρωτεινη αλλα δεν είδα σημαντικές διάφορες" Ο τύπος που τα έλεγε αυτα ειναι σαν το Στάθη ψάλτη με 2 κιλα μυικό ιστό extra =] #gym_culture 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τα κανε κυμα και μπριζολαρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 φορουσα πολυ μποτες στις βροχες αλλα πια μου @#%& τα γονατα και τις αποφευγω. Μετα βολευομουν με μποτακια adidas δερματινα αλλα οσο να ναι μπαζουν κι αυτα ε και λεω αφου κυκλοφορω πολυ με φορμες (σορυ Φωτη ) να παρω ενα gtx αθλητικο να το χω και για τις εξορμησεις μου Καντο κολαν τουλαχιστον αλλιως θα εχουμε προβλημα . Μπλουμ ! Καλη φάση στα 40σου να εισαι σε αυτην την κατάσταση και δεν εννοώ από άποψη εμφάνισης άλλα απο άποψη υγείας! εκει που βλεπεις άλλους απο τα 25-30 τους ξεχειλώνουν οι πατσες και να πεφτουν οι κοιλουμπες στο στο πατωμα , εκει που τους βλέπεις να μην μπορούνε να τρέξουν 2 λεπτά και να πηδήξουν τις γυναίκες τους για 5, εσύ να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την ζωή σου ! δεν είμαι ουτε ψώνιο ούτε σκληρός μετους αλλους ο καθενας οπως γουστάρει ζει την ζωη του , απλά εγώ σέβομαι - φέρομαι καλά στον εαυτό μου! χίλιες φορές να ζούσα , χιλιες φορες το ίδιο θα έκανα !! τελευταία βουτιά , καλή σεζόν παίδες !!! 1δδφφδδ.jpgα.jpg Τ00μπανος ,πραγματικα ειναι τραγικο πως μπουχεσευουν ορισμενοι και αυτα τα ειναι επιλογη μου τα ακουω εγω βερεσε. Καταντια απλα ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα εκει στα yava πανε για πιστολι απ ο,τι φαινεται Βαλανε 48€ ετησιο και εχουνε γινει τρελες ουρες απ εξω απο πολλα γυμναστηρια. Εν τω μεταξυ για online αγορα διαβαζω στους περισσοτερους οτι δε βγαζει καν την επιλογη των 48€. Και ηθελα να ξερα ολοι αυτοι που περιμενουν απ εξω δε καταλαβαινουν οτι μετα θα πειρμενουν στην ουρα με χαρτακι για εναν διαδρομο; Faillll Μπορει να θελουν να επεκταθούν και να τραβήξουν τον κόσμο απο τα υπόλοιπα γυμναστήρια. Επίσης εαν δεν ειχα συνδρομή για άλλους 8 μήνες, εκεί θα έκανα εγγραφή... Δεν τα κανε κυμα και μπριζολαρες; Δίνει έξτρα λεφτα στις protein bars =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το παναρχαιο δοκιμασμενο προγγραμμα μου Προετοιμασια με 2 σφηνακια βοτκα. 4 ασκησεις 3 σετ ολα βαρια 8-6-4 ενα σημειο τη μερα. Αεροβια με μπασκετ γιατι παιζουν και τα εμφραγματα. Οπου στα ταιμ αουτ πινω το υπολοιπο μπουκαλι για να ρεουν αφθονα υγρα στο κορμι. Διατροφη οτι τραβαει ορεξη ο οργανισμος. Δημοκρατικα. Με μοναδικο κανονα να μη γινομαι -πολυ- γουρουνι. Λειτουργει παντως δεν εχω παραπονο. Αμα δεν καπνιζα στο ενδιαμεσο μπορει και να πλακωνομουν σ ολα αυτα τα χημικα που διαβασα εδω μεσα. Και να ζυγιζα την γαλοπουλα με ζυγαρια ακριβειας σαν ναρκωτικα. Man, άλλοι βγάζουν λεφτά ακολουθώντας το πανάρχαιο δοκιμασμένο πρόγραμμά σου. Σκέψου το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά θέλω να πάρω κιλά. Αλλά όχι!στη κοιλιά. αν υποθετικά προπονηθείς σωστά και φας όπως χρειάζεσαι θα δεις διαφορά τους πρώτους κιόλας μήνες γιατι τα noob gains είναι τα ποιο γρήγορα, μετά γίνεται ποιο δύσκολο για το σώμα σου να αναπτυχθεί γιατι προσαρμόζεται και θα πρέπει να αλλάζεις τις προπονήσεις σου ανεβάζοντας αντίσταση etc , όμως είναι και ποιο εύκολο απ την άλλη γιατι έχεις εμπειρία και αντοχή , οπότε οι προπονήσεις σου δεν θα είναι βασανιστήριο , όπως οι πρώτες στους περισσότερους. Υπομονή θέλει , η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σκηνικο με τυπο που επιασε πρωτη φορα μπαρα στην ζωη του πριν απο αρκετα χρονια μιλαμε για 50 κιλα ανθρωπο κυριολεκτικα.Ελα ρε μανο μου λεει αρχισα βαρη ,ελα ρε μαλακα του λεω πως και ετσι ε ειμαι σαν σκουμπρι λεει κατι πρεπει να κανω.Δεν μου λες ρε μου λεει μου εδωσε ενας φιλος κατι χαπακια γουινστρολ γραφουν πανω και πηρα τρια τεσερα τι κανουν αυτα.Πρεπει να μου φυγε το τηλεφωνο απο τα γελια επος. http://www.unilad.co.uk/articles/homeless-man-dies-fighting-gunman-to-save-woman/ ασχετο αλλα ρισπεκτ.Αντρας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αν υποθετικά προπονηθείς σωστά και φας όπως χρειάζεσαι θα δεις διαφορά τους πρώτους κιόλας μήνες γιατι τα noob gains είναι τα ποιο γρήγορα, μετά γίνεται ποιο δύσκολο για το σώμα σου να αναπτυχθεί γιατι προσαρμόζεται και θα πρέπει να αλλάζεις τις προπονήσεις σου ανεβάζοντας αντίσταση etc , όμως είναι και ποιο εύκολο απ την άλλη γιατι έχεις εμπειρία και αντοχή , οπότε οι προπονήσεις σου δεν θα είναι βασανιστήριο , όπως οι πρώτες στους περισσότερους. Υπομονή θέλει , η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. Κάποιος νομίζω το είχε ποστάρει εδώ ότι τον 1ο χρόνο παίρνεις το ~60% της μυικής μάζας που μπορείς και όσο περνάει ο χρόνος παίρνεις και λιγότερο. .Δεν μου λες ρε μου λεει μου εδωσε ενας φιλος κατι χαπακια γουινστρολ γραφουν πανω και πηρα τρια τεσερα τι κανουν αυτα.Πρεπει να μου φυγε το τηλεφωνο απο τα γελια επος. Θεούλης. Καραμέλες τα έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μου το πε και θεικα μου λειε κουμπωσα τρια τεσερα αλλα δεν ξερω τι κανουν.Κλαιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξυπνημα στις 6,30 πρωινο και ξεκινημα για το λεωφορειο. Εφτασα στη σχολη 7.45 ξεκινησα προπονηση 8 μεχρι 9.10 μετα μπανιιο και απο τις 10 μεχρι τις 13.30 μαθηματα. Διαλειμα και μετα 16-19.15 παλι μαθημα. Το γυμναστηριο ειναι καλο (αν και ειχε κοσμο). Εχει Δυο διαδρομους,4 ποδηλατα και 5-6 κωπηλατικα μηχανηματα. Εχει 2 ρακ για καθισματα και ενα σμιθ. Εχει "στρωματα" για αρσεις και αλτηρες μεχρι 45 κιλα. Απο μηχανηματα εχει πολλα και γενικα εχει τα παντα. ΚΑι το καλυτερο βλεπεις δασος απο τα τζαμια.. Τελος ειχε αρκετα κοριτσια με πολυ ωραια σωματα και απιστευτους κωλους!!!! και μια φωτογραφια απο το δρομο που κανω για να παω στο γυμναστηριο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο εγω δεν παιρνω ?! Κάποιος νομίζω το είχε ποστάρει εδώ ότι τον 1ο χρόνο παίρνεις το ~60% της μυικής μάζας που μπορείς και όσο περνάει ο χρόνος παίρνεις και λιγότερο. Θεούλης. Καραμέλες τα έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο εγω δεν παιρνω ?! αν δεν παιρνεις παιζουν δυο τρια πραγμτα 1)δεν κανεις σωστη γυμναστικη 2)δεν τρως σωστα 3)νομιζεις οτι δεν παιρνεις λογο του λιπους 4)το 1+2 μαζι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις