Mau-Maus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ακριβώς! Επίσης Δήμητρα αν θες να ανέβεις στον επίκληνη παίζε μπάρα ελεύθερα μην ξανάπαίξεις αλτηρες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγω αυριο εχω ωμους κανενα τιπ για overboost; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγω αυριο εχω ωμους κανενα τιπ για overboost; πιες νερό πριν την προπόνηση και νερό με μέλι (1κσουπας σε 2 λίτρα) μέσα στην προπόνηση χαχαχ, σοβαρά το λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Νερο με μελια και γιατι οχι μιλκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 ε φάε και γαλακτομπούρεκο τότε επειδή έχει κ αυτό ζάχαρη ρε αχχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Περα απο την πλακα η τσαντιλα βοηθαει, οταν ειχα νευρα μια φορα ειχα δωσει ρεντα στη προπονηση ! Καφεινη επισης βοηθαει πολυ, αλλιως preworkout Εγω αυριο εχω ωμους κανενα τιπ για overboost; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Νερο με μελια και γιατι οχι μιλκο; http://www.webmd.com/fitness-exercise/20100604/chocolate-milk-refuels-muscles-after-workout Το σοκολατούχο μετά την προπόνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ποιο ηταν εκεινο το λινκ που ειχε δωσει ο μαους (νομιζω) για να φτιαχνεις δικα σου ισοτονικα ποτα? (τα ελεγε επακριβως και πρεπει να ηταν τριων ειδων) Θυμαται κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μαικ θα στο στείλω από το πι~σι αργά που θα είμαι σπίτι ! Υποτονικα ~ ισοτονικα ~ υπερτονικα είναι Υπό = λίγοι υδατάνθρακες Υπέρ = πολλοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εδω http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1955? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 καλά τώρα το καλοκαίρι γ@μήθηκε η φάση τους τελευταίους 3 μήνες , πρωινές προπονήσεις με βιασύνη λόγο δουλειάς γιατι μεσημέρι βαράει ο ήλιος και δεν έχει ac , άντε κάνε προπόνηση με άλλα 50 άτομα μέσα απο φαΐ το μόνο που έκανα και κάνω πάντα ασχέτως τι ήταν να τρώω όση πρωτεΐνη χρειάζομαι και η όρεξη βάραγε κόφτες γιατι προσπαθούσα να βρω κάτι να με κάνει να νιώσω καλύτερα μη σφάξω κανέναν κ χέσε μέσααπλήρωτος για μήνες και σου πρήζουν κ τις μπάλες ..μια απ τα ίδια όπως όλοι το αποτέλεσμα ? τώρα το χειμώνα θα πάει καλύτερα το πράγμα , ελπίζωκαι έχω βγάλει καμια 10ρια σαν σπυράκια λες και περνάω εφηβεία ρε π.....στη μου ευτυχώς που δεν βγάζω στο πρόσωπο. Μου λέει ένας γνωστός-γνώστης(..) στο gym άρχισες τίποτα ? όχι του λέω, μου λέει αυτά είναι απο σκαμπανέβασμα τεστο-οιστρογόνων . Του λέω νόμιζα οτι ήταν αλλεργία επειδή ένιωθα και σκατά low energy κλπ μου λέει και αυτό επίσης έχει σχέση νταξ λέω ψωνίσαμε άντε τώρα να δώσω 100ρικο να πάω σε γιατρούς που δεν ξέρω αν θα πληρωθώ κ σε ένα μήνα , μη το πάνε και παραπέρα -.- εντομεταξύ απο πάντα έβγαζα σπυράκια σαν λεκέδες στα χέρια , ώμους -πλάτη (όχι full λίγα εδω και εκεί) ιδικά αν δεν έκανα full καθαρή διατροφή , αλλα δεν μου είχε πάει το μυαλό απο τι μπορεί να είναι .... παίζει γιαυτό να κάνω τέτοια bloat αν φάω αλάτι ή λίγο βρώμικα ? καλά που δεν έχασα μυς (απο θέμα δύναμης τουλ) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εχεις και εσυ χερι ταριφα?hell yeah. Τα σπυρακια εχουν να κανουν με την τεστοστερονη που ανεβαζειθ ο οργανισμος σου οταν κανεις προπονηση.Εβγαζα και εγω για κανα διαστημα στην πλατη,,και κανουν τα ξεσπασματα τους οταν πηγαινω καθε μερα γυμναστηριο.Τωρα εχω να κανω προπονηση 1 εβομαδα και δεν εχω ουτε μπιμπικακι[επιπλεον αν εχεις ευαισθητο δερμα ειναι και ο ιδρωτας]. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) τι εννοείς χέρι ταρίφα? χαχναι ίσως να είναι κ αυτό , αν τώρα το καλοκαίρι δεν κάνω μπάνιο κατευθείαν μετά την προπόνηση φουντώνουν και τώρα που το λέμε δεν είχα κάνει κανα 2 φορές πριν βγουν επειδή είχαν χαλάσει τα υδραυλικά στο gym μου μακάρι να είναι αυτό πάντως νιώθω οτι δεν έχω ενέργεια τελευταία , αλλα απο δύναμη είμαι κομπλε..edit : στις φωτογραφίες είμαι απο off 5 ημερών και όντως τώρα που τσεκαρα εκτός απο εκείνα τα δύο στο χέρι τα άλλα έχουν καταλαγιάσει, λες κ φεύγουν Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από Vapir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ποναει ο κωλος μου _$€₩££%₩_<%\\¥% Παω Χαλκιδικη εως Κυριακη κ θα βρεχει τη τυχη μου μεσα. Εγω ειχα 130hr (μετρηση απο παλμογραφο) κ κοιμομουν στο ελλειπτικο. Δν ενιωθα καμια κοπωση καρδιας, γιατι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ποναει ο κωλος μου _$€₩££%₩_<%\\¥% Παω Χαλκιδικη εως Κυριακη κ θα βρεχει τη τυχη μου μεσα. Εγω ειχα 130hr (μετρηση απο παλμογραφο) κ κοιμομουν στο ελλειπτικο. Δν ενιωθα καμια κοπωση καρδιας, γιατι? Και γω ανεβαζω για πλακα παλμους αλλα δε νιωθω τιποτα, δε ξερω τι φαση δεν το χω ψαξει ποτε @Μαους/Λιβε, thank you σκοπευω να το εφαρμοσω αυτο με τα ισοτονικα κλπ.Στο γυμναστηριο τι χρειαζεται περισσοτερο? Ισο, υπο η υπερ? Α και κατι αλλο, με εδωσε ενας φιλος μια πρωτεϊνη που του ειχε περισσεψει γιατι τωρα επιασε και 2η δουλεια κ δεν εχει χρονο.Η πρωτεϊνη ειναι η παρακατω Ειναι γνωστη? Θα ηταν καλο να την παρω η οχι? Δεν εχω παρει ποτε συμπληρωματα και ελεγα να αρχισω απο φετος και να προσπαθησω να τα συνδυασω με μια καλη διατροφη (οσο μου επιτρεπει η τσεπη) και μου ηρθε κουτι η συγκεκριμενη, αν κ εχει περισσεψει ενα 35% της αρχικης ποσοτητας μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις