Mau-Maus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλειά κάνεις πάντα αν πρήζεται! Αν βλέπεις και έχει πάει αίμα στους μύες είσαι Οκ , αν φεύγεις από το γυμναστήρια όπως πήγες χωρίς το παραμικρό πρήξιμο δηλαδή τότε δεν έγινε δουλειά! Φώτη ωραίος, μας παρασέρνεις θα χτυπήσω και γω σίγουρα μια.. 1
alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (κλασσικα τις ανεβαζει σκατα οποτε πατατε πανω ν ανοιξουν κανονικα) μπράβο Μαργαρίτα.. καμία σχέση 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι super dry ρε super wet έπρεπε να γράφει 1
LifeScarcity Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλειά κάνεις πάντα αν πρήζεται! Αν βλέπεις και έχει πάει αίμα στους μύες είσαι Οκ , αν φεύγεις από το γυμναστήρια όπως πήγες χωρίς το παραμικρό πρήξιμο δηλαδή τότε δεν έγινε δουλειά Εξαίρεση τα προγράμματα χαμηλών επαλήψεων(βλ. 5Χ5 κτλπ) που τα κλάνεις,παλμοί στο θεό και πρηξιμο δεν 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν έκανα φουλ ασκήσεις αλλά μια φορά τη βδομάδα την κάθε μυική ομάδα, την επόμενη μέρα το πιάσιμο ήταν ανυπόφορο. Ακολουθώντας τη συμβουλή του συνονόματου άλλαξα το πρόγραμμα και κάνω 2 φορές την κάθε μυική ομάδα και ενώ εκείνη την ώρα μου ρχεται να κλάψω από τον πόνο (ειδικά στα πόδια, όποιος έχει κάνει ντροπ σετ σε σκουοτ ξέρει σε τι αναφέρομαι), την άλλη μέρα μηδέν πιάσιμο. Θα μπορούσες να αλλάξεις κι εσύ πρόγραμμα Τζέθρο όπως κάνω εγώ ή όπως σου είπε ο Άλεξ ώστε να γυμνάζεται δύο φορές τη βδομάδα η κάθε μυική ομάδα και να φύγει το πιάσιμο. ------------------------- Jumping Jacks με βαράκια για ΗΙΙΤ, ωραία φάση. Γυμνάζεται η καρδιά, δυναμώνουν και τα χέρια. Σε γενικές γραμμές, αν η αεροβική δεν έχει το στοιχείο της δύναμης μέσα της -όπως το κλασσικό τρέξιμο- μου φαινεται απίστευτα βαρετή -εξαίρεση το τρέξιμο στο βουνό βεβαίως.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μαργαριτα μια χαρα εισαι.Φωτη παλι ξυπνησε η αρκουδα; στο θεμα φαγητου αναφερομαι.Εγω να γραψω για χτες τι εφαγα .Πρωινο βρωμη μαζι με γαλα κασιους.Μεσημέρι τρια μπιφτεκια με παπατες φουρνου, ενα μιλκσεικ μπανανα γαλα σκουπ πρωτεινης, αμυγδαλα ωμα.Αλλα τρια μπιφτεκια με πατατεςΠηγα σε τοπικο πανηγυρι, παραγγειλα δυο σαντουιτς ενα πανσετα με κρεμμυδι ντοματα, ακομα ενα σουβλακι το ιδιο, ειμαι τοσο καντεμης που η κοπελα μου ενω παραγγειλε δυο εφαγε το ενα. Το αλλο πηγε στην ανακυκλωση--> βλεπε κοιλια μου..χαχχαχα εβγαλα τις πατατες φυσικα.Πρεπει να βρω δουλεια κοιμαμαι πανω απο δεκα ωρες το πρωι τρεις το μεσιμερι. Ουτε σε αγωνες να σκοπευα να κατεβω 2
wizzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μαργαριταρόνι, μπράβο σου! Καμία σχέση το "πριν" με το "μετά"! Η διαφορά προς το καλύτερο είναι εμφανέστατη! 1
Vapir Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 περιμένω που λέτε να με πληρώσουν να πάω για full checkup και μια βόλτα απο ενδοκρινολόγο , τα σπυράκια συνεχίζουν την εμφάνιση τους στους ώμους και που κ που στην πλάτη , απο ακμή έχω βγάλει στην πλάτη αλλα ελάχιστη , πριν βγουν έχω mood swings και νιώθω οτι ανεβάζω θερμοκρασία στα ύψη , τι σκατά..τέσπα και που λέτε με όλες αυτές τις παπάτζες έχω πέσει πολύ , δεν έχω ενέργεια ούτε όρεξη και ίσα που βγαίνουν οι προπονήσεις μου τουλάχιστον μέχρι να πάω να δω τι φταίει να το διορθώσω , περιμένω πως και πως να φύγει η ζέστη να πηγαίνω μεσημέρι για προπόνηση γιατι πρωι πρωι 1 ώρα αφότου ξυπνάω πριν τη δουλειά δεν μπορώ , σιχάθηκα βρήκα ευκαιρία μέσα στο low energy του πράγματος (ακόμα κ αν φάω πολύ) να κάνω λίγη διαιτούλα γιατι τους τελευταίους μήνες έτρωγα τα πάντα όλα για να μπορώ να λειτουργήσω , η κατάσταση ηταν fucked up 1-2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον γινόμουν χάλια και μέχρι να συνέλθω πάλι τα ίδια, κόντεψα να πάθω και θερμοπληξία και ήταν το κερασάκι στην τούρτα . τέσπα , το θέμα είναι οτι καθαρίζω να είμαι έτοιμος για χειμωνιάτικο bulk , όμως αυτή τη φορά δεν θα προσπαθήσω να βάλω κιλά γρήγορα , θα το πάω αργά κ καθαρά να μη χρειάζομαι ιδιαίτερο καθάρισμα , κουράστηκα.26 Αυγούστου (πριν 7 μέρες)31 Αυγούστου (πριν 2 μέρες) κλασικά πρώτα φεύγουν τα νεράκαι μια σημερινή στο ξύπνημα (που φαίνεται και η διαφορά με το bloat που παθαίνω μέσα στη μέρα με πεντακάθαρη διατροφή.για να δούμε τι θα πει ο ενδοκρινολόγος . για άγνωστο λόγο χθες με πονάγανε οι κοιλιακοί κ με πήγε μέντες οτι έγινε καμια μαλακία , αν και 1,5 χρόνο μετά απο την εγχείρηση αποκλείεται να πάθουν τώρα κάτι , τέλος πάντων αερόβια δεν κάνω , θα κάνω το χειμώνα , αν κάνω και αερόβια καλοκαιριάτικα σίγουρα θα αρρωστήσω. edit : είπα τόσα κακά , δεν είπα το θετικό , τελικά δεν έχω τόσο χαμηλή πίεση , το μηχάνημα ήταν για τον πέο , με λίγο αλατάκι στο μεσημεριανό-βραδινό ήρθα στα ίσια μου. 9
Zaknafein Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Jumping Jacks με βαράκια για ΗΙΙΤ, ωραία φάση. Γυμνάζεται η καρδιά, δυναμώνουν και τα χέρια. Σε γενικές γραμμές, αν η αεροβική δεν έχει το στοιχείο της δύναμης μέσα της -όπως το κλασσικό τρέξιμο- μου φαινεται απίστευτα βαρετή -εξαίρεση το τρέξιμο στο βουνό βεβαίως. Δεν είναι απαραίτητο το βουνό - και σε ανηφορές/κατηφόρες εντός πόλης μπορείς να κάνεις δουλειά με ανοίγματα/σπριντάκια για να ξεφύγεις απ'την βαρεμάρα του σταθερού ρυθμού. @Φώτη Αυτές είναι προμήθειες πολέμου - τι γεύση είναι η ΟΝ;
yannis27gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μαργαρίτα σούπερ μπράβο, ξεχαςα πριν να το γράψω! Ρεβόλβερ, το Αλκυων που πήγατε ειναι στο Μαλεμε; Ρε φίλε, δίπλα εμενα. Καλά, η Κρήτη τα σπάει, ζεις σε πολύ ευλογημένο τόπο. Απιςτευτη θαλαςςα (οποιος λέει πως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει ειναι άσχετος), φιλόξενοι άνθρωποι, υπέροχα τοπία. 3
revolver1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ρεβόλβερ, το Αλκυων που πήγατε ειναι στο Μαλεμε; Ρε φίλε, δίπλα εμενα. Ναι.Btw μάπα ήταν ο γάμος(την επόμενη μέρα στομαχόπονος). Καλά, η Κρήτη τα σπάει, ζεις σε πολύ ευλογημένο τόπο. Απιςτευτη θαλαςςα (οποιος λέει πως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει ειναι άσχετος), φιλόξενοι άνθρωποι, υπέροχα τοπία. Δεν έχω πάει Χαλκιδική(ακόμα) και δεν ξέρω αλλά έχουμε 2-3 πολύ δυνατές παραλίες.Και τον χειμώνα είναι ωραία μιας και στον υπάρχουν εγκαταστάσεις στον Ομαλό για εξορμήσεις στο χιόνι και φαγητό στο Βοτανικό πάρκο...μιαμ μιαμ. 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 περιμένω που λέτε να με πληρώσουν να πάω για full checkup και μια βόλτα απο ενδοκρινολόγο , τα σπυράκια συνεχίζουν την εμφάνιση τους στους ώμους και που κ που στην πλάτη , απο ακμή έχω βγάλει στην πλάτη αλλα ελάχιστη , πριν βγουν έχω mood swings και νιώθω οτι ανεβάζω θερμοκρασία στα ύψη , τι σκατά.. τέσπα και που λέτε με όλες αυτές τις παπάτζες έχω πέσει πολύ , δεν έχω ενέργεια ούτε όρεξη και ίσα που βγαίνουν οι προπονήσεις μου τουλάχιστον μέχρι να πάω να δω τι φταίει να το διορθώσω , περιμένω πως και πως να φύγει η ζέστη να πηγαίνω μεσημέρι για προπόνηση γιατι πρωι πρωι 1 ώρα αφότου ξυπνάω πριν τη δουλειά δεν μπορώ , σιχάθηκα βρήκα ευκαιρία μέσα στο low energy του πράγματος (ακόμα κ αν φάω πολύ) να κάνω λίγη διαιτούλα γιατι τους τελευταίους μήνες έτρωγα τα πάντα όλα για να μπορώ να λειτουργήσω , η κατάσταση ηταν fucked up 1-2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον γινόμουν χάλια και μέχρι να συνέλθω πάλι τα ίδια, κόντεψα να πάθω και θερμοπληξία και ήταν το κερασάκι στην τούρτα . τέσπα , το θέμα είναι οτι καθαρίζω να είμαι έτοιμος για χειμωνιάτικο bulk , όμως αυτή τη φορά δεν θα προσπαθήσω να βάλω κιλά γρήγορα , θα το πάω αργά κ καθαρά να μη χρειάζομαι ιδιαίτερο καθάρισμα , κουράστηκα. 26 Αυγούστου (πριν 7 μέρες) 26-8.jpg 31 Αυγούστου (πριν 2 μέρες) 31-8.jpg κλασικά πρώτα φεύγουν τα νερά και μια σημερινή στο ξύπνημα (που φαίνεται και η διαφορά με το bloat που παθαίνω μέσα στη μέρα με πεντακάθαρη διατροφή. για να δούμε τι θα πει ο ενδοκρινολόγος . C360_2015-09-02-08-01-12-871.jpg για άγνωστο λόγο χθες με πονάγανε οι κοιλιακοί κ με πήγε μέντες οτι έγινε καμια μαλακία , αν και 1,5 χρόνο μετά απο την εγχείρηση αποκλείεται να πάθουν τώρα κάτι , τέλος πάντων αερόβια δεν κάνω , θα κάνω το χειμώνα , αν κάνω και αερόβια καλοκαιριάτικα σίγουρα θα αρρωστήσω. edit : είπα τόσα κακά , δεν είπα το θετικό , τελικά δεν έχω τόσο χαμηλή πίεση , το μηχάνημα ήταν για τον πέο , με λίγο αλατάκι στο μεσημεριανό-βραδινό ήρθα στα ίσια μου. Eσυ ρε αρχηγε θελω να σε ρωτησω καιρο με τι σκατα τραβας αυτες τις φωτο και βγαινουν ετσι? πραγματικα απορια το εχω ,καταιγιδα κοκκων γινεται ... Δεν είναι απαραίτητο το βουνό - και σε ανηφορές/κατηφόρες εντός πόλης μπορείς να κάνεις δουλειά με ανοίγματα/σπριντάκια για να ξεφύγεις απ'την βαρεμάρα του σταθερού ρυθμού. @Φώτη Αυτές είναι προμήθειες πολέμου - τι γεύση είναι η ΟΝ; Μα πολεμο εχουμε γιατι εβαλα μεγαλο στοχο και ειμαι οριακα αν τα καταφερω .Πηρα σοκολατα-βανιλια να αλλαζω . Ευχαριστω παιδια! Φωτη καλοφαγωτα! Τα εχω φαει ηδη απλα δεν το ξερουν ακομα .
Zaknafein Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τις συνδυάζεις με τπτ ή μόνο νεράκι; Πήρα την μικρή (908γρ) σε σοκολάτα και ψάχνω ιδέες για την... αξιοποίηση
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τις συνδυάζεις με τπτ ή μόνο νεράκι; Πήρα την μικρή (908γρ) σε σοκολάτα και ψάχνω ιδέες για την... αξιοποίηση νερο μονο ,γαλατα πινουν οι αδερφες και ο Αλεξ 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις