Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το λες γιατί ξέρεις οτι δεν υπάρχει χαχα!! Τσιμπάω την ευκαιρία από τα μαλλιά για να πω το θεϊκό 'θέλω να δω τον Χριστό στην γη μόνο και μόνο για να αντικρίσω τον φόβο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων παπάδων του κόσμου.. ' 5
manzah80 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 καλα σημερα του γαμησα την μανα παιζει να κανα 50 σετ.Εισαι ετοιμος για να βαλεις μαζες αλεξ. 1
alex_000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι ένα 5 κιλό ακόμα με παίρνει αλλά για να κρατήσω χαμηλά το λίπος θα μου πάρει μια δεκαετία 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το λες γιατί ξέρεις οτι δεν υπάρχει χαχα!! Τσιμπάω την ευκαιρία από τα μαλλιά για να πω το θεϊκό 'θέλω να δω τον Χριστό στην γη μόνο και μόνο για να αντικρίσω τον φόβο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων παπάδων του κόσμου.. ' Εμένα πάλι με αρέσει το άλλο που λέει: Πάνω από 4000 θεοί λατρεύονται αυτή τη στιγμή αλλά μη μασάτε, ο δικός σας είναι ο αληθινός Άλεξ, δείχνεις το δρόμο! 2
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι ένα 5 κιλό ακόμα με παίρνει αλλά για να κρατήσω χαμηλά το λίπος θα μου πάρει μια δεκαετία Μην με ξενερωνεις ρε τι πεντακιλο τι υψος εχεις?Οταν δεν επερνα φαρμακο στα 95 κιλα ειχα αρκετα χαμηλο λιπος αλλα επαιρνα πολλα συμπληρωματα.Στο υψος μου πανω κατω πρεπει να σαι.103 ημουνα οταν μπηκα στο χυμο
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να το ρωτησω καιρο. Οι ξενοι γιατι προτειμουν σοδα αντι για νερο; τι διαφορα εχει; σε θρεπτικοτητα; Φυσικους χυμους κατα την διαρκεια της προπονησης κανει να κατεβαζουμε;
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Η σοδα εχει ανθρακικο αρα δεν κανει για ατομα που αθλουνται.Το ανθρακικο τρωει οξυγονο απο τον οργανισμο σου.Οτι θες πιες εγω τρωω και πρωτεινομπαρες ενω κανω βαρη
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να το ρωτησω καιρο. Οι ξενοι γιατι προτειμουν σοδα αντι για νερο; τι διαφορα εχει; σε θρεπτικοτητα; Φυσικους χυμους κατα την διαρκεια της προπονησης κανει να κατεβαζουμε; Εγω θελω να κανω αυτο που ειχε ποσταρει ο μαους με τα ισοτονικα ποτα κλπ και δε βρισκω πουθενα συμπυκνωμενο χυμο φρουτων.Οπου παω με κοιτανε περιεργα και λενε "εχουμε μονο ντοματας" ε αι στο διαολο στην τελικη θα βαλω ντοματοπολτο
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καντον μονο σου. Παρε φρουτα και καντα πολτο. Εχω δυο ροδιες , ουτε ενα ροδι δεν εχουν. Με γυρισε το μυαλο. Βλεπω να πηγαινω στον θειο μου και να τα κατεβασω ολα
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ντοματοπολτο?καλη τυχη να το πιεις αυτο το πραγμα
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ντοματοπολτο?καλη τυχη να το πιεις αυτο το πραγμα Χαχαχ δε θα το κανω νταξει, εχω δοκιμασει bloody mary και κοντεψα να ξερασω Καντον μονο σου. Παρε φρουτα και καντα πολτο. Εχω δυο ροδιες , ουτε ενα ροδι δεν εχουν. Με γυρισε το μυαλο. Βλεπω να πηγαινω στον θειο μου και να τα κατεβασω ολα Πως ρε συ, δε θα γινουν σαν του εμποριου, θα μεινουν κομματια μεσα και δε θα πινεται ανετα
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι μια μαλακια ενα σαν χυμος που λεγετε v8 υπαρχει απο τοτε που ημουνα παιδι ειναι απο χυμους λαχανικων ε αμα καταφερεις να πιεις αυτο και να σου αρεσει εχεις ελπιδες
alex_000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μην με ξενερωνεις ρε τι πεντακιλο τι υψος εχεις?Οταν δεν επερνα φαρμακο στα 95 κιλα ειχα αρκετα χαμηλο λιπος αλλα επαιρνα πολλα συμπληρωματα.Στο υψος μου πανω κατω πρεπει να σαι.103 ημουνα οταν μπηκα στο χυμο μεταξύ 1.83 - 1.84 είμαι. Στα 88 κιλά θα είμαι happy, 5 κιλά πάνω από το ύψος. Ας φτάσω εκεί και βλέπουμε.. εμένα μου φαίνεται βουνό να φτάσω να είμαι εκεί με λίπος κοντά στο 12%, δεν ξέρω καν αν το καταφέρω ποτέ. Πατήσαμε και τα 35..
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Με τα καταλληλα συμπληρωματα μπορεις ανετα να πας 95 με το λιπος που λες.1.85 35 ειμαι και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις