Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

απο την τριτη ειχε περασει ο πυρετος και σιγα σιγα περνανε και τα τελευταια σημαδια της μαλακιας που με ξεσκισε. 

Εκανα και 2-3 προπονησεις και σημερα αφου εχω ηδη παει προπονηση και εχω κανει κατι δουλειες που ειχα εχει σαπιλα μεχρι το βραδυ που φευγω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μέσα αρκεί να πάμε στο πιο άθλιο καταγώγι :D

anyway χωρίς πλάκα δεν μου είναι τίποτα να πάρω ένα αεροπλάνο για Αθήνα αν είναι ΣΚ

Eχεις πολλααααα  :)

Επέστρεψα... 

Kαι εγω αλλα  οχι για πολυ .

• Like 1

Σύντομα μέσα στο αεροπλάνο.. Τα λέμε ξανά Όταν θα μαι σε άλλη χώρα

Ευχομαι να πεσει .

Εσθονία. Και έχω φτάσει.

Για αυτο δεν υπαρχει θεος ...

Μεινε εκει, μην εισαι σε 3 μηνες παλι πισω .Ξεχωρισε ενα καλο κομματι για μενα γιατι βαριεμαι τα διαδικαστικα και θα σκασω απο εκει σε ανυποπτο χρονο με το νεο ετος .

• Like 3

• Moderators

ωραια πολη και ωραιες γυναικες. Δεν ειναι οτι βλεπεις τα θεομουνα αλλα ειναι ωραιες! Και εμενα δεν με τραβανε και οι ξανθες...

ειμαι πτωμα ! απο χτες 1 ωρα υπνο στα μουλοχτα στο αεροδρομιο

• Like 2

Δεν ειναι οτι βλεπεις τα θεομουνα αλλα ειναι ωραιες!

φαντάζομαι επειδή δε βάφονται και στολίζονται όπως οι δικές μας. πρέπει να έχουν πιο απλό στυλάκι. ΄Ή μήπως είναι σουηδία φάση που βρίσκεις πιο κυριλέ?

ξεκουράσου αγόρι και κάνε ένα review να μας πεις εντυπώσεις :P

παιδια μια ερωτηση για χασιμο βαρους/ λιπους:  υδατανθρακες τρωμε μονο πρωι η λιγο πριν και μετα την ασκηση ετσι;  Αν δεν ασκουμαστε και κανουμε μονο διαιτα τρωμε μονο πρωι και σε μικρες ποσοτητες; Πχ ειναι οκ να φαω μια φετα ψωμι το πρωι με αυγα κτλ;  Και ποιο ειναι το ratio υδατανθρακες πρωτεινη  λιπαρα; Αν κανω 25-50-25 % ειναι οκ; Εχω μυς αλλα αρκετο λιπος απο πανω.

Άμα δεν ασκήσε όλα καταλήγουν στο calories in/calories out πάνω κάτω.Τώρα τα μακροστοιχεία και καθαρή τροφή είναι περισσότερο για σφαιρική αναπλήρωση όταν ασκήσε και ευεξία(πχ μην βαράς μπιέλες λόγω έλλειψη υ/δ,κούραση κτλπ).Αφού όμως δεν γυμνάζεσαι δεν χρειάζεσαι 50Π.

30-35/50/15-20 Π/Υ/Λ είναι καλύτερα πιστεύω με 300-400 θερμιδικό έλλειμα για αρχή.Δεν θέλω να σαι αποπάρω αλλά χωρίς γυμναστική πολύ δύσκολα θα έχανα εγώ κιλά.Το είδα αυτό το καλοκαίρι που έπαθα κάκωση στο γόνατο και γυμναστήριο γιοκ.Περίμενα απλά να θολώσουν οι κοιλιακοί αλλά δεν ... Στο φάρμακο αδέρφια για να μην έχουμε τραυματισμούς ! :P

• Like 1

Άμα δεν ασκήσε όλα καταλήγουν στο calories in/calories out πάνω κάτω.Τώρα τα μακροστοιχεία και καθαρή τροφή είναι περισσότερο για σφαιρική αναπλήρωση όταν ασκήσε και ευεξία(πχ μην βαράς μπιέλες λόγω έλλειψη υ/δ,κούραση κτλπ).Αφού όμως δεν γυμνάζεσαι δεν χρειάζεσαι 50Π.

30-35/50/15-20 Π/Υ/Λ είναι καλύτερα πιστεύω με 300-400 θερμιδικό έλλειμα για αρχή.Δεν θέλω να σαι αποπάρω αλλά χωρίς γυμναστική πολύ δύσκολα θα έχανα εγώ κιλά.Το είδα αυτό το καλοκαίρι που έπαθα κάκωση στο γόνατο και γυμναστήριο γιοκ.Περίμενα απλά να θολώσουν οι κοιλιακοί αλλά δεν ... Στο φάρμακο αδέρφια για να μην έχουμε τραυματισμούς ! :P

Λίγο φαρμακάκι,λίγη κρεατίνη και το αγόρι σου.

Γίνεσαι jet.

:D

θα μπορούσε να τον αφήσει ανάπηρο μέχρι κ να τον σκοτώσει ..............

εγώ όταν είχα φτάσει το χειμώνα 110kg + ίσιο και ήθελα να δοκιμάζω για παραπάνω πρόσεχα πολύ ποιον έχω spotter , βέβαια ο συγκεκριμένος δεν είχε καμία δουλειά με αυτά τα κιλά εξαρχής , ούτε να την κρατήσει δεν μπορούσε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...