Liverpool89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σημερα προπονηση, ανοιξα την πορτα να μπει λιγο αερας, τσουπ ο γειτονας εψηνε παιδακια στην κυριολεξια με γαμησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σημερα προπονηση, ανοιξα την πορτα να μπει λιγο αερας, τσουπ ο γειτονας εψηνε παιδακια στην κυριολεξια με γαμησε Κ εσυ στο σπιτι γυμναζεσαι σαν τον Γιαννη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Κανα διαιτητικο σνακ για τις λιγούρες έχει να προτείνει κανεις; Με λιγες θερμιδες και λιπαρά να κοβει και την πεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Κανα διαιτητικο σνακ για τις λιγούρες έχει να προτείνει κανεις; Με λιγες θερμιδες και λιπαρά να κοβει και την πεινα. Το αν θα είναι διαιτητικό δεν το καθορίζει το σνακ αλλά τέλος πάντων... Πες και τι σε αρέσει γιατί θα πάρεις 100 προτάσεις. Γενικά πρωτεΐνη και λαχανικά είναι τοπ για μείωση πείνας οπότε διαλέγεις πηγή πρωτεΐνης και ό,τι λαχανικά θες και έτοιμος...καμία σαλάτα δηλαδή με κοτόπουλο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Κ εσυ στο σπιτι γυμναζεσαι σαν τον Γιαννη? Ναι σπιτι γυμναζομαι, εχει τα καλα του αλλα και τα αρνητικα του Κανα διαιτητικο σνακ για τις λιγούρες έχει να προτείνει κανεις; Με λιγες θερμιδες και λιπαρά να κοβει και την πεινα. Κριτσινια ολικη, πολυσπορα, κανενα τοστ με γαλοπουλα...δοκιμασα καπνιστη μπριζολα απλα δεν Υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Θελω σνακς που να κοβουν την πεινα, λιγες θερμιδες και χωρις ετοιμασια ή μαγειρεμα. Τα θελω για ενδιαμεσα των γευματων λογω διαιτας που αρχισα πριν λιγες μερες. Μεχρι τωρα δοκιμασα τυρι κοτατζ, γιαουρτι στραγγιστο 2%, ροδακινα, μπαρα δημ. 30gr. Ζηταω και αλλες προτασεις (τρωω τα παντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 οι μπαρες εχουν ζαχαρη δες τα συστατικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Θελω σνακς που να κοβουν την πεινα, λιγες θερμιδες και χωρις ετοιμασια ή μαγειρεμα. Τα θελω για ενδιαμεσα των γευματων λογω διαιτας που αρχισα πριν λιγες μερες. Μεχρι τωρα δοκιμασα τυρι κοτατζ, γιαουρτι στραγγιστο 2%, ροδακινα, μπαρα δημ. 30gr. Ζηταω και αλλες προτασεις (τρωω τα παντα). Γιατί απλά δεν μεγαλώνεις τα ήδη υπάρχοντα γεύματα ώστε να γλιτώσεις τελείως από τα σνακς αφού δεν θες ετοιμασία ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Γλυκίσματα και αλμυρά με βάση την βρώμη. Υπάρχουν σε κάποιους φούρνους(χύμα).Τα πιο νόστιμα και ακριβά είναι τα dukan.(τυποποιημένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Upright row... Τι ωραια ασκηση.. Την ειχα πρωτη φορα στο τελευταιο μου προγραμμα. Και μιας που μιλαμε για ωμους, λεω να δοκιμασω ξανα μετα απο καιρο τις πιεσεις Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα κιλά που πήρες ή που θα σηκώσεις? εγώ πάλι για τον επόμενο μήνα λέω να παίξω μόνο πήχεις και πόδια γιατί με ταλαιπωρεί αρκετά ο ώμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάω. Ο θεός των ισχύων ας με προστατεύσει γιατί αν ξανατραυματιστώ θα είναι η τελευταία μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εχω κανει την Παρνηθα δευτερο σπιτι μου, ανεβαινω απο το παρκινγκ του Τελεφερικ μεχρι πανω σε 45' με 9 κιλα σακιδιο .Παρασκευη θα ειμαι Λιτοχωρο και σουκου Ολυμπο για Μυτικα .Θα μεινω για τριτη φορα στην ζωη μου σε σκηνη διοτι ολα τα καταφυγια ειναι γεματα κοσμο και δεν εχουν θεσεις . Οι αλλες 2 φορες που εμεινα ηταν θεμα επιβιωσης και δεν υπηρχαν αλλες εναλλακτικες .Ειναι το χειροτερο μου το σιχαινομαι απορω πως το επιλεγουν μερικοι σαν τροπο διακοπων τους . Τους εχω καταταξει στις ανωμαλαρες με μεγαλη διαφορα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Upright row... Τι ωραια ασκηση.. Την ειχα πρωτη φορα στο τελευταιο μου προγραμμα. Και μιας που μιλαμε για ωμους, λεω να δοκιμασω ξανα μετα απο καιρο τις πιεσεις Αυριο γυρναω, και παρασκευη τζιμ να κλαψω με τα κιλα που πας για ώμους χωρίς upright row. Για μένα οι 2 ασκήσεις όμων είναι upright row και side lateral. Οi πιέσεις τύπου OHP είναι υποδεέστερες (για πρηξίματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Alex ταλαιπωρούμαι από σύνδρομο πρόσκρουσης και με πιάνει όλος ο δεξιός ώμος μέχρι τον δικέφαλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις