Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ε γιαυτό είσαι τουμπανιασμένος, 7 κιλά πάνω από ύψος.. και από λίπος οκ φαίνεσαι. Μπράβο. thx αλλα το λίπος στην κοιλιά και γενικότερο το συνολικό για να αλλάξει ριζικά παίρνει πολύ χρόνο και το δουλεύω να φτάσω κάποια στιγμή ναι μεν low bf αλλα να έχω και μυς και πάνω απ όλα να μην νιώθω αδύναμος , το συχαίνομαι. φαντάσου οτι φέτος έχω normal σχετικά στήθος , έφτασα 2 και 3 φορές σε cutting να είναι οι ώμοι μου σα να έχουν φάει μαχαιριές και το στήθος εκεί , κράταγε λίπος και νερό πεισματικά όπως και το λίπος στο επάνω σημείο στα πόδια που κρατάει μια τσιμπιά.Απλά το έχω πάρει απόφαση οτι θέλει το χρόνο του και δε σπάω τις μπάλες μου πλέον , μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν , υπομονή θέλει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 σημερα εφαγα την τελευταια μαλακια και απο αυριο επιτελους ξεκιναω προπονησεις ξανα! τα σχολια μου για την Εσθονια περιληπτικοτατα ειναι: Χαος απο την υποτιθεμενη οργανωση, λεωφορεια παντα στην ωρα τους αντε 1 λεπτο μετα, γυναικες ωραιες παντου, καιρος οτι να ναι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 σημερα εφαγα την τελευταια μαλακια και απο αυριο επιτελους ξεκιναω προπονησεις ξανα! τα σχολια μου για την Εσθονια περιληπτικοτατα ειναι: Χαος απο την υποτιθεμενη οργανωση, λεωφορεια παντα στην ωρα τους αντε 1 λεπτο μετα, γυναικες ωραιες παντου, καιρος οτι να ναι! έλα σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς ^^ απο ζέστη τι έλεγε? πόσο θέλω να πέσει η ζέστη... να μπορώ να πάω μεσημέρι επιτέλους για προπονήσεις , πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι ούτε το γροθιά δε μπορώ να σφίξω :S ζηλεύω σιγά σιγά τα gym με ac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει ζεστη. Ειναι μερες που θες φουτερακι και αλλες που βγαινεις με κοντα αλλα μπορει να αλλαξει σε λιγα λεπτα αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 thx αλλα το λίπος στην κοιλιά και γενικότερο το συνολικό για να αλλάξει ριζικά παίρνει πολύ χρόνο και το δουλεύω να φτάσω κάποια στιγμή ναι μεν low bf αλλα να έχω και μυς και πάνω απ όλα να μην νιώθω αδύναμος , το συχαίνομαι. φαντάσου οτι φέτος έχω normal σχετικά στήθος , έφτασα 2 και 3 φορές σε cutting να είναι οι ώμοι μου σα να έχουν φάει μαχαιριές και το στήθος εκεί , κράταγε λίπος και νερό πεισματικά όπως και το λίπος στο επάνω σημείο στα πόδια που κρατάει μια τσιμπιά. Καλά αυτό που κρατάει νερά/λίπος όπου θέλει ο καθένας είναι λίγο ότι να'ναι! Ο άλλος να 'χει κοιλιακούς και να βλέπω το χέρι νερομένο. Anyway,πόσα χρόνια στο χώρο αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπλουμ ! Καλη φάση στα 40σου να εισαι σε αυτην την κατάσταση και δεν εννοώ από άποψη εμφάνισης άλλα απο άποψη υγείας! εκει που βλεπεις άλλους απο τα 25-30 τους ξεχειλώνουν οι πατσες και να πεφτουν οι κοιλουμπες στο στο πατωμα , εκει που τους βλέπεις να μην μπορούνε να τρέξουν 2 λεπτά και να πηδήξουν τις γυναίκες τους για 5, εσύ να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την ζωή σου ! δεν είμαι ουτε ψώνιο ούτε σκληρός μετους αλλους ο καθενας οπως γουστάρει ζει την ζωη του , απλά εγώ σέβομαι - φέρομαι καλά στον εαυτό μου! χίλιες φορές να ζούσα , χιλιες φορες το ίδιο θα έκανα !! τελευταία βουτιά , καλή σεζόν παίδες !!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα εκει στα yava πανε για πιστολι απ ο,τι φαινεται Βαλανε 48€ ετησιο και εχουνε γινει τρελες ουρες απ εξω απο πολλα γυμναστηρια. Εν τω μεταξυ για online αγορα διαβαζω στους περισσοτερους οτι δε βγαζει καν την επιλογη των 48€. Και ηθελα να ξερα ολοι αυτοι που περιμενουν απ εξω δε καταλαβαινουν οτι μετα θα πειρμενουν στην ουρα με χαρτακι για εναν διαδρομο; Faillll 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα... και να τους πουν πχ θα ερχεστε μονο 8:00-12:00 14:00-17:00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα εκει στα yava πανε για πιστολι απ ο,τι φαινεται Βαλανε 48€ ετησιο και εχουνε γινει τρελες ουρες απ εξω απο πολλα γυμναστηρια. Εν τω μεταξυ για online αγορα διαβαζω στους περισσοτερους οτι δε βγαζει καν την επιλογη των 48€. Και ηθελα να ξερα ολοι αυτοι που περιμενουν απ εξω δε καταλαβαινουν οτι μετα θα πειρμενουν στην ουρα με χαρτακι για εναν διαδρομο; Faillll Ας τα να πάνε. Έχω δει στο facebook μέχρι τώρα να κάνουν like στο yava fitness 3 φίλοι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ε δε νομίζω όλοι αυτοί να είναι πολύ αφοσιωμένοι, απλά γράφονται λόγω προσφοράς να λένε ότι βρήκαν φτηνο γυμναστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για μυϊκή μάζα, τι πρέπει να τρώω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 πρωτεινη ---------------------- μην ανησυχείτε, μια που τα δώσανε και μια που δεν ξαναπάτησαν στο gym 9στους 10 απο αυτούς ! παλιά ειχα αναλύσει το τρικ των γυμναστηρίων με τις χαμηλές τιμές, απλά αυτοί το ξεφτίλισαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κρέατα δηλαδή. Ποιο αποδίδει περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για μυϊκή μάζα, τι πρέπει να τρώω; πρωτεινη + Τα σίδερα. a.k.a. Να κάνεις και βάρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα... κοτοπουλο στηθος χωρις πετσα, μοσχαρισιος κυμας χωρις ψωμι, μοσχαρισιες μπριζολες, αυγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις