yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ο γάμος γίνεται στις 18:30 στο ναό μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χαλεπα (αν τα λέω σωστά). Άμα είσαι εκεί έλα πες ενα γεια, θα ειναι εύκολο να με καταλάβεις. Ψηλός, αδύνατος κι αδερφός του γαμπρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ο γάμος γίνεται στις 18:30 στο ναό μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χαλεπα (αν τα λέω σωστά). Άμα είσαι εκεί έλα πες ενα γεια, θα ειναι εύκολο να με καταλάβεις. Ψηλός, αδύνατος κι αδερφός του γαμπρού Ατύχησες,... εμάς γίνεται στο Αλκυών και έχει την επόμενη βδομάδα και στην Αθήνα(Διπλό γλέντι) Να ζήσουν και τα σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ένα γαμάτο βίντεο για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.ted.com/talks/ben_goldacre_battling_bad_science Έχει και ελληνικούς υπότιτλους μεταξύ άλλων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Κρίμα ρεβόλβερ, πλάκα θα είχε τέτοια σύμπτωση. Να ρωτήσω κάτι. Εκτός της ημέρας ποδιών που γυμνάζω τις γάμπες κανονικά, σκέφτομαι Οποτε βρίσκω σκαλιά να τα ανεβαίνω με το μπροστινό μέρος των ποδιών κι όχι με ολόκληρο το πέλμα, για να γυμνάζω έξτρα τις γάμπες. Υπάρχει περίπτωση να καταπόνησω τα γόνατα και να κάνω μεγαλύτερη ζημιά απο ότι καλό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι. Εκτός της ημέρας ποδιών που γυμνάζω τις γάμπες κανονικά, σκέφτομαι Οποτε βρίσκω σκαλιά να τα ανεβαίνω με το μπροστινό μέρος των ποδιών κι όχι με ολόκληρο το πέλμα, για να γυμνάζω έξτρα τις γάμπες. Υπάρχει περίπτωση να καταπόνησω τα γόνατα και να κάνω μεγαλύτερη ζημιά απο ότι καλό; Too much trouble πιστεύω. Εγώ θα έβαζα κανονική προπόνηση 1-2 φορές την βδομάδα επιπλέον σε όποια μέρα θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 νομιζω θα βαρεθω να τρωω κοτατζ. 500γρ 5% 1,45€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ερχομαι Ταλίν, για το κότατζ όχι για τις Εσθονές, τις Εσθονές ποιος τις μπιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 νομιζω θα βαρεθω να τρωω κοτατζ. 500γρ 5% 1,45€ Με μακαρονάκι μαζί γαμάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ερχομαι Ταλίν, για το κότατζ όχι για τις Εσθονές, τις Εσθονές ποιος τις μπιπ ελα εσυ για το κοτατζ θα πηδαω εγω τις εσθονες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 seems unfair τώρα που το σκέφτομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε κρεπα αλμυρη με γυρο... Εχει κρεπερι που το κανει η εννοεις να παρω μια με κασερι ξερω γω και να βαλω γυρο μεσα μονος μου? Επισης εχω ακουσει και το αρρωστημενο "κρεπα με κασερι +μερεντα" και λενε οτι ειναι πολυ καλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εγω εχω πετυχει γυραδικα που κανουν κρεπα, ε του λες να βαλουν γυρω. Για το δευτερο δεν ξερω, δεν κανω τοσα μεγαλα πειραματα στο στομαχι μου, θα κανει καμια εκρηξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τώρα που είπες έκρηξη, δεν ξέρω πως τα έβαλα αυτά μέσα μου χτες. 2 σπιτικά burger και ένα hot dog + παγωτο για μεσημέρι και βράδυ pizza με διάφορες μαλακιούλες για ορεκτικά και ~2 λίτρα μπύρα. Σήμερα, μέχρι τώρα έχω πιεί απλά 2 shakes πρωτεΐνης+γάλα για να ρίξω αρκετά θερμίδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 time to bulk up bosei.Nobody big enough 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 εχει καποια σημασια που το linear του candito ειναι 6 βδομαδες? δηλαδη αν το κανω 3 μηνες θα παει κατι λαθος? (προφανως δε μπορει να ανεβαζω κιλα συνεχεια , μιλαω για το ασκησιολογιο) επισης , αντι για το αυξηση κιλων ανα βδομαδα , εχει νοημα να το κανει καποιος ανα προπονηση με τον ιδιο τροπο σε περιπτωση failure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις