wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Alex_000, φίλε, χάνεις που δεν ήρθες Kreator! Τόσο καυλωτικό live thrash metal έχω να ακούσω από την εμφάνιση των Slayer το 1996 στο Rock of Gods! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Είμαι σίγουρος.. Πήγα στην comicon στη Λευκωσία σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Σημερα πηγα να παρω κρεπα. Τι κρεπα θελεις μου; Αλμυρη. Οκ τι να χει μεσα; Γαλοπουλα, μπέικον,ντοματα,τυρι,μανιτάρια,χτυπιτη. Με κοιταει με γουρλωμένα ματια, φιλε κατσε να παρω χαρτι να τα γραψω ολα αυτα θα τα ξεχασω. Εκανε την κρεπα, την εβαλε στο πακετο αλλα δεν εκλεινε. Την εφαγα αλλα μετα η κοιλια μου φουσκωσε σαν μπαλονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Σημερα πηγα να παρω κρεπα. Τι κρεπα θελεις μου; Αλμυρη. Οκ τι να χει μεσα; Γαλοπουλα, μπέικον,ντοματα,τυρι,μανιτάρια,χτυπιτη. Με κοιταει με γουρλωμένα ματια, φιλε κατσε να παρω χαρτι να τα γραψω ολα αυτα θα τα ξεχασω. Εκανε την κρεπα, την εβαλε στο πακετο αλλα δεν εκλεινε. Την εφαγα αλλα μετα η κοιλια μου φουσκωσε σαν μπαλονι. Θα το δοκιμασω κ αυτο.Χθες πηρα αλμυρη πρωτη φορα στη ζωη μου και εβαλα μεσα γαλοπουλα, κασερι, ουγγαρεζα, καλαμποκι, μανιταρι και μπεικον.Δε με εντυπωσιασε, θα προτιμουσα αυγο/κοτοπουλο αλλα δεν ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα. Μου έμεινε δώρο μια φουσκάλα σε ενα δάχτυλο του ποδιού και φυσικά πιάσιμο στα πόδια. Χορεύω χάλια όποτε βρήκα δικαιολογία για να μη σηκωθώ σήμερα στο γάμο να χορέψω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα. Μου έμεινε δώρο μια φουσκάλα σε ενα δάχτυλο του ποδιού και φυσικά πιάσιμο στα πόδια. Χορεύω χάλια όποτε βρήκα δικαιολογία για να μη σηκωθώ σήμερα στο γάμο να χορέψω βαλε επισης το να τρεχεις και μετα θα καταλαβεις γιατι γουσταρω τοσο το ορεινο τρεξιμο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Φαράγγι Σαμαριάς χτες, ειναι πολύ πιο απαιτητικό απο ότι το παρουσιάζουν οι τουριστικοί οδηγοί. 6 ώρες περπάτημα σε κακοτράχαλο έδαφος κι έπρεπε διαρκώς να κοιτάς κάτω για να μην γκρεμοτσακιστεις αντί να απολαμβάνεις την άγρια φύση που σε περιέβαλε. Καμία σαρανταρια φορές στραβοπάτησα και πήγα να στραμπουλιξω τον αστράγαλο αλλά τη γλίτωσα. Ποσο γαματο ειναι το τελειωμα, οπου σκας μυτη στην παραλια μετα απο τοσες ωρες και οπως εισαι βουτας μεσα! βαλε επισης το να τρεχεις και μετα θα καταλαβεις γιατι γουσταρω τοσο το ορεινο τρεξιμο!! Στη Σαμαρια τουλαχιστον δεν σ αφηνουν να τρεξεις -τουλαχιστον την μια φορα που το προσπαθησα με σταματησαν- ελεω της ασφαλειας των υπολοιπων που περπατανε τριγυρω σου αλλα και της δικιας σου. Και καλα κανουν βεβαια Κατα τ αλλα, indeed, περιμενω πως και πως το 1ο μου ορεινο τρεξιμο τον επομενο μηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ποσο γαματο ειναι το τελειωμα, οπου σκας μυτη στην παραλια μετα απο τοσες ωρες και οπως εισαι βουτας μεσα! Στη Σαμαρια τουλαχιστον δεν σ αφηνουν να τρεξεις -τουλαχιστον την μια φορα που το προσπαθησα με σταματησαν- ελεω της ασφαλειας των υπολοιπων που περπατανε τριγυρω σου αλλα και της δικιας σου. Και καλα κανουν βεβαια Κατα τ αλλα, indeed, περιμενω πως και πως το 1ο μου ορεινο τρεξιμο τον επομενο μηνα! εχεις τρεξει ποτε σε βουνο ή θα πας πρωτη φορα για προπονηση? Αν δεν εχεις τρεξει ξανα σε βουνο να ξερεις οτι θα δεις κοσμο πιο αργο απο σενα να σε αφηνει πισω στις ανηφορες. Θα πονας και θα βριζεις. Δε θα νοιωθεις τα ποδια σου και θα σκεφτεσαι γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Μολις τελειωσεις θα θες να τρεξεις ξανα την ιδια στιγμη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 εχεις τρεξει ποτε σε βουνο ή θα πας πρωτη φορα για προπονηση? Nevah Αν δεν εχεις τρεξει ξανα σε βουνο να ξερεις οτι θα δεις κοσμο πιο αργο απο σενα να σε αφηνει πισω στις ανηφορες. Θα πονας και θα βριζεις. Δε θα νοιωθεις τα ποδια σου και θα σκεφτεσαι γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Μολις τελειωσεις θα θες να τρεξεις ξανα την ιδια στιγμη!! Ειμαι προετοιμασμενος για μπολικες καταρες και για τραγικη καταταξη. Το μονο με νοιαζει ειναι να μην περπατησω πουθενα και να κρατησω σταθερο ρυθμο, οποιος και εαν ειναι αυτος. Και προφανεστατα να τερματησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 θα πας να τρεξεις αγωνα χωρις να εχεις τρεξει πριν ξανα σε βουνο ουτε 1 προπονηση? Μεγα λαθος. Πηγαινε τρεξε μια δυο φορες. Αν εχεις 1 μηνα μπροστα σου κανε 2 προπονησεις στο βουνο. Να προσεχεις παρα πολυ τις κατηφορες γιατι καταπονουνται υπερβολικα τα γονατα. Ετοιμασου να νοιωσεις τρελο καψιμο στις γαμπες! Στην πρωτη αναβαση θα νοιωσεις τις γαμπες σου τερμα σφιχτες και ετοιμες να εκραγουν. Μετα απο λιγο θα το συνηθισεις και ειναι υποφερτω! Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να μην περπατησεις (εξαρταται και απο τη διαδρομη). Εγω ακομη και οταν ημουν στα καλυτερα μου που ειχα το 1000 σε 3.50-4 και σε αποσταση 15+ κρατουσα ρυθμο στο 4.10-4.20 στο βουνο στον αγωνα αν και ετρεξα σχεδον ολη τη διαδρομη ηταν ενα κομματι που ηταν αδυνατο να τρεξω. Περπατημα γρηγορο εκανα και κοντευα να μεινω απο ανασες. Ποια διαδρομη θα τρεξεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Πάω Φλώρινα με μια βαλίτσα και ένα σάκο .... ο σάκος ασήκωτος (περίεχει ισοθερμικές με φαγιά και είδη κουζίνας)... το ξενοδοχείο από το ΚΤΕΛ είναι περίπου στα 500m ε ρε γλέντια!!! να δω πως θα τα σηκώσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Πάω Φλώρινα με μια βαλίτσα και ένα σάκο .... ο σάκος ασήκωτος (περίεχει ισοθερμικές με φαγιά και είδη κουζίνας)... το ξενοδοχείο από το ΚΤΕΛ είναι περίπου στα 500m ε ρε γλέντια!!! να δω πως θα τα σηκώσω!!! πηγα στην εσθονια με μια βαλιτσα! τι σκατα κουβαλας σε 2 σακους ? και σητν κινα ειχα παει με ενα μπακπακ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πηγα στην εσθονια με μια βαλιτσα! τι σκατα κουβαλας σε 2 σακους ? και σητν κινα ειχα παει με ενα μπακπακ! διάβαζε καλύτερα τι γράφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 μωρε διαβασα τι γραφεις 1 βαλιτσα και ενα σακο!! αλλα τι σκατα εχεις παρει μαζι σου για 1 βδομαδα!? για να χρεαιζεσαι και τους δυο! πχ κουζινικα τι πηρες και γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις