margaritagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μου αρεσει ο αντρας να φοραει ρολοι και σ εμενα την ιδια αρεσουν, φοραω παντα σχεδον. Εχω αλλο για "καλο" αλλα πιο σπορ , αλλο καλοκαιρινό χρωμα κλπ Αν εδινα καποια στιγμη πολλα λεφτα για ρολοι, θα θελα ενα Omega. Μου αρεσουν και καποια tag αλλα καποια omega χρονογράφοι ειναι έρωτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Οταν βλεπω κατι τετοια το μυαλο μου παει πως να τα χρησιμοποιησω για να κανω ζημια γιαυτο δεν θελω να χω πανω μου πραγματα που μπορει να γινουν οπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μου πήραν καλό ρολόι στον αρραβώνα το 99 και αυτό φοράω εγω στο αριστερό χέρι ενώ στο δεξί κομποσκοίνι κι ενα βραχιολάκι πλαστικό κατα του καρκίνου. Αλλά ολα αυτά μόνο όταν βγαίνω έξω. Μέσα στο σπίτι τίποτα, ούτε βέρα, με ενοχλούν. Τα ονομάζω αξεσουάρ βόλτας. Πάντως έχει φάση που τη μια μιλάμε για προπονήσεις, την άλλη για αγαπημένο χρήμα εσωρούχων, κτλ. Είμαστε το μόνο νήμα που καταφέρνει να βγαίνει οφ τοπικ τοςο ώστε να εμπλουτιστεί η κυρία συζήτηση χωρίς να χαλασει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 και μια γαμπα που δεν εχω βαλει.Γεμιζει δυσκολα γιατι εχω μακρυς μυς αλλα νομιζω οκ ειναι.Ειναι και φουλ τριχες δεν πολυ φαινετε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 (Μη βαρατε τα λέω αυτά γιατί είναι κάτι που οταν το επιασα τι παίζει με την ιστορια μου έκανε μεγάλη εντύπωση όχι να το παίξω κάπως..) Γιατί να βαρεσουμε ρε φίλε έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι αν είσαι φραγκατος και σου αρέσουν τα ρολόγια τα σκας χοντρά! Φίλος με κανένα οικονομικό θέμα έχει ρολεξ 30 χιλιάδων του λέω μην βγάζεις το χέρι απ το παράθυρο στο αμάξι θα στο κόψουν ! Πολύ Ακριβό σπορ το ρολόι,, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πες του να περασει απο μενανδρου με το χερι εξω και θα καταλαβει τι του λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 και μια γαμπα που δεν εχω βαλει.Γεμιζει δυσκολα γιατι εχω μακρυς μυς αλλα νομιζω οκ ειναι.Ειναι και φουλ τριχες δεν πολυ φαινετε Μπόμπα είναι όχι απλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μπόμπα είναι όχι απλά οκ. Θελουν πολυ ακομα.Πρεπει να κανουμε king kong calves.Πρεπει να μαστε ατσαλενιοι παντου που λεει και ενας φιλος μου να σε βαρανε και να ποναει ο αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Κοίτα θέλει ολόσωμη φώτο για να καταλάβω αν όντως είναι όπως τα λες. Γενικά αν είναι ίσες με τον δικέφαλο είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μεγαλες ειναι ρε απλα θελω μεγαλυτερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τι casio πηρες βαλτο εδω να το δουμε επρεπε να με ρωτησεις πρωτα εχω ειδικοτητα στα G-shock. Την εχουνε πεσει σε φιλο μου ντουλαπα βραδυ να του παρουν την dslr στην ομονοια κατι μαυροι που εκαναν νταλαβερια εκει .Τον τελευταιο καιρο δεν ξερω πως ειναι αλλα γενικα μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν απο τα χειροτερα μερη να περασεις .Τωρα το Μαργαριταρονι που να παει μονη της εκει θα την φανε ζωντανη ,φοβαται κιολας Έχω ένα g shock, το οποίο είναι σκυλί και το φοράω μέρα νύχτα και παντού, ποιο είναι το μοντέλο με την μεγαλύτερη κάσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Απο δευτέρα στα lidl ασπράδι αυγών 2Ε το μισό λίτρο Τι λέτε;Πόσα ασπράδια είναι το μισό λίτρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μανο τούμπανο η γαμπα ωραιος , αντε να βαλω και γω μιας κ δεν έχω βάλει ! Φώτη εσύ μην ανοίξεις το σποιλερ στο λέω Εγώ πάντως προειδοποίησα χχαχχααχαχαχχ Ζακ κ συ ωραίος φίλε μπράβο πολύ καλός ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τα σετ επαναληψεις σε πιο τεμπο κυμαινονται σε αυτο που μου προτεινε ο αλεξ; ντροπ σετ σε ολες τις ασκησεις σε ολα τα σετ η τελευταιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 τι ειναι αυτο που διαβαζεις ρε κομικ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις