Jethro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Overall αποδεκτό αθλητικό οπότε θέλω να μπορούν και για τρέξιμο μάλλον για Adidas την κόβω την δουλειά και καλές τιμές και αποδέκτη ποιότητα Και βλέπουμε για αργότερα! Τα salomon επίσης έχω δει αλλά περισσότερο για παπούτσι πεζοποριας δείχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν κοιτάς για τα Downshifter 6, αν είσαι ικανοποιημένος απ'τα 5; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 τα salomon εχουν καποια μοντελα για city running αλλα ειδικευεται πιο πολυ στο off road. δε τα χω ψαξει, αλλα νομιζω δεν υπαρχει καν λογος να κοιταξεις εκει... εγω φετος θα χτυπησει κατι με goretex και θα ζητησω τη βοηθεια του Φωτη σιγουρα. Τα speedcross ειναι μεγαλος ερωτας αλλα και ο Φωτης και ο σπεκτ μ ειχαν αποτρεψει γι αυτο που θελω οποτε εχω κρατηθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλο φαινεται το supernova glide boost 7, φευγει λιγο η τιμη αλλα ειναι οτι πρεπει. Ναι ειναι τελειως για off road... Goretex, ειναι πολυ εξειδικευμενο εχει καλες ιδιοτητες βεβαια αδιαβροχες και αναπνεει και διωχνει τον ιδρωτα και υγρασια...εχω τζακετ και αρβυλα goretex, σε μερικες περιπτωσεις απλα το χαιρεσαι για αυτα που προσφερουν...all weather κιολας. Αν σκοπευεις για ορειβασια ειναι must Τα downshifters δεν υπαρχουν πουθενα...και σε νουμερα και σε χρωματα...λες και πηγαν και πηραν ολοι αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 κοιτα ηθελα ν ασχοληθω με πεζοπορια σε συλλογους κλπ αλλα στη κατασταση που ειμαι δε παιζει.. Οποτε θελω βασικα ενα παπουτσι για λιγο απ ολα, να ναι για μεσα στη πολη (αρα θελω καλο πατο να μη γλιστραει στη βροχη - τα speedcross γλιστρανε ) να χει οσο γινεται καλη απορροφηση κραδασμων , να μην ειναι πολυ βαρυ γιατι επισησ δεν κανει για μενα , και να το φοραω και σε καμια βολτα off road εκδρομη φαση. Δεν εχω καταληξει αν θελω χαμηλο ή αν θα ταν καλυτερα ενα ημιμποτακι , θα το δω απο οκτωβρη που μου παν οτι θα χουν ολοκληρωθει και οι συλλογες σε north face & salomon και τοτε θα χω και λεφτα φορουσα πολυ μποτες στις βροχες αλλα πια μου @#%& τα γονατα και τις αποφευγω. Μετα βολευομουν με μποτακια adidas δερματινα αλλα οσο να ναι μπαζουν κι αυτα ε και λεω αφου κυκλοφορω πολυ με φορμες (σορυ Φωτη ) να παρω ενα gtx αθλητικο να το χω και για τις εξορμησεις μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Για ορειβασια φαση ΠΟΑ, ΦΟΠ κλπ ημιμποτακι για στηριξη αστραγαλου...μην γινει κανα στραβοπατημα..τα χαμηλα ειναι για χαλαρες διαδρομες. Δεν ειμαι ειδικος στην ορειβασια παω οποτε μπορω αλλα εχω κανει παααρα πολλες πορειες...και μποτακι ειναι μονοδρομος κατ' εμε με σκληρη μυτη. Τα salomon ειναι τουμπανο παπουτσακια αλλα ακριβουτσικα...αν και ειχαν βαλει νομιζω προσφορα πριν κατι μηνες τα intersport παλια σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ για salomon δεν λέω τπτ, είμαι ο ορισμός του bias... και φυσικά ακούω βερεσέ τα διάφορα περί city/trail running κτλ. απ'την στιγμή που με βολεύουνε γενικότερα για τα πάντα. Για τιμές το Runner store συνήθως έχει καλές, ενώ τα intersport εκτός προσφορών/εκπτώσεων είναι ελαφρώς τσιμπημένα νομίζω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ποιος ποα και ποια ορειβασια...αν εχουνε δυναμωσει τα ποδια οσο πρεπει, σ εκανα χρονο και αν... τωρα αν καταφερω να βγαλω 1 ωρα πορεια θα πω κι ευχαριστω για εκει που λες οταν το χα ψαξει κι εγω σε ημιμποτακι/μποτακι ειχα καταληξει οπως τα λες και με σκληρη μυτη να τος ο zak μπουκαρε δυναμικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά το λέω με την άποψη ότι δεν θα πρέπει να περιορίζεται από ορισμούς τύπου trail, city running κτλ. Θεωρητικά για αυτά που κάνω εγώ θα έπρεπε να πάρω τα nimbus 17 που μου πρότεινε και το παλικάρι στο Runner store, αλλά ένιωθα σαν να περπατάω στον καναπέ μου όταν τα δοκίμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ε κι εσυ... απ ο,τι βλεπω αυτα που πηρες city ειναι. κοιτα στη προκειμενη περιπτωση δεν ειναι θεμα μαρκετινγκ υπαρχει οντως λογος που χωριζονται σε κατηγοριες. πχ αν πας να βαλεις τα nimbus σε τρεξιμο στο βουνο θα διαλυθουν σιγουρα φυσικα παιζει ρολο πως καθονται στον καθενα! εγω αυτη την αισθηση εχω λατρεψει στα nimbus , μακραν ο,τι πιο ανετο εχω βαλει και πολυ φιλικο στα γονατακια μου...το χω πει θα χω παντα ενα ζευγαρι nimbus! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν κοιτάς για τα Downshifter 6, αν είσαι ικανοποιημένος απ'τα 5; Αυτό.Υπάρχουν downshifters παντού. Το τελευταίο μοντελάκι που πήρα είναι αυτά πριν κάνα 2μηνο. http://www.skroutz.gr/s/6044485/Nike-Downshifter-6-MSL-684658-401.html Γι αυτά που κάνω χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις και χωρίς να είμαι δρομέας αποστάσεων etc είναι ότι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα η πρώτη φώτο μου αρέσει παραπάνω από όλες. Τούμπανο πόδι - χερια! alex για εσένα μόνο ! που γουστάρεις bulkιάρικες καταστάσεις αχχα , reffeed χθες, ξεφλάταρα μερικές απο σήμερα το πρωί 2 μέρες off, πόζα πάνα βρακάκι αχχαχα. και μια χαλαρή θα πάω να λύσω το θέμα να δω τι παίζει γιατι 1 Οκτωβρίου το γυρνάω σε clean bulk με δυνατές προπονήσεις και με αερόβια eod (αν κόψει η ζέστη πρώτα ο θεός) Με αυτά κ με αυτά έχω καιρό να κάνω προπόνηση να την ευχαριστηθώ , εδώ και κανα μήνα είμαι σε φάση συντήρηση κ ίσα που έβγαινε , αν και νιώθω κομπλέ τώρα θα δω με τους doctors μη μου λείπει κανένας σίδηρος πάλι (με συκώτι μοσχάρι κάθε μέρα btw..) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ^^ καλά ξηγιέσαι, μπράβο τουμπανιασμένος. Σε τι κιλά παίζεις τώρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 77 με 78 αλλα είμαι 1,71 κ είναι σίγουρο , μετρήθηκα σε doctor οπότε δεν μου έφυγε πόντος πάνω κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ε γιαυτό είσαι τουμπανιασμένος, 7 κιλά πάνω από ύψος.. και από λίπος οκ φαίνεσαι. Μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις