Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μυϊκή μάζα, τι πρέπει να τρώω;

+ Τα σίδερα. a.k.a. Να κάνεις και βάρη. 

να μασάει σίδερα δηλαδή που λένε :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αν θυμαμαι καλα και αρκετα weider ειχαν βγαλει μεγαλες "προσφορες" οπως και universal και μετα βαρεσαν κανονι

Παντως κι εγω απο περιεργεια μπηκα να γραφτω και ολως τυχαιως δε δεχτηκε την αγορα των 48€ :P

Ποσό θα μου πάρει για να δω αποτέλεσμα; Μήνα χρόνο;

Ανάλογα τι θεωρείς αποτέλεσμα, πόσο θα σου αρέσει άρα να έχεις και συνέπεια, πόσο σκληρά θα δουλεύεις και στο γυμναστήριο και εκτός (ύπνος και διατροφή) και genetics.

Απλά θέλω να πάρω κιλά. Αλλά όχι!στη κοιλιά.

Ε και πάλι πάει ανάλογα  :-D. Πόσα κιλά, πόσο καλά (εξαρτάται με τις ερωτήσεις πάνω αυτό). Κοίτα αν το παρακάνεις θα βάλεις και κάτι στην κοιλιά. Πάντως είναι τελείως διαφορετικό το έχω λίγη κοιλιά ενώ είμαι γυμνασμένος από το αγύμναστος. Άλλο όταν είσαι γυμνασμένος να σκάνε και πάνω από την κοιλιά και κάτι τούβλα για βυζγιά  :-D

Αν θυμαμαι καλα και αρκετα weider ειχαν βγαλει μεγαλες "προσφορες" οπως και universal και μετα βαρεσαν κανονι

Παντως κι εγω απο περιεργεια μπηκα να γραφτω και ολως τυχαιως δε δεχτηκε την αγορα των 48€ :P

Εκεί έπαιζαν και "άλλες" συναλλαγές, γι'αυτό και έκλεισαν...

• Like 1

Καλα ναι για την κυρια που ηταν πισω απ αυτα ειχαν ακουστει πολλα...

Και τοτε εκεινοι ειχαν βγαλει κατι συμβολαια 3τη πριν φουνταρουν και μετα κοσμος και κοσμακης ψαχνοταν...

• Like 1

Θα τους φάνε λεφτά γιατί κακά τα ψέμματα το 80% αυτών που γράφονται τα παρατάνε μετά από 1 μήνα.

• Like 1

Θα τους φάνε λεφτά γιατί κακά τα ψέμματα το 80% αυτών που γράφονται τα παρατάνε μετά από 1 μήνα.    δεν πατάνε καθόλου

είναι σαν να δω εγω μια προσφορά 20 ευρω το χρόνο για μαθήματα μπαλέτου και να τα δώσω επειδή κανονικά θα ειχε 200

θα πήγαινα  ομως ?  ρε λες να άρχιζα τώρα στα γεράματα ? αχαχαχαχαχ

οση σχέση έχω εγώ με το μπαλέτο αλλη τοση έχουν με το γυμναστηριο οι 9στους 10  που θα δώσουν το 50ρικο

• Like 4

Ποσό θα μου πάρει για να δω αποτέλεσμα; Μήνα χρόνο;

Μην μπαινεις στην διαδικασια αυτη.Ποτε δηλαδη θα δεις διαφορα.Πρεπει να το κανεις τροπο ζωης και μετα θα ερθουν τα αποτελεσματα.Σε αλλους γρηγορα σε αλλους αργα,αλλα θα ερθουν.Πρεπει να ξυπνας και να λες σημερα θα παω να βγαλω προγραμμα και να γουσταρεις.Τωρα αν το βλεπεις σαν βασανηστιριο ,ουτε μηνας δεν θα βγει,ασε που εκει μεσα δεν θα κανεις και προπονηση.

Εγω το εχω πει,δεν ειναι για ολους το gym.Αλλοι το βαριουντε ,καλο ειναι αυτοι να κανουν κατι αλλο[δεν λεω για τον φιλο μιλαω γενικα].

• Like 4

είναι σαν να δω εγω μια προσφορά 20 ευρω το χρόνο για μαθήματα μπαλέτου και να τα δώσω επειδή κανονικά θα ειχε 200

θα πήγαινα  ομως ?  ρε λες να άρχιζα τώρα στα γεράματα ? αχαχαχαχαχ

οση σχέση έχω εγώ με το μπαλέτο αλλη τοση έχουν με το γυμναστηριο οι 9στους 10  που θα δώσουν το 50ρικο

Να σε δω μπαλαρίνα ρε μάου και τι στον κόσμο..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...