Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα ειναι να εχεις χρονο.

Στην αρχη π.χ εμας στην Κυπρο μας ειχαν απο το πρωι σε καθαριοτητες, καπακι φρουρες/αναφορες/κωλυοματα και μετα φαγητο, μεσημεριανη φρουρα/αναφορα, υπηρεσιες, κιαλλες καθαριοτητες η εξοδους κ παει λεγοντας :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το θεμα ειναι να εχεις χρονο.

Τον κόβω για μάστερ στο φίδιασμα οπότε πιστεύω θα βρει το χρόνο που του αξίζει.  :D

• Like 4

Την Τρίτη μπαίνω μέσα,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσω πολύ αλλά θα προσπαθήσω με βασικές  bodyweight ασκήσεις να κρατηθώ και μετά στη μονάδα να γραφτώ σε γυμναστήριο ή αν με αφήνουν στο στρατόπεδο.

ήμουν σε στρατόπεδο στην Λήμνο με γυμναστήριο που είχε τα πάντα σε ζελατίνα (καλύτερα γιατι ηταν άθλιες οι εγκαταστάσεις) και δεν μας άφηναν να ακουμπήσουμε για να μη πάθουμε τπτ επειδή δεν είχαμε γιατρό κ ο κοντινότερος ηταν στα 50 λεπτά με το αμάξι. Είμαστε δέκα άτομα που θέλαμε , όχι 1-2 και είχαμε και γυμναστή απο Τεφαα 30 χρονών που έπαιρνε την ευθύνη ,nope δεν μας άφησαν.

καλή θητεία ;P

• Like 2

αυτό ακριβώς ! αν έχεις σοβαρή κατακράτηση πχ στην κοιλιά κ πατάς με το χέρι μπορεί να κάνει κυματάκια (είχα μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς για καιρό)! Το λίπος είναι ποιο στέρεο όπως λέει και ο manzah

Έχω και γαμω τα νερά. Μια χαρά...

Επίσης

Φθηνο και ποιοτικό bcaa σε σκόνη παιζει;

αυτο που εβαλα εγω στην φωτο μου το αφησε 25 αλλα εχει ενα θεμα με την διαλυτοτητα  δεν λιωνει ευκολα.

• Like 1

Έχω και γαμω τα νερά. Μια χαρά...

Βασικά ο καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσεις τα νερά με το λίπος είναι να καθαρίσεις την διατροφή σου τελείως για μια εβδομάδα το πολύ δύο εβδομάδες. όντας λίγο υποθερμιδικά 

(οχι ζάχαρες / γλυκά / λιπαρά, πολύ fiber, σωστά μάκρος κτλ)

Αν δεν έχεις κάποιο ορμονικό πρόβλημα ή δεν παίρνεις αναβολικά η συμπληρώματα που κάνουν κατακράτηση η δεν ξέρω γω τι, 90% από τα "νερά" που κρατάς θα φύγουν. ΄Ότι μένει είναι λίπος.

• Like 1

Καλησπερα παιδια. Πριν την προπονηση για γευμα βραστη πατατα ειναι καλο να τρωω ? Και στα καπακια καποια βραστα αυγα (Χωρις κροκο) η κοτοπουλο η καποια πρωτεινη?

Καλησπερα παιδια. Πριν την προπονηση για γευμα βραστη πατατα ειναι καλο να τρωω ? Και στα καπακια καποια βραστα αυγα (Χωρις κροκο) η κοτοπουλο η καποια πρωτεινη?

Μιά χαρά είναι η πατάτα. Μετά την προπόνηση επίσης μιά χαρά είναι οι πηγές που λες...διάλεξε όποια προτιμάς.

• Like 1

Ρε συ πας στρατό και αναρωτιέσαι αν θα μπορείς να γυμνάζεσαι; Κατασκήνωση κατάντησε. Όταν πήγα εγώ [παππούς mode on] παλεύαμε να επιβιώσουμε, τι λέμε τώρα [παππούς mode off].

Καλη θητεία κρητικέ!

----------------------

Πειράζει που ενίοτε συνδυάζω σουπερ σετ με ντροπ σετ; Π.χ. Pull up μέχρι failure και μόλις κατεβώ bicep curls ντροπ σετ. Δεν ξέρω, ίσως να είναι too much αλλά το γουστάρω. Βέβαια και το γάλα με πρωτείνη την ώρα της προπόνησης γούσταρα αλλά ο κακός ο Μάους μου το έκοψε. :ph34r:

• Like 1

Πειράζει που ενίοτε συνδυάζω σουπερ σετ με ντροπ σετ; Π.χ. Pull up μέχρι failure και μόλις κατεβώ bicep curls ντροπ σετ. Δεν ξέρω, ίσως να είναι too much αλλά το γουστάρω. Βέβαια και το γάλα με πρωτείνη την ώρα της προπόνησης γούσταρα αλλά ο κακός ο Μάους μου το έκοψε. :ph34r:

Δεν πειράζει καθόλου ότι και να κάνεις για να πάρεις το μέγιστο pump εφόσον δεν το παρατραβάς με το βάρος και χαλάσεις καμιά άρθρωση. 

-------------------------

κατά τα άλλα #teamγάλαpower και ας τους να λένε. Η ιστορία συνεχίζεται όπως τα έλεγα.. συνεχείς αλλαγές με την πρωτεΐνη. Στον όγκο βάζω βάρος αλλά το λίπος μένει in check (μπαίνει αλλά λίγο).. Δεν το κατάφερνα αυτό παλιά..

βλέπουμε και καμιά γραμμή στο σφίξιμο να ούμε. Επόμενο καλοκαίρι θα παίξουν και abs

5qsatyP.png

• Like 13

Αλεξ μπραβο... κοιλιακους να δειξεις και τελος.

Ο Μαμαλος απλα μας δειχνει την δυναμη της ψυχης.

Πηρε η μανα μου να φαει βρωμη το βραδυ.

Το πρωι που σηκωθηκα μου λεει καλα μες τι βρωμη ειχε μια παραμανα, παραλιγο να την καταπιω.

Λεω κοιτα θα την παθαιναμε απο την βρωμη, πρωινιατικα.

• Like 3

Την Τρίτη μπαίνω μέσα,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσω πολύ αλλά θα προσπαθήσω με βασικές  bodyweight ασκήσεις να κρατηθώ και μετά στη μονάδα να γραφτώ σε γυμναστήριο ή αν με αφήνουν στο στρατόπεδο.

Καλή θητεία! Για το στρατόπεδο κράτα μικρό καλάθι, ακόμα κι αν έχει γυμναστήριο 99,9% θα είναι κλειστό.

+1 για #teamγάλαpower αλλά όχι με την πρωτεΐνη, παραείναι τούρμπο ο συνδυασμός :P

Με βρώμη κ μπισκότα (η/και με παγωτό) όμως είναι μια χαρά!

Η παραμάνα πως βρέθηκε μες στην βρώμη; :wacko:

• Like 3

Αλέξ ωραίος παίζει να είσαι στην καλύτερη σου όσο σε ξέρω εδώ

Και δεν σε έχω αναλάβει ακόμη σε φίλε :-)

• Like 1

Αλέξ ωραίος παίζει να είσαι στην καλύτερη σου όσο σε ξέρω εδώ
Και δεν σε έχω αναλάβει ακόμη σε φίλε  :-)

ναι ρε σίγουρα είμαι στα καλύτερα, ούτε συζήτηση. Πιστεύω έχω ακόμα, άλλαξαν πολύ τα πράματα τελευταίους 2 μήνες κατάφερα περισσότερα από ότι όλο τον προηγούμενο χρόνο.

Το δεν σε έχω αναλάβει είναι σχετικό. Το πρόγραμμα που προτείνεις κάνω, κάθε μέρα γάμπες και abs κάνω, εσύ με είπες περισσότερο για το συμπλήρωμα από πμ, ντάξει πόσο ακόμα..

H διατροφή μου είναι καθαρή ούτε cheat δεν κάνω.. ζήτημα να έχω 50 θερμίδες απόκλιση την μέρα όλα μετρημένα. Τώρα αυτό τον καιρό ήμουν ίδια κιλά για 3 εβδομάδες και έβαλα άλλες 150 θερμίδες την μέρα, οπότε καταλάβαίνεις με πόση προσοχή και πόσο καθαρά ανεβαίνω. 

τα drop set δεν τα κόβω ακόμα και αν έρθει ο θεός κάτω στη γη :D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...