Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάω γυμναστήριο, για να χάσω γρηγορότερα κιλά και να βελτιώσω την εμφάνισή μου. Με το κόψιμο του πολύ φαγητού και του τσιμπολογήματος (τρώω 3 γεύματα την ημέρα συνήθως) έχασα κιλά. Αλλά πιστεύω το γυμναστήριο θα με βοηθήσει παραπάνω. Τώρα είμαι 104,9 κιλά με 1,82 ύψος (το ύψος μου στο περίπου το έβγαλα). Να χάσω κι άλλα κιλά πριν αρχίσω γυμναστήριο; Επίσης, αν τελικά πάω στο γυμναστήριο, ένας σαν κι εμένα που δεν έχει γυμναστεί στην ζωή του, τι ακριβώς κάνει εκεί; Διάδρομο, βάρη ή κάτι άλλο;

Να δωσιες βαση στην αεροβια και να στοχευσεις στην απωλεια κιλων για αρχη.Παραλληλα ομως κανε και βαρη ωστε να βοηθας ακομα πιο πολυ τον οργανισμο σου και να ξεκινησεις να δουλευεις τους μυς.Για ασκησεις μπορεις ειτε να ρωτησεις καποιο γυμναστη, ειτε να ψαχτεις μονος σου στο ιντερνετ.

Εγω εκανα το δευτερο οταν ξεκινησα και το θεωρω πολυ καλυτερο, αρκει να μην κανεις egolifting (google it :D ) και να δοκιμαζεις ασκησεις ωστε να βλεπεις ποιες δουλευουν καλυτερα πανω σου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

μπορει να μου απαντησει καποιος κατι απλο:

Αν θελω να χασω λιπος/ βαρος , ΔΕΝ ασκουμαι, και καναλωνω -500 θερμιδες  και πολυ πρωτεινη, θα χασω και μυς;   Η θα ειναι καλυτερα να τρωω περισσοτερο, παλι πολυ πρωτεινη και να ασκουμαι;

Δε θα χω τη δυνατοτητα να πηγαινω γυμναστηριο για λιγο καιρο για αυτο ρωταω, τι πρεπει να κανω για να μη χασω και μυς;

Αν θελω να χασω λιπος/ βαρος , ΔΕΝ ασκουμαι, και καναλωνω -500 θερμιδες και πολυ πρωτεινη, θα χασω και μυς; Η θα ειναι καλυτερα να τρωω περισσοτερο, παλι πολυ πρωτεινη και να ασκουμαι;

Δε θα χω τη δυνατοτητα να πηγαινω γυμναστηριο για λιγο καιρο για αυτο ρωταω, τι πρεπει να κανω για να μη χασω και μυς;

Όσο περισσότερη πρωτεινη περνεις τόσο λιγότερους μυς θα χασεις. Μαζί με βάρη θα έχανες ακόμα λιγότερο απλά για συντηρηση αλλά είναι και πόσα κιλά θες να χασεις και το ποσό γρήγορα.

Αν θελω να χασω λιπος/ βαρος , ΔΕΝ ασκουμαι, και καναλωνω -500 θερμιδες και πολυ πρωτεινη, θα χασω και μυς; Η θα ειναι καλυτερα να τρωω περισσοτερο, παλι πολυ πρωτεινη και να ασκουμαι;

Κάμψεις , ελξεις και λάστιχο σπίτι.

Αν δεν γυμνάζεσαι και χάνεις βάρος θα χάνεις αρκετό μυικό ιστό όσο πρωτεινη και να τρως

Φυσικά θα είναι καλύτερα να τρως περισσότερο και να ασκείται, that's the point

Να δωσιες βαση στην αεροβια και να στοχευσεις στην απωλεια κιλων για αρχη.Παραλληλα ομως κανε και βαρη ωστε να βοηθας ακομα πιο πολυ τον οργανισμο σου και να ξεκινησεις να δουλευεις τους μυς.Για ασκησεις μπορεις ειτε να ρωτησεις καποιο γυμναστη, ειτε να ψαχτεις μονος σου στο ιντερνετ.

Εγω εκανα το δευτερο οταν ξεκινησα και το θεωρω πολυ καλυτερο, αρκει να μην κανεις egolifting (google it :D ) και να δοκιμαζεις ασκησεις ωστε να βλεπεις ποιες δουλευουν καλυτερα πανω σου.

Μην του δινεις συμβουλες ενω δεν τα ξερεις εσυ καλα καλα.Στα βαρη θα δωσεις βαση για να φτιαξεις μυικη μαζα και να χεις πολυ ποιο γρηγορο μεταβολισμο.Θα τρως τροφες με πολυ πρωτεινη και λιγοτερο υδατανθρακα για να φτιαξεις μια βαση πανω στην οποια θα μπορεις να δουλεψεις εν καιρο.Η αεροβια θα ερθει οταν εχεις φτιαξει την μυικη μαζα μαζι με οσο λιπος και νερα θα χεις για να φανει κατι.Η αεροβια σου μειωνει την τεστοστερονη και το γλυκογονο αρα και τις δυνατοτητες για αναβολικο περιβαλον.Η διατροφη σου θα καθορισει την πορεια σου κοινως στο σταδιο που εισαι μαζι με την προσπαθεια σου στα βαρη

Μην του δινεις συμβουλες ενω δεν τα ξερεις εσυ καλα καλα.Στα βαρη θα δωσεις βαση για να φτιαξεις μυικη μαζα και να χεις πολυ ποιο γρηγορο μεταβολισμο.Θα τρως τροφες με πολυ πρωτεινη και λιγοτερο υδατανθρακα για να φτιαξεις μια βαση πανω στην οποια θα μπορεις να δουλεψεις εν καιρο.Η αεροβια θα ερθει οταν εχεις φτιαξει την μυικη μαζα μαζι με οσο λιπος και νερα θα χεις για να φανει κατι.Η αεροβια σου μειωνει την τεστοστερονη και το γλυκογονο αρα και τις δυνατοτητες για αναβολικο περιβαλον.Η διατροφη σου θα καθορισει την πορεια σου κοινως στο σταδιο που εισαι μαζι με την προσπαθεια σου στα βαρη

Η αεροβικη όσα βάρη και να κάνεις δεν πρέπει να κόβετε τελειως όμως. 3 φορές τη βδομάδα από 30 λεπτά αρκούν για να δεις τα πλεονεκτηματα που σου προσφέρει. Συνδυασμός βάρη διατροφή αεροβικη είναι ότι καλύτερο για ένα δυνατό και υγιές σώμα.

• Like 1

Μπα αχρηστη ειναι οταν θελεις να βαλεις μυικη μαζα κανει το αντιθετο απο οτι θες.Καλα κανετε οτι θελετε σκυλοβαριεμαι αφου στο τελος θα δει οτι εχω δικιο οπως και οτι εχω πει.

• Moderators

Βασικά πρέπει έχω μέσα να καταλάβετε ότι μιλάτε συνήθως για διαφορετικούς στόχους και διαφορετικά επίπεδα.

Τι εννοώ. Για αυτό που κανείς Εσύ Μάνο και στο επίπεδο που το κανείς Ναι ή αερόβια είναι παράγοντας που σε κρατάει πίσω. Για κάποιον που θέλει ένα σώμα λίγο από όλα Είναι απαρατήρητη

• Like 2

Μπα αχρηστη ειναι οταν θελεις να βαλεις μυικη μαζα κανει το αντιθετο απο οτι θες.Καλα κανετε οτι θελετε σκυλοβαριεμαι αφου στο τελος θα δει οτι εχω δικιο οπως και οτι εχω πει.

Μια χαρά μπαινει μυικη μαζα με τα 3 30 λεπτα τη βδομάδα. Παραπάνω ναι σε περίοδο όγκου είναι υπερβολή. Και λιγότερο λιπος βάζεις και έχεις όλα τα πλεονεκτηματα της αεροβικη. Μιλάω για τρέξιμο στη φύση και στον καθαρό αερα και όχι σε ένα απλό διάδρομο.

• Like 1

Τι λιγο απο ολα ρε σπεκτ τι ειναι σουβλακι στο λεω εγω που εχω λυωσει το κορμι μου και εχω σακατεψει το σωμα μου στα γαμημενα τα γυμναστηρια η αεροβια ειναι μια μαλακια και μιση μονο για την καρδια ειναι καλη και την γενικη σου υγεια για τους μυς ειναι αχρηστη εως αποτρεπτικη.

Μια χαρά μπαινει μυικη μαζα με τα 3 30 λεπτα τη βδομάδα. Παραπάνω ναι σε περίοδο όγκου είναι υπερβολή. Και λιγότερο λιπος βάζεις και έχεις όλα τα πλεονεκτηματα της αεροβικη. Μιλάω για τρέξιμο στη φύση και στον καθαρό αερα και όχι σε ένα απλό διάδρομο.

Αμα σου απαντησω τωρα θα γινω κακος οποτε δεν σου απανταω

Τι λιγο απο ολα ρε σπεκτ τι ειναι σουβλακι στο λεω εγω που εχω λυωσει το κορμι μου και εχω σακατεψει το σωμα μου στα γαμημενα τα γυμναστηρια η αεροβια ειναι μια μαλακια και μιση μονο για την καρδια ειναι καλη και την γενικη σου υγεια για τους μυς ει[ναι αχρηστη εως αποτρεπτικη.

Αμα σου απαντησω τωρα θα γινω κακος οποτε δεν σου απανταω

Εδώ θέλω να καταλήξω.

Το ββ δεν εχει καμια σχεση με υγεια ποσες φορες πρεπει να το γραψω αμα θελετε να ειστε υγιεις καντε αλλα πραγματα.

Bodybuilding ειναι αυτο:

http://activeman.gr/images/news/sports/bb%2002.jpg

Είναι και αυτο:

http://www.evolutionary.org/wp-content/uploads/2014/04/ronnie-coleman-posing.jpg

Προτιμάς το δεύτερο εγώ το πρώτο. BB για μένα σημαίνει υγεία ευεξία και να σηκώνω κάποια καλά κιλά για το βάρος μου. Για σένα να είσαι τούμπανο και να σηκώνεις 300κιλα. Άλλοι στόχοι όπως είπε και ο Spect.

• Moderators

Μάνο Εσύ θες ένα σώμα δυνατό να σηκώνεις ότι μπορείς χωρίς να σε νοιάζει τίποτα.

Εγώ πχ Θέλω να έχω ένα αξιοπρεπές σώμα με μια Α δύναμη αλλά Θέλω επίσης να μπορώ να τρέξω μια ώρα χωρίς να πεθάνω Γιατί αυτό με βοηθάει πχ σε αλλά πράγματα που κάνω. Όπως καταδύσεις, εξερευνήσεις κτλ.

Καταλαβαίνεις ότι εδώ μιλάμε για δύο διαφορετικούς στόχους οπότε διαφορετική προπόνηση.

Αυτό εννοώ το λίγο από ολα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...