manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τις ελληνιδες εμεις τις θεοποιησαμε. Αυτες απλα δειξανε κωλο βυζια.. τα δικα μας σαλια τις εκαναν να σηκωσουν μυτη Αυτα ειναι μονο απο το φεις ρε απο κοντα καμια δεν νοιωθει θεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω, νιωθει δεν νιωθει, η μυτη ψηλα. Η πρεπει να σαι τοσο στα παπαρια σου που λες και δεκα απορρηψεις δεν με νοιαζει ή καθεσαι στα αυγα σου, πας σπιτι μονος αλλα και αυτη μονη, μαζι με ολα τα στολιδια που εβαλε για να εντυπωσιασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και η μυτη ανασφαλεια ειναι ρε λιβερπουλ αμυνα οι γυναικες με αυτοπεποιθηση ειναι κουλ τυπακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι δεν διαφωνω. Τωρα στα δικα μας. Εχω δυο πρωτεινης δικιλες. Η μια εχει 20 γρ πρωτεινη και καθολου ζαχαρα, η αλλη δεν ξερω πως μου διαφυγε εχει 18 γρ πρωτεινη αλλα 8 γρ ζαχαρη. Ειπα αφου εγινε η βλακεια με την δευτερη να παρω ενα κιλο κακάο ιον να την μπερδεψω ετσι και αλλιως βαζω μια κουταλια τος σουπας στο μιλκσεικ που κανω. Τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 βάζω 5γρμ στο πρωινό μου σκουπ κακάο carrefour και γύρω στα 2γρμ κακάο στο μεταπροπονητικό μου γιατί δίνει τέλεια γεύση οπότε, εγκρίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ε δεν χαλας κατι στην χημεια της παρτην.Ετσι και αλλοιως εισαι αδυνατος δεν θα σου κανει ζημια η ζαχαρη σιγα.Στελνε μου ενα πμ οταν ειναι παρεις κατι να σου λεω αμα θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ε δεν χαλας κατι στην χημεια της παρτην.Ετσι και αλλοιως εισαι αδυνατος δεν θα σου κανει ζημια η ζαχαρη σιγα.Στελνε μου ενα πμ οταν ειναι παρεις κατι να σου λεω αμα θες Οκ. Σε ευχαριστω για την προτασει θα το κανω την αλλη φορα, εγραψα εδω αλλα με το φπα ολα ανεβηκα. Πχ μια πρωτεινη musclemax που επαιρνα απο 39,00€ πηγε 45+€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ. Σε ευχαριστω για την προτασει θα το κανω την αλλη φορα, εγραψα εδω αλλα με το φπα ολα ανεβηκα. Πχ μια πρωτεινη musclemax που επαιρνα απο 39,00€ πηγε 45+€ Αμα δεν φαω μπαν παλι συντομα χαχαχα το βλεπω να ρχετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Χααχχα... σιγα γιατι... Οταν ειναι θα σε πω. βάζω 5γρμ στο πρωινό μου σκουπ κακάο carrefour και γύρω στα 2γρμ κακάο στο μεταπροπονητικό μου γιατί δίνει τέλεια γεύση οπότε, εγκρίνω Δημητρα παρε του μασουτη αλλη γευση. Απλα κιλου εχω βρει μονο της ιον στον γαλαξια 5,50€+ απ οσο θυμαμαι http://www.bbclub.gr/el/extrifit-hydro-4000-300tabs.html Εδω Τωρα που το φερε η κουβεντα ειχα ρωτησει εδω για αυτα τα αμινοξεα. Ειναι καλα; Τα χανε στειλει στον αδερφο μου οταν αγορασε μια πρωτεινη απο το ιδιο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Φιλικη συμβουλη μην αγοραζεις τιποτα απο αυτον.Tα καλυτερα αμινοξεα που παιζουν ειναι η σειρα αμινο της γιουνιβερσαλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι τα αποφευγω εγω απο κει, ο αδερφος πηρε μια elite καιι του τα στειλε, μαζι με ενα Περιοδικό. Αρα καλα κανουν και καθονται εδω και εξι μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι τα αποφευγω εγω απο κει, ο αδερφος πηρε μια elite καιι του τα στειλε, μαζι με ενα περιοδοκι. Αρα καλα κανουν και καθονται εδω και εξι μηνες Αστα εκει που καθονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ... να σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ελλάδα / Κύπρος είναι στο τοπ των ανεπτυγμένων χωρών από άποψης λύσσας. Οποιαδήποτε γυναίκα περπατάει έξω, αρκεί να είναι αρτιμελής και με 2 μάτια θα έχει τύπους να της τραγουδάνε, να κορνάρουν να σταματάνε αυτοκίνητα..και έχεις μετά τα καραμπάζα να σου λένε πως παίζουν με 2 και 3 γκόμενους.. πως να μην την δουν θεές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Live, και Γιάννη ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κτλ, αλλά άποψη μου είναι ότι τα αποτελέσματα που θα δεις αν πας γυμναστήριο είναι δύσκολο εως αδύνατο να τα δεις με home workout, ακόμα και αν έχεις rack. Όλα έχουν σημασία. Και πολλά από τα μηχανήματα κυρίως, αλλά και το πλήθος αλτήρων και τα καλά racks. Για εμένα είστε ήρωες αλλά αφού το έχετε πάρει σοβαρά το πράμα σκεφτείτε να γραφτείτε κάνα gym 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις